2023 – Het Jaar Van Wijsheid

2023 – Het Jaar Van Wijsheid

Door: Natalia Alba – 24 December 2022

Geliefden,

We staan op het punt om een nieuwe en meer verlichte cyclus binnen te gaan. 2023, zoals de Gidsen deelden, is het Jaar van Wijsheid, zoals de universele zevende frequentie ons herinnert. De zevende wordt vaak geassocieerd met ascensie, omdat het het aantal inwijdingen is dat wij zullen doorlopen voordat wij eindelijk onze kristallijne essentie kunnen herwinnen.

Een getal dat ook staat voor onze huidige planetaire overgang naar een meer harmonische en bewuste dimensie. Een innerlijke frequentie die eerst wordt bereikt door ons innerlijke werk om hele en geheelde wezens te worden, zodat we diezelfde essentie opnieuw kunnen creëren op onze volgende bestemming.

Een jaar van Waarheid, persoonlijke bekrachtiging, en terugwinning van onze soevereiniteit, iets dat komt wanneer we de kennis, het licht en de helderheid integreren die nodig zijn om te zien wie we zijn, en de vele waanideeën die we bezitten, en die we nu moeten distilleren als we hogere waarheden willen belichamen.

2023 zal een jaar zijn waarin velen zullen beginnen hun lichtlichamen op te bouwen, terwijl anderen klaar zullen zijn om meer wijsheid te belichamen, want zij hebben deze eerste stap al gezet. Een nieuw jaar, waarin we eindelijk zijn overgegaan naar een nieuwe Octaaf binnen de Schepping, waarin tijd bedoeld is om gelijktijdig te worden ervaren, in plaats van lineair, want we lopen nu meer synchroon met de universele tijd, in plaats van met onze menselijke tijd.

Een Octaaf dat, zoals Gidsen eerder deelden in december, wordt vertegenwoordigd door de Octagon heilige geometrie, die ook de frequentie zal zijn die zal heersen in januari 2023, wat precies een achtste universele maand is. Een frequentie die het oneindige vertegenwoordigt, wat in perfecte balans, orde en uitlijning is, wat de voortzetting is van wat wij ons zojuist eigen hebben gemaakt in het voorgaande jaar 2022, een zesde universele frequentie, bedoeld om ons te helpen harmonie en stabiliteit te bereiken, in alle aspecten van wie wij zijn.

Het is nu dat wij onze creaties uitbreiden en verankeren, zodat wij onszelf als scheppers kunnen beheersen, aangezien dit voor velen een jaar van zelfbeheersing en bewuste creatie zal betekenen, waarin zij zichzelf eindelijk erkennen als de enige soevereine wezens van hun eigen levenservaring. Dit is de eerste stap om de enigen te zijn die onze werkelijkheid besturen.

Dit zal de nieuwe energie zijn die ons de eerste maanden van het jaar zal begeleiden, een kalmerende en kalme energie die ons zal helpen ons opnieuw te verbinden met het oneindige aspect van wie wij zijn, ons Bewustzijn, de ziener van onze menselijke ervaring, waardoor wij onszelf in evenwicht kunnen brengen, en de wijsheid, liefde en kracht kunnen ontvangen die dit Nieuwe Jaar 2023 ons biedt.

Dit is een jaar voor ons om ons te richten op de integratie van deze wijsheid die ons zal helpen een hoger perspectief van onze werkelijkheid te zien, een die niet langer onderworpen is aan onze egoïstische wil, maar aan die van onze ziel. 2023 zal een jaar zijn voor persoonlijk meesterschap, voor hen die wijsheid uit hun DNA decoderen, want dit is de tweede stap na het helen en opnieuw verbinden van onze lichaamskanalen.

Er is geen haast bij persoonlijke evolutie, er is geen betere fase om in te zitten, want onze reis en eindbestemming liggen altijd in onszelf. We leven in een oneindig Universum, en dus is het ons evolutionaire pad. evenals de vele waarheden die we zullen blijven integreren, terwijl we evolueren.

7e Straal Zuivering & Herstel

Terwijl wij dit nieuwe jaar 2023 binnengaan, zullen wij vele veranderingen in onze lichtlichamen beginnen te ervaren, want wij beginnen nu te handelen als Eén met onze Planeet, terwijl zij ook haar weefsels herstelt, en ons helpt onze lichaamspoorten opnieuw te verbinden met deze hogere structuren, zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Voor degenen die zich in deze fase van de opbouw van het lichtlichaam bevinden, deelden de Gidsen dat dit jaar heel belangrijk zal zijn om onze schouderportalen te verankeren en te herstellen, vooral de linker of vrouwelijke, aangezien de zevende straal reeds in onze planeet is hersteld, en wij nu toegang hebben om te helen en onze vleugels terug te krijgen.

De zevende straal is verbonden met onze linkerschouder, die ons vrouwelijke portaal is, want zoals jullie weten komt de linkerkant van ons lichaam overeen met het vrouwelijke. Uitlijning met deze straal zal ons helpen onze linkervleugel en kruinchakra, die beide verbonden zijn, te herstellen, zodat we kunnen beginnen de vrouwelijke zuil in ons volledig te helen, want het gaat niet alleen om het werken met onze tweede chakra en dus ons emotionele lichaam, maar om het herstructureren van onze hele vrouwelijke essentie en portalen, wat zal beginnen met het helen van eonen van vrouwelijke vervorming.

Dit is een langdurig en zwaar innerlijk werk dat dagelijks werk, toewijding en integriteit vergt, evenals verandering in gewoonten, gedachten en gedrag, wat essentieel is om dit innerlijke werk met succes te volbrengen.

Gedurende dit jaar zullen wij worden bijgestaan door vele zevende-dimensionale wezens, energieën en de zevende Straal van de Schepping om onze schouderportalen te herstellen, en de wijsheid die kan neerdalen wanneer deze portalen weer worden geopend, evenals hun verbinding met de corresponderende hogere niveaus, want het is de bedoeling dat wij verbonden zijn met het Al binnen de Schepping.

Astrologische gebeurtenissen 2023

2023 wordt astrologisch gezien een zeer belangrijk jaar, want we zullen planetaire gebeurtenissen verwelkomen die een enorme impact zullen hebben op zowel persoonlijk als mondiaal niveau.

Zoals altijd zullen er meer astrologische gebeurtenissen zijn die voor ons persoonlijk of mondiaal van belang zijn, maar ik heb ervoor gekozen de meest opmerkelijke te delen. Het belangrijkste is dat we onze eigen persoonlijke microcycli kennen, die worden geregeerd door de ziel en het Goddelijke Zelf, want die zijn voor ons het meest cruciaal om te kennen.

Januari

We beginnen het jaar met twee planeten: Mercurius en Mars retrograde, voor degenen die resoneren met dit perspectief. Mercurius zal retrograde zijn in Steenbok tot 18 januari, en Mars in Tweelingen tot 12 januari. Beide nodigen ons uit om onze reis te herzien en zowel onze mentale als onze krachtcentrale lichamen van alle verwarring te ontdoen, zodat we meer duidelijkheid kunnen verkrijgen.

Mars herinnert ons ook aan het belang van het terughalen van meer energie en levenskracht, zodat we onze energie alleen kunnen steken in dat wat we willen creëren en vormgeven, en niet in wat we achterlieten.

Dit wordt een heel belangrijke fase, aan het begin van het jaar, voor ons om innerlijk, vanuit een heldere ruimte, de volgende stappen van onze reis te creëren. Zoals ik altijd ontvang, is er voor alles in de Schepping een tijd, en als we onze projecten of ons genezingsproces willen overhaasten, zal dat alleen maar leiden tot meer onevenwichtigheden.

Stromen met waar we zijn, acceptatie en aanpassing aan verandering is wat ons in staat zal stellen onze werkelijkheid te navigeren, met gratie.

Maart

De volgende en belangrijkste planetaire gebeurtenis van het hele jaar zal plaatsvinden op 7 maart, met het binnengaan van Saturnus in Vissen op 7 maart 2023, tot 24 mei 2025, en vervolgens van 31 augustus 2025 tot 13 februari 2026.

Saturnus in Vissen vertegenwoordigt het begin van een Nieuwe Cyclus, want in maart stappen we werkelijk in een vijfde-dimensionale harmonische tijdlijn. De essentie van Saturnus is tegengesteld aan Vissen, want Saturnus, de zogenaamde Taakmaker, gaat over structuur aanbrengen in ons leven, georganiseerd zijn, en een sterke basis leggen voor ons leven.

Aan de andere kant leeft Vissen, de Dromer, de Intuïtieve van de dierenriem, en degene die stroomt en structuur verwerpt, graag in de etherische sferen. Saturnus herinnert ons aan het belang van het tastbaar maken van onze dromen, wat wij ons in de zielenrijken voorstellen. Saturnus nodigt ons uit om onszelf te aarden, want we ervaren hier een fysiek leven, en het is van cruciaal belang om de gezonde structuren in ons leven te creëren die onze creaties in stand zullen houden.

Dit is ook een tijd waarin velen zich zullen concentreren op hun zielsmissie, en meer wijsheid en nieuwe aspecten daarvan zullen afdalen, zodat zij die in praktijk kunnen brengen, want er zijn meer mensen die ontwaken en hun missie belichamen, nu er een versnelling plaatsvindt op de planeet, terwijl wij overgaan naar een meer verlicht vlak.

Saturnus in Vissen is een zeer productieve en intense creatieve fase, voor allen die nieuwe creaties baren en hun licht in het fysieke zien, op hun unieke manier. Dit is precies hoe wij, als scheppers, ons in het fysieke beheersen, door alles wat wij in de niet-fysieke vlakken ontvangen te verwerkelijken, want verbonden zijn met ons Goddelijke Zelf is even belangrijk als het verankeren van onze visies in het fysieke, anders zullen wij dit vlak niet ervaren.

Dit zal een grote impact hebben, wereldwijd en individueel, vooral als u uw Saturnus-terugkeer beleeft, wanneer u wordt uitgedaagd om te leren, te herzien of uit te breiden in de dingen die u zich nog moet herinneren of beheersen.

Als je op deze data geboren bent, dan heb je je Saturnus terugkeer, en dan zal het nog intenser en betekenisvoller voor je zijn:

Van 1935 tot 1938 ben je door je Saturnus terugkeer heen.

Als je geboren bent tussen 1964 en 1967 je tweede Saturnus terugkeer.

Tot slot, als je geboren bent tussen 1993 en 1996 je eerste Saturnus-terugkeer.

Saturnus kan ons uitdagen als we weerstand voelen om te veranderen wat nodig is, maar het is het zetje dat we nodig hebben om meer structuur aan te brengen, en ons bewust te worden van het belang om alles tastbaar te maken, want in balans zijn is van vitaal belang om een stabiel, overvloedig en ook spiritueel leven op te bouwen, want spiritualiteit staat niet los van het bovenstaande. Integendeel, het is een energie die ons helpt, in het fysieke, alles te bereiken waar we over fantaseren, maar wat we nooit tot bloei brengen.

Saturnus herinnert ons aan het belang van toewijding en een constante en progressieve aanpak van zowel onze helende als aardse reis, want dat is wat werkelijk tot uitkomsten leidt.

De tweede en belangrijkste planetaire gebeurtenis is Pluto in Waterman, van 23 maart 2023 tot 11 juni 2023, zij het met een paar retrogrades terug naar Steenbok. Dit introduceert wat zal plaatsvinden – ononderbroken voor de komende 20 jaar – op 21 januari 2024, wanneer Pluto non-stop naar Waterman zal reizen.

Dit gaat bevrijding brengen, een terughalen van macht, zowel op persoonlijk als op collectief niveau. Een verandering die vorig jaar begon in de VS met de terugkeer van Pluto, en die zich nu zal uitbreiden naar de rest van de wereld, door ons bevrijding te bieden, door het terugwinnen van onze persoonlijke soevereiniteit.

Dit zal een periode zijn waarin collectieve overtuigingen, vaste mentale patronen en vele andere wetten zullen vervagen, want Pluto ondersteunt niets dat ingaat tegen groei en de voortgang van het leven.

We sluiten maart af met een andere belangrijke gebeurtenis op 26 maart: Mars verhuist van Tweelingen naar Kreeft. De kracht, de macht en het vertrouwen van Mars in Kreeft zorgen voor moed, emotionele steun en energie om na te streven wat we willen.

Dit is een zeer voedende en beschermende frequentie om ons op af te stemmen, want we kunnen deze felheid gebruiken om emotioneel te helen, oude wonden en patronen te verwijderen die ons niet toestaan ons hartcentrum te verruimen. Bovenal zal dit een heel goed moment zijn om ons te herinneren dat we, ondanks onze menselijke illusie van afgescheidenheid, allemaal Eén zijn.

Eclipsen

We hebben in deze maand de eerste eclips van het jaar. Ik laat jullie alle eclipsen data voor 2023. Ik zal dieper ingaan op elk van hen wanneer de tijd rijp is.

Een hybride eclips op 20 april

Een penumbrale maansverduistering op 5 mei.

Een ringvormige zonsverduistering op 14 oktober.

Een gedeeltelijke maansverduistering op 28 oktober.

September

Op 4 september begint Venus weer aan haar directe koers in Leeuw. We hadden een periode van diepgaande reflectie, waarin de focus op onszelf, eigenliefde en waarde centraal stond. En nu, met Venus in Leeuw, hebben we eindelijk de liefde, kracht en moed hervonden om de koorden door te snijden die onze kostbare levenskracht afvoeren en ons alleen in te laten met degenen die authentiek zijn en waarmee we diep resoneren.

Dit is een periode om in onze relaties bewuste keuzes te maken die gemediteerd zijn en voortkomen uit een onvoorwaardelijke, liefdevolle ruimte. Relaties die nu gebaseerd zijn op gelijkwaardigheid, co-creatie als Eén, en vanuit deze passionele, toegewijde, respectvolle vereniging, geboorte geven aan iets dat meer licht en voordeel zal brengen aan Allen.

We hebben een nieuwe deur geopend naar onze nieuwe bestemming. Eén die alleen wij diep in onszelf kennen en die geen uiterlijke kracht of wezen kan bepalen, want zodra we dit pad betreden, weten we dat er niemand is die voor ons creëert en kiest, behalve wijzelf.

Het is nu het moment voor ons om alles wat we hebben gecreëerd, geheeld en bereikt te evalueren, maar er ook van te genieten, zoals de Gidsen ons voortdurend voorhouden, en ons te beginnen open te stellen om hogere aspecten van ons te ontvangen. Dit jaar wordt een zeer krachtig jaar in termen van zielsherstel voor degenen die klaar zijn om bewust hogere aspecten van hun ziel te belichamen, want we zijn klaar om te beginnen te ontdekken wie we werkelijk zijn, binnen de Schepping, aangezien we net beginnen onze ware kracht en bestemming te kennen binnen dit menselijke rijk dat we hebben gekozen.

Het is een jaar voor ons om ons te beginnen herinneren dat wij en onze planeet Eén zijn, zoals het oorspronkelijk was in het begin. Als planetaire genezers is ons voornaamste doel ons bewust te zijn van elke gedachte, elk gevoel en elke handeling, want alles wat wij doen heeft invloed op de aarde, die ons voortdurend omarmt in goddelijke liefde, hoezeer wij haar ook beschadigd hebben.

Als bewuste wezens die zich nu op een pad van wijsheid bevinden, is het nu de tijd om de aarde te belonen door haar te helpen genezen van alle vroegere manipulatie en schade, want dit is hoe wij werkelijk laten zien dat wij evolueren, door Alles als Eén te eren en te voelen.

Ik wens jullie, Geliefde Metgezellen, een gezegend en prachtig 20223!

Dank jullie voor alle liefde, genezing en zegeningen die u nog moet zaaien voor allen.

In Oneindige Liefde,

Natalia Alba

Vertaling: Renier