Veronica Keen – Channeling Montague Keen – 24 Juni 2018

Veronica Keen
 – Channeling Montague Keen –
 24 Juni 2018
Blootstelling gebeurt over jullie hele wereld. Mensen kunnen hun verborgen  bijbedoelingen niet langer verbergen. Het is pijnlijk voor jullie allemaal om diegenen te zien waarin jullie geloofden, blootgesteld als werkend tegen jullie. De heer Trump heeft elke dag met dit probleem te maken. Hij weet dat hij erin zal slagen zijn plannen uit te voeren; daarom werd hij aan de macht gebracht. Alleen de ontwaakte mensen begrijpen dat de heer Trump van plan is de duistere controle te verwijderen. Elke dag zie je dat de cabal alles in hun macht gebruikt om hem te vernietigen. Vraag jezelf af waarom ze zoveel ENERGIE zouden gebruiken, in een poging om van hem af te komen, als hij is wat ze zeggen dat hij is? Het feit is dat ze doodsbang voor hem zijn.
De tijd is op voor het corrupte besturingssysteem en de poppetjes die hun bevelen geven. Mensen beginnen hun ogen te openen en oogkleppen te verwijderen, om in het volle zicht te zien wat verborgen. De mensheid is schuldig aan het accepteren van wat de cabal zegt dat ze moeten accepteren. Jullie, jullie allemaal, aanvaardden blindelings de medicijnen die jullie door de medische stand werden opgedrongen, zonder ooit in twijfel te trekken wat er in zat en welke werkelijke invloed dat zou hebben op het menselijk lichaam. Jullie geloofde dat al die mensen jullie beste belangen vanuit hun hart dienden: hoe verkeerd hadden jullie het. Er werden artsen betaald om jullie die medicijnen voor te schrijven, met vakanties, conferenties, nieuwe computers, etc. Het introduceren van nieuwe medicijnen is een vuil zaakje. Neem de controle over jullie leven terug en neem jullie eigen beslissingen op basis van jullie eigen onderzoek. Er is zoveel informatie om jullie te begeleiden. Jullie kunnen niet verliezen.
Het is tijd om op te staan ​​tegen diegenen die jullie  van de aarde willen verwijderen. Eindelijk beginnen ze te accepteren dat ze NU NIET ZULLEN WINNEN, omdat teveel van jullie wakker zijn en niet toestaan ​​dat ze de Aarde overnemen. Jullie moeten begrijpen dat ze doodsbang voor jullie zijn omdat ze volledig afhankelijk zijn van jullie voor hun overleving. Kijk naar hen, alles wat ze hebben is geld. Het zijn zwakkelingen. Stop met hen als krachtig te zien, want dat is gebaseerd op een illusie die door hen is gecreëerd om jullie te beheersen. Waarom accepteren jullie die illusie nog steeds als jullie in je ziel weten dat het niet waar is? Het houdt jullie vast in een gevangenis van het verstand.
De waarheid onder ogen zien is nooit gemakkelijk, maar het moet wel gebeuren. Het zal jullie redding blijken te zijn. Jullie hebben geen tijd te verliezen, dus jullie moeten klaar zijn om actie te ondernemen, wetende dat je zult slagen. De timing is nu. Alles is aanwezig om jullie wereld terug te nemen. Alle hulp die jullie nodig hebben staat klaar, wachtend tot jullie erom te vragen. Sta niet toe dat de cabal meer van de aarde en de mensheid vernietigt. Door gewoon niets te doen, ben je schuldig aan het toestaan ​​dat ze alles van jou nemen, zoals je leven. Zoek je stem en zeg NEE, wij zullen jullie niet toestaan ​​meer van ons af te nemen.
Ik weet dat jullie elke dag lezen over iedereen die zelfmoord heeft gepleegd. Dit is niet goed. Deze mensen waren verbonden met de Cabal maar wilden zich uitspreken. Ze zijn als gevolg hiervan vermoord. DE CABAL TOONT ​​GEEN GENADE. Ze trappen op jullie als op mieren, omdat ze jullie zo zien. Jullie zijn niet nodig voor hun plannen. Jullie zijn niet langer nuttig voor hen. Wanneer zullen jullie leren dat ongeacht hoeveel eerbetoon en respect jullie hen laten zien, jullie niets zijn en jullie  nooit iets zullen betekenen. Jullie maken geen deel uit van hun plannen.
Het wordt tijd dat jullie wat respect voor jezelf hebben. Zorg goed voor jullie gezondheid door voor je lichaam te zorgen. Verwaarloos jullie geest niet. Verwijder alle indoctrinatie en accepteer alleen dat waarvan jullie weten dat het waar is. Gooi alle aantekeningen van de geschiedenis vanaf 325AD weg. Dat is wanneer de leugens begonnen. Alles wat jullie sindsdien hebben geleerd is helemaal verzonnen. Het was bedoeld om jullie te verwarren. Ze verwijderden alle bewijzen van het feit dat jullie krachtige menselijke wezens van licht zijn, die een ervaring op aarde hebben. Ze gaan op pad om jullie kracht te verwijderen en om jullie te degraderen door het voedsel waar ze voor hebben gezorgd dat jullie het eten. Het verbouwen van jullie eigen goede gezonde voedsel werd onwettig gemaakt. Alleen chemisch gekweekt voedsel is voor jullie beschikbaar. Chemisch geproduceerde medicijnen werden jullie opgedrongen. Water dat is doordrenkt met dodelijke chemicaliën was voor jullie beschikbaar. Is het een wonder dat velen van jullie in de war zijn?
Wetten zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat jullie de Cabal te allen tijde gehoorzamen. Mr Trump verwijdert de corrupte rechters in Amerika. Hij vervangt ze door anderen die niet door de Cabal worden gecontroleerd. Hij verdient jullie dankbaarheid voor het nemen van deze moedige stap. Waren er maar meer die zijn zoals de heer Trump, die dapper naar voren stapte om de mensheid te redden. Jullie hoeven alleen maar te zien hoe DE CABAL HEM HAAT EN HEM AANVALT. Dit bewijst dat ze bang voor hem zijn. Ze kunnen hem niet kopen, dus proberen ze hem te vernietigen. Je ziet dit elke dag op tv en in de kranten. Nooit was er zo’n vendetta tegen één man. Waarom zijn ze zo bang voor hem? De heer Trump is van plan informatie te verstrekken aan jullie waarop jullie recht hebben om te weten. Het is informatie waar slechts een beperkt aantal op dit moment zich bewust van zijn. Jullie zullen geschokt zijn als jullie leren wat er voor jullie verborgen is gehouden. Het is kennis die het leven op aarde zoveel gemakkelijker zou hebben gemaakt. Het zal tijd kosten voor jullie om het te bestuderen en alles te aanvaarden wat voor jullie verborgen was door de Cabal hebben gemaakt. Het zal tijd voor je kosten om te studeren en alles te aanvaarden wat voor jou verborgen was door de Cabal.
Elke dag weer zien jullie dat ze hun controle verliezen. Ze hebben veel mensen opzettelijk vermoord die wisten dat hun tijd voorbij was en die wilde bekennen dat ze deel uitmaakten van de plannen van de Cabal. Sommige van deze mensen speelden maar een kleine rol. Hun probleem was dat ze wisten wat er gaande was, en van de plannen voor de toekomst. Dit heeft hen gevaarlijk gemaakt voor de cabal. Vertrouw me, mijn vrienden, de Cabal toont nooit genade. Jullie denken misschien dat je deze mensen kent, maar dat doe je niet. Jullie kennen alleen het masker waarachter ze zich verbergen. Af en toe glijdt dit masker weg en krijgen jullie een glimp van het echte wezen erachter te zien. Sommigen van hen veranderen van vorm wanneer de energie te laag is, omdat dit het voor hen moeilijk maakt om hun menselijke vorm vast te houden. Ze worden even blootgegeven. Soms wordt dit op film vastgelegd. Omdat de energie nu snel aan het veranderen is, zullen ze in dit opzicht echte problemen hebben, geloof me. Ze hebben veel meer te vrezen dan jullie. Ze zullen alles verliezen wat ze levenslang van jullie hebben gestolen en van je stelen. Ze zijn niet in staat om voor zichzelf te zorgen, dus zullen ze smeken om genade van degenen die ze geprobeerd hebben te vernietigen. Dit komt eraan, dus wees voorbereid op deze situatie. Ik heb jullie gezegd dat 2018 veel veranderingen zal brengen waar jullie je op moeten voorbereiden.
Zij zijn degene wiens ego zo groot is dat ze geloven dat werken voor de cabal hen belangrijk maakt. Het zijn mislukkingen van het leven. Stuur ze liefde en licht, omdat ze op zoek zijn naar aandacht.
Mijn lief, de energieën raken iedereen. De uitputting is moeilijk om mee om te gaan. Mensen worden blootgesteld en hun ware kleuren worden getoond. Dit heeft veel schokken veroorzaakt. De aanvallen op jou, mijn liefste, blijven zorgen veroorzaken. De loop van de behandeling die je deze week start, zal affectief blijken te zijn. Je bent er naartoe geleid.
Mijn liefde omringt jou. Je bent nooit alleen.
Je aanbidding, Monty.
Boodschap van Veronica
Sacha Stone of Humanitad, hield een conferentie in Londen waarin alles werd onthuld wat we moeten weten. Neem alstublieft de tijd om naar de sprekers te luisteren die grote moed toonden om ons de waarheid te vertellen.
Dave
Hij zou graag willen dat jullie weten hoeveel hij jullie contact met hem op prijs stelt.  Alleen in Amerika, zonder familie of vrienden, zijn jullie zijn vrienden geworden. De boeken die jullie naar hem sturen helpen hem om zijn geest actief te houden. Hij zou zonder hen verloren zijn. Hij is jullie erg dankbaar. Hij verschijnt voor de rechtbank op 28 juni. Bidt alstublieft dat de waarheid zal worden geopenbaard.

Contact Details
Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

Vertaald:Martien