Veronica Keen – Channeling Montague Keen – 19 augustus 2018

Veronica Keen
– Channeling Montague Keen –
19 augustus 2018
De Deep State Cabal worstelt om te overleven. Ze gebruiken elke truc die ze kunnen bedenken om aan de macht te blijven. Maar hun tijd is voorbij en zij zullen zich verantwoorden voor al hun misdaden tegen de mensheid. Mr. Trump versnelt hun verwijdering. Zijn doel is om de mensheid te beschermen en een betere manier van leven voor iedereen te creëren. De cabal is daarentegen druk bezig manieren te vinden om hem te vermoorden.
Dit zal niet worden toegestaan. De Cabal zorgt ervoor dat de onwetende hem blijft veroordelen en bekritiseren, terwijl hij in feite hun enige hoop is om te overleven. Hoe vreemd is dat? Deze dwaze poppen zingen allemaal van dezelfde hymneplaat, allemaal slaven van de cabal. Als je niets goeds over iemand te zeggen hebt, is het beter om niets te zeggen. Alle energie die je in je kritiek steekt, creëert nog meer energie. Is dit wat je wilt?

Jullie hebben een geweldige kans gekregen om een ​​betere toekomst voor jezelf en de jouwe te creëren. Ik stel voor dat je het met beide handen aanneemt en er dankbaar voor bent. Jullie hebben lang gewacht voordat er veranderingen zouden komen die jullie zouden kunnen bevrijden van de overheersing van de Duistere Cabal. Waarom gehoorzamen jullie ze nog steeds? Zijn jullie niet in staat om beslissingen te nemen zonder hun toestemming? Vrijheid is de moeite waard om voor te vechten. Jullie hebben nooit vrijheid gekend. De vrijheid om de waarheid te kennen moet door iedereen worden gewaardeerd. De vrijheid om voor jezelf te denken. De vrijheid om voedsel te eten dat niet door hen is besmet. De vrijheid om medicatie te gebruiken die niet door hen is geproduceerd, ontworpen om jullie leven te verkorten. De vrijheid om frisse lucht in te ademen en gezond voedsel te eten dat jullie lichamen voedt. De vrijheid om te leven zonder enige vorm van besmetting. Dit zou de droom van iedereen moeten zijn. Het is beschikbaar. Het is aan jullie. Het ligt voor jullie voor het oprapen.

Jullie realiseren je niet precies hoe gecontroleerd/overheerst jullie zijn. De mensen in Engeland hebben gestemd om de Europese Unie te verlaten, maar alles wordt er aan gedaan om de Brexit te voorkomen. Waarom? Het plan is om van Europa EEN EENHEID te maken, met EEN EIGEN LEGER. Eén smeltkroes om ervoor te zorgen dat er nooit meer Engelse, Franse, Spaanse of Duitse mensen zijn. Alleen nog Europeanen. Is dit wat jullie echt willen? Dit zou een catastrofe zijn voor alle landen die deel uitmaken van de EU. Jullie hebben allemaal gezien wat er gebeurde toen Ierland stemde om eruit te komen: de Ieren werden overgehaald om opnieuw te stemmen, zodat het besluit tegen hen kon worden ingesteld. En de goedgelovige Ieren accepteerden het. Hoe gecontroleerd zijn ze?
De Ieren zijn gewend om bedrogen te worden. Je hoeft alleen maar naar hun geschiedenis te kijken om dat te zien. Het fluoride in hun watervoorziening voorkomt dat ze helder kunnen denken. Ze waren ooit de leraren van de wereld. Ze merkten niet eens dat alles van hen werd weggenomen.
Mevrouw May wil in de EU blijven en dus zal ze nooit iets doen om het Engelse volk te helpen zichzelf te bevrijden van deze corrupte organisatie. Ik dring er, bij het eens zo trotse Engelse volk, op aan om stand te houden en ferm te weigeren om op de een of andere manier, model of vorm in de EU te blijven. ERUIT is ERUIT. Doe het niet voor minder.
Er zijn plannen die nog niet kunnen worden gedeeld, maar ze zullen snel tot bloei komen. De informatie wordt vrijgegeven, dus als er dingen gebeuren, weet je dat ze deel uitmaken van Het grote plan om de mensheid te bevrijden. De timing is goed om dit te laten gebeuren, dus wees voorbereid. De oude structuur die jullie gegijzeld heeft, valt voor jullie ogen in duigen. De cabal is nu doodsbang voor jullie! Wanneer jullie deze zielige mensen zien zoals ze zijn, zullen jullie je afvragen hoe je in hemelsnaam ooit tegen hen opkeek en ze gehoorzaamde. Binnenkort zullen ze volledig blootgesteld worden en aan jullie genade. Hun misdaden zijn legio. Ze hebben jullie bijna vernietigd, maar dit kon niet worden toegestaan. De God van Liefde moest ingrijpen om zijn volk te beschermen. Alles zal ten goede veranderen. Niets dat jullie vandaag de dag weten en accepteren, zal overleven.
Ik heb vaak gezegd dat alle religies zijn geschapen om jullie in angst en onder controle te houden, dus zullen zij worden verwijderd. Ze zijn niet langer gewenst. De paus is bang om naar Ierland te gaan. Hij weet dat zijn tijd voorbij is en waar is dat beter te zien dan in het Heilige Ierland.
Maak je geen zorgen, alles dat het Vaticaan stal van de mensheid en werd opgeslagen in het Vaticaan, zal worden teruggegeven aan de mensen van de wereld. Er zijn mensen die klaar staan ​​om het Vaticaan binnen te gaan als het valt, om het goud en andere rijkdommen te herwinnen die door de eeuwen heen uit de vier hoeken van jullie wereld zijn gestolen om het Vaticaan te verrijken.
Jullie wereld verandert overal om jullie heen. Maak deel uit van dit GEWELDIGE ONTWAKEN. Jullie waren op dit moment uitgekozen om op Aarde te zijn om jullie rol te spelen in dit geweldige Evenement. Alles dat verborgen was/is zal worden onthuld. Jullie zullen de Aarde voor de eerste keer zien. Er was zoveel gemaskeerd en verborgen voor jullie. Jullie zitten gevangen in een ILLUSIE, bestuurd door de Cabal. Het lijden van de mensheid is de zuurstof van het leven voor deze kwaadaardige wezens. Ze beheersen elk aspect van jullie leven. Ze kunnen niet het risico nemen dat jullie ooit wakker worden en zien wat ze jullie aandoen. Dit is veel voor sommigen van jullie om als eerste te accepteren, vooral degenen die niet voor zichzelf denken.
Ondersteun elkaar doorheen deze overgang. Veel mensen hebben geen idee dat deze grote verandering plaatsvindt, dus wees geduldig met hen. Zij volgden dwaas de Cabal tot het einde, en vinden nu zichzelf ploeterend, niet wetende welke weg in te slaan. Het zal tijd kosten voor hen om zich te verenigen met de vrijheid die van jullie zal zijn om van te genieten. Geen oorlog, armoede, dakloosheid of honger meer om mee om te gaan. Er is genoeg voor iedereen. Het is alleen een kwestie van delen wat beschikbaar is.
De cabal is verantwoordelijk voor vele rampen. Ze houden jullie in angst. Veel mensen worden op dit moment gebruikt om jullie ogen af ​​te houden van wat ze doen. Ze houden van alle zuurstof die deze rampen produceren. Vergeet nooit dat de Cabal alles bestuurt. Ze hebben de technologie om in een oogwenk te creëren wat ze willen. Deze technologie is goed voor jullie verborgen gehouden. Ze willen de Aarde en alles wat ze hebben om het te beheersen niet verlaten. Jullie zullen een paar moeilijke weken moeten doorstaan ​​wanneer het licht de Aarde overneemt en de cabal ophoudt te bestaan. Het is aan jullie om het voedsel te produceren en alles wat mensen nodig hebben om te leven. Bid dat alles goed gaat.
Er zullen geen Cabal-bezittingen zoals TV’s en ‘kranten’ meer zijn om jullie geest en jullie levens te beheersen. Laat jullie leiden door hoe je verder kunt gaan naar een nieuwe manier van leven op aarde. Het zal een avontuur zijn naar het onbekende, waar Liefde en Licht de norm zullen zijn, en vrede en harmonie zullen zegevieren. In het verleden kon men hier alleen maar van dromen. Maar binnenkort wordt het jullie realiteit.
Jullie gedachten produceren energie, gebruik ze dus verstandig om een ​​wereld te creëren waar jullie tot nu toe alleen maar van konden dromen. Jullie zijn krachtiger dan jullie beseffen. Gebruik jullie kracht verstandig en wordt de architecten van de toekomst. Laat je niet tegenhouden door de haat en angst exponenten. Op een dag zullen ze sterven en worden geconfronteerd met wat ze hebben gedaan.
Mijn liefste, wat je verdraagt, is je lichaam dat zich voorbereidt op de vijfde dimensie. Dit moet gebeuren om ervoor te zorgen dat je er klaar voor bent. Je bent er bijna. 

We hadden de heer Trump nodig om op zijn plaats te zijn, zodat we konden doorgaan. We zullen slagen.
Altijd, jouw aanbiddende, Monty.

Boodschap van Dave
Jullie vriendelijkheid tegenover mij betekent meer dan jullie kunnen weten. De ene ziel die uitreikt naar de ander in nood, is hoe het leven geleefd moet worden. Dank jullie.

Contactgegevens:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
PO Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Vertaling: Martien