Veronica Keen – Channeling Montague Keen – 12 augustus 2018

Veronica Keen
– Channeling Montague Keen –
12 augustus 2018

De mensheid stond samen als één, vorige week, in meditatie voor zijn voortbestaan. De energie die hierdoor werd geproduceerd was prachtig om te zien. Mensen zijn niet langer slachtoffer van de cabal en hebben bewezen dat ze klaar en in staat zijn om hun macht terug te nemen. De Cabal, met zijn valse geschiedenis en religies, ziet zich bloot gegeven. Het zal snel overgeleverd zijn aan jullie genade. Het verliest snel terrein en zijn dagen zijn geteld.

Er wordt gezegd dat de paus in angst is om vermoord te worden in Ierland; nou dat zou poëtische gerechtigheid zijn, niet waar! HET VATIKAAN HEEFT HET BLOED VAN MILJOENEN IERSE ZIELEN OP HAAR GEWETEN, EN HIJ IS ER ZICH VOLLEDIG VAN BEWUST. DE IERSE HOLOCAUST IS GEORGANISEERD EN UITGEVOERD DOOR HET VATIKAAN.

Alleen de zwakke en onwetende mensen die nog steeds in een hels vuur en verdoemenis geloven, zouden hem verwelkomen. Zijn dagen zijn geteld en hij weet het. De wereld kan niet langer een oogje dichtknijpen voor de massale moordpartijen op onschuldige kinderen die zich in het Vaticaan afspelen. De waarheid is bekend en het kan nooit meer verborgen worden. Alles wat slecht is, wordt blootgelegd.
De heer Trump is overtuigd om alles wat slecht en corrupt is op te sporen en te ontmaskeren. Hij doet geweldig werk. De Cabal gebruikt zijn lakeien om alles wat hij doet te veroordelen. REALISEREN ZIJ ZICH NIET DAT DIT HEN BLOOTSTELD ALS DE KWADE CABAL. Kijk naar hen, ze zijn bang voor hem. Ze hebben het allemaal zo lang op hun eigen manier gedaan, maar nu zijn ze bang en is hun spel over. De mensheid kan ze zien zoals ze zijn. Mensen zien duidelijk hoe de Cabal hen heeft onderdrukt en beheerst en van hun leven op aarde een worsteling heeft gemaakt om te overleven. Alles wat de cabal voor de mensheid verborgen heeft, zal worden blootgelegd. Dit moet gebeuren. De mensheid zal zijn eigen beslissingen nemen over hoe verder te gaan naar een nieuw tijdperk van verlichting.

De waarheid zal jullie bevrijden. Zodra de remmen er af zijn en jullie je ware geschiedenis kunnen onderzoeken, zullen jullie jezelf bevrijden van de ketenen van religie, en van de leugens die jullie verteld zijn en worden om angst te creëren zodat hun controle gegarandeerd is. Door de eeuwen heen waren de mannen in het zwart er altijd om ervoor te zorgen dat jullie onder hun controle bleven. Ze verzamelde geld van jullie, zelfs terwijl jullie doodgingen van de honger. In Ierland heette dit “Peter’s Pence”. Het was een misdaad tegen de mensheid.

Kijk naar de schatten in het Vaticaan. Ze werden verworven door de armen te dwingen om het weinige dat ze hadden af te geven. Hoewel het Vaticaan de holocaust in Ierland heeft gecreëerd, verzamelden de priesters zich van de stervenden. Ik heb het vaak gezegd en het is de moeite waard jullie eraan te herinneren dat de Ieren het ras zijn waar het meest tegen gezondigd is op aarde. Helaas zitten sommige Ieren nog steeds op hun knieën voor Rome. Bid dat ze binnenkort hun ogen zullen openen en het licht van Gods liefde zullen zien in plaats van hellevuur en verdoemenis dat niet bestaat.

Ik beantwoordde alle vragen over deze onderwerpen [op een bandje] toen ik stierf en naar het hiernamaals ging. Vergeet niet dat ik jullie vertelde: “De dood is de mooiste ervaring, je gaat snel van de ene staat van zijn naar de andere, iedereen die je hebt liefgehad en bewonderd, is er om je te begroeten.” Religie heeft de dood als iets om te vrezen gemaakt. Ik verzeker jullie, dat is het niet!

De cabal verliest snel terrein. Hun controle glijdt door hun vingers. Bereid je voor op deze overgang, wees niet zoekend. Dit is een enorme stap voor de mensheid; een waar je je op moet voorbereiden. Jullie hebben mensen nodig zoals de heer Trump om naar voren te komen en de weg te wijzen. Jullie willen geen politieke partijen om jullie te overheersen. Ze zullen niet nodig zijn. Mensen macht wordt de norm. Het zal een tijdje duren om dingen op te lossen en klaar te maken voor actie. Jullie hebben veel om te leren en je voor te bereiden. Zie het als een spannende stap voorwaarts naar een toekomst zonder oorlog, armoede of religie. Liefde zal angst vervangen. De mannen in het zwart die angst zaaien, zullen een verre herinnering worden van de donkere dagen.

Jullie zullen gechoqueerd zijn als je leert wat de Cabal jullie heeft aangedaan door de controle over jullie te nemen. Jullie denken dat jullie beslissingen nemen. Maar nee, dat doen jullie niet. Beslissingen worden jullie opgelegd door omstandigheden. Pas als jullie jezelf bevrijden van religie en politiek, zullen jullie in staat zijn om je eigen beslissingen te nemen. Sommigen van jullie hebben beslissingen genomen over bepaalde acties voordat jullie terugkeerde naar de aarde. Jullie zijn aan deze beslissingen gebonden, hoe moeilijk de gevolgen ook zijn. Hoewel de obstakels die op jullie pad worden gezet onoverkomelijk lijken, moeten jullie erop vertrouwen dat er een weg zal worden gevonden.

Mijn liefste, wat je deze week hebt doorstaan, heeft je uitgeput. De Cabal zal niet snel opgeven, ook al zijn ze op een neerwaartse reis en verliezen ze elke dag kracht. Je gezondheid is in een staat van lijden. Dit alleen maakt het leven moeilijk om mee om te gaan. Je hebt dringend een pauze nodig. Wees alsjeblieft liefdevol voor jezelf.

Altijd, jouw aanbiddende, Monty.

Bericht van Veronica
Bedankt, Teresa, voor de mooie kaart. Het is zo aardig van je.

Nieuws over Dave
Hij is op 15 augustus weer in de rechtszaal. Bidt alstublieft dat de waarheid, en alleen de waarheid, in de rechtszaal wordt besproken. Hij bedankt jullie voor jullie voortdurende steun.

Contactgegevens

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
PO Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Nederlandse vertaling: Martien