Montague Keen / 18 maart 2018 / Veronica Keen

Montague Keen,
18 maart 2018 / Veronica Keen
De cabal probeert dermate wanhopig de macht in handen te houden dat ze tot alles in staat zijn om het onvermijdelijke te voorkomen. Ze hebben alle kans gekregen om schoon schip te maken, hun gewoonten te veranderen en om vergeving te vragen voor hun afschuwelijke misdaden tegen de mensheid, maar ze kiezen ervoor dit niet te doen. Nu kunnen jullie hun laatste wanhopige poging zien om stand te houden en een derde Wereldoorlog te starten. Dit is o zo duidelijk, zelfs voor hen die aan de macht zijn. De cabal heeft steeds opnieuw, wanneer ze het moeilijk kregen en ook wanneer ze dreigden te worden ontmaskerd, oorlog ingezet. Dit is de reden waarom ze wereldwijd de oorlogsmachine besturen. De cabal produceert alles dat voor een oorlog nodig is. Hun moordmachine staat altijd standby. Vergeet nooit: “MASSAVERNIETIGINGSWAPENS”. JULLIE ZIJN ALLEMAAL IN DIE LEUGENS GETRAPT.

De media zijn in hun bezit, dus zijn ze in staat alle informatie die jullie bereikt te controleren. Leer van de fouten uit het verleden. Trap niet weer in hun leugens. Zie hen voor wat ze zijn. Stop marionetten van de cabal te zijn. Jullie zijn het aan jezelf verplicht om de waarheid te onderzoeken en hiernaar te handelen. Nooit in jullie geschiedenis is de corruptie meer zichtbaar geweest dan nu. Ze zullen nog veel meer aanvallen organiseren, allemaal valse vlaggen, om ervoor te zorgen dat de argeloze mens door hen wordt ingepakt. Jullie werden via bedrog zo vaak een oorlog in geleid. Zullen jullie ooit beseffen dat het de manier van de cabal is om jullie af te maken? Dit is een FEIT.

De cabal heeft geen respect voor het menselijk leven. Ze haalt haar zuurstof uit het moorden, de angst, en het lijden van hen die ze ombrengen. Ieder jaar vermoorden ze duizenden van jullie kinderen. Het brengen van menselijke offers gebeurt iedere dag en jullie kiezen ervoor degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn te ontzien. WAAROM? Eens zullen ze achter jou aangaan. Wie zal dan voor jou opkomen? Door je ogen voor dit alles te sluiten ben ook jij er schuldig aan dat dit kan gebeuren en zul je je ervoor moeten verantwoorden.
Geloof niets van wat je op televisie in en de kranten ziet want deze zijn allemaal eigendom van de cabal. Hun doel is om jullie onder controle van de cabal te houden. Dé kans om jullie zelf te bevrijden dient zich nu aan: kom in actie. Verwijder alles wat duister is; die dingen die van jullie slaven maken. De Aarde is van jullie. Wees niet verantwoordelijk voor haar vernietiging. Het is de verkeerde mensen gelukt om wereldwijd aan de macht te komen. Zie hoe ze elkaar steunen terwijl het menselijk ras wordt vernietigd. Onderzoek nauwkeurig hoe jullie zogenaamde ‘leiders’ aan de macht zijn gekomen. Het was allemaal zorgvuldig in scène gezet. Eenieder van jullie heeft een stem, dus gebruik deze om verder moorden te voorkomen. Oorlog is nooit het antwoord.
Verbind je met je hogere zelf en heb vertrouwen, want alle kennis is in jullie aanwezig. Jullie dragen de herinneringen van elk leven dat je ooit hebt geleefd in je mee. Het enige wat jullie hoeven te doen is je hierop af te stemmen. Jullie zullen je verbazen over hoeveel je daadwerkelijk weet. Het kan zijn dat je bepaalde plekken bezoekt en dat deze je bekend voorkomen, terwijl je weet dat je daar in dit leven nooit bent geweest. Omdat je er in een vorig leven bent geweest. Wanneer je iemand voor de eerste keer ontmoet en je het gevoel hebt dat je deze persoon kent, dan betreft het een herkennen uit een vorig leven. Soms ben je ergens en voel je angst. De duisternis kan je dan overweldigen. Dat is omdat er in een vorig leven, op die plek, iets ergs met je is gebeurd. Alexandra Palace in Londen houdt voor Veronica slechte herinneringen in. Egypte daarentegen was opwindend en magisch voor ons allebei.
Jullie geesten worden voortdurend met lawaai bestookt. Dit wordt met opzet gedaan om te voorkomen dat jullie voor jezelf nadenken en je verbinden met alles wat voor het menselijk leven belangrijk is. Je te verbinden met de natuur is een prachtige manier om je te verbinden met Al Dat Is. Mediteer om je te verbinden met wie je bent. Verbind je met je eigen persoonlijke missie in dit leven. Velen zijn vanaf andere planeten gekomen om de mens te helpen zich van slavernij te bevrijden en de mensen te helpen hun ware zelf weer terug te vinden. Jullie menselijkheid is uit jullie gemept. Jullie zijn afgedaald naar een niveau waarop jullie je vandaag de dag bevinden. Maar jullie zijn nu wijzer. Het is tijd om op te staan en het menselijk wezen te zijn waarvan je in je hart weet dat je dat bent. De mensen die alle vormen van leven respecteren zullen nooit meedoen aan een oorlog tegen hun medemens. Dus weiger te worden belogen over waarom jullie een oorlog zouden moeten accepteren. Hebben jullie Tony Blair en George Bush hun Oorlog zien vechten? Wat jullie konden zien is dat Tony en George van hun oorlog genoten. Ze konden hun opwinding niet verbergen. Jullie kunnen erop rekenen dat jullie nooit de werkelijke reden voor een oorlog te horen krijgen.


Dit zijn gevaarlijke tijden voor hen die anderen voor de waarheid proberen te laten ontwaken. De beproeving die mijn lieve vrouw op 5 Maart moest ondergaan was afschuwelijk. Het voelde alsof ze opnieuw werd verkracht.

BERICHT VAN VERONICA
Toen ik jong was werd ik bruut verkracht door een priester. Het voelde alsof ik opnieuw werd verkracht. Ik heb problemen met TalkTalk, mijn telecom-provider, dus legde ik een klacht bij hen neer. Daarop werd ik gebeld door iemand die zei van TalkTalk te zijn en dat hij het probleem zou verhelpen. Ik geloofde hem. Hij zei me naar mijn computer te gaan en dat deed ik. HIJ WAS AL OP MIJN COMPUTER. Hij deed er van alles mee. Hij had een assistent die mijn Bankgegevens liet zien. Ik was in shock. Hij nam voor mijn ogen geld op van mijn rekening. Ik deed onmiddellijk mijn computer uit en legde de telefoon meteen neer omdat het snerpende geluiden in mijn oor maakte. De twee bleven me op beide toestellen bellen. Ik geloof niet dat het amateurs zijn. Het ging om experts en hun bedoeling was om me bang te maken en me te laten zien waartoe ze in staat zijn. Het zorgde ervoor dat ik zeer gestresst raakte en me buitengewoon bedreigd voelde en ook kon ik mijn computer twee dagen niet gebruiken. Ze hadden er tevens een heleboel virussen op geplaatst. Een later verslag van een computeringenieur gaf weer dat degenen die mijn computer hadden aangevallen toegang hadden gekregen via het Antivirus Programma van Kaspersky.
De cabal zal alles in het werk stellen om de controle vast te houden. Niemand is veilig. Ze zijn eensgezind in hun vastberadenheid om aan de macht te blijven. Ze zullen het zelfs laten gebeuren dat iemand van hun eigen groep publiekelijk wordt aangevallen en in de rug gestoken in een poging jullie over te halen zich achter hen te scharen. DE CABAL IS NU BANG VOOR JULLIE, DUS ZULLEN ZE ERVOOR ZORGEN DAT JULLIE JE ONVEILIG VOELEN, zodat jullie achter hun oorlogsplannen gaan staan. Word wakker!
Mijn lieverd, deze aanval zorgde ervoor dat je je hulpeloos voelde en kwetsbaar. Je hebt echter met ergere dingen te maken gehad. Mijn bloedeigen familie was ten tijde van mijn dood, puur kwaadaardig en ze namen alles wat ik je had nagelaten als hun rechtmatige eigendom. Maar jij hebt het overleefd en vooruitgang geboekt en mijn lieverd, dat zul je opnieuw doen.
Altijd, je aanbiddende,
Monty

BERICHT VAN DAVE
Aan hen die mij geschreven hebben; iedere dag geven jullie me iets om naar uit te kijken. Het heeft in mijn leven een enorm verschil gemaakt. Ik bedank eenieder van jullie afzonderlijk.

COMMENTAAR VAN VERONICA
Op St Patrick’s Day heeft Ierland de Rugby Grandslam gewonnen. Ik vertelde Dave van de wedstrijd en hij vroeg me te beloven dat ik het voor hem zou bekijken en dat heb ik gedaan. Ierland 24 – Engeland 10, een resultaat waar hij blij mee was.
Dave heeft al jullie brieven en kaarten gecatalogiseerd. Jullie hebben hem weer het gevoel gegeven dat hij deel uitmaakt van het menselijk ras. Ooit zal hij jullie zelf kunnen bedanken. Op 5 April is het zijn verjaardag. Hij heeft nog steeds de kaart die ik hem vorig jaar heb gestuurd. Hij las me de kaart gisteren voor. Jullie hebben in zijn leven allemaal zoveel verschil gemaakt en ik dank jullie hiervoor.

Contact Details:
Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.
Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

Vertaling: Rob/Marja