Channeling Montague Keen – Veronica Keen /17 juni 2018

Channeling Montague Keen
– Veronica Keen /17 juni 2018

Mijn liefste, de mentale onrust die mensen op Aarde ervaren is geen precedent. De energie wordt opzettelijk ontworpen om jullie te ontwapenen en te verwarren en zo conflicten te veroorzaken. Iedereen lijkt elkaar aan te vallen. Dit wordt allemaal georkestreerd door de Cabal. Het is wanneer jullie allemaal vechten en ruzie maken, elkaar aanvallen, dat jullie niet kijken naar wat de Cabal aan het doen is. De Cabal is verrukt, omdat dit hun kleine spel is. De mensheid valt er elke keer weer voor.

Waarom zijn mensen zo goedgelovig? Waarom accepteren ze altijd wat de Cabal hen opdraagt ​​te accepteren? Sommigen doen dit omdat ze zo wanhopig op zoek zijn naar aandacht dat ze bereid zijn zich tot het uiterste in te spannen om het te krijgen. VERENIGD STAAN JULLIE, VERDEELD VALLEN JULLIE.

De mensheid vecht voor zijn eigenlijke bestaan. Er is een enorme inspanning om jullie in slaap te houden. Er gebeurt zo veel buiten jullie frequenties, maar slechts weinigen zijn zich ervan bewust. De Cabal werkt in deze frequentie, dus jullie zijn niet op de hoogte van alles wat ze doen om jullie uit te schakelen. Ze zullen de nederlaag niet toegeven tot het laatst mogelijke moment. Ze zullen proberen zoveel mogelijk schade aan te richten aan diegenen die jullie proberen te laten ontwaken. Vraag jezelf af waarom mensen zo bereid zijn om het ergste van elkaar te geloven; waarom ze falen om het grotere geheel te zien.
De techniek van verdelen en veroveren heeft altijd voor hen gewerkt terwijl jullie er elke keer weer voor vallen. Jullie weten in je ziel dat jullie samen een toekomst kunnen creëren voor alle schepselen op Aarde. Stop met elkaar aan te vallen. Wees constructief. Bespreek wat er voor de mens nodig is om samen te komen en als één te handelen om je toekomst te beschermen. Vele jaren geleden heb ik jullie gezegd dat jullie de tekenen zullen herkennen die wijzen op de mogelijkheid van de mens om de Aarde terug te nemen uit de handen van de cabal. Ik wees erop dat er aardbevingen zouden zijn en dat er vulkanen zouden uitbarsten. Je ziet dit nu elke dag. NU IS HET MOMENT.

Wat doen jullie eraan? Verandering moet gebeuren. Ieder van jullie moet samen als één handelen, alles dat duister is van de aarde verwijderen. Jullie hebben geen tijd te verspillen door elkaar aan te vallen. Elk moment telt. SAMEN, geen enkele macht op aarde kan jullie stoppen. Zie jullie zelf als de krachtige zielen die jullie in werkelijkheid zijn. Er is actie nodig, dus geloof in jezelf. Je kunt het. De Cabal moedigt jullie aan om kostbare tijd te verspillen aan het aanvallen en misbruiken van anderen. De cabal houdt ervan. Jullie zijn hun poppetjes. Ze zouden niet slagen zonder jullie. Vergeet niet, de DOOD komt voor iedereen en je zult je verantwoorden voor je daden. Je zult niet toegestaan worden om door te gaan naar het licht. Er is geen plaats voor jou en jouw soort. Denk daar eens over na.

Er wordt met jullie eten geknoeid als nooit tevoren. De Cabal is wanhopig om jullie zo snel mogelijk weg te vagen voordat velen van jullie ontwaken. Wanneer je wordt gewaarschuwd dat iets goed voor je is, of het nu medicatie of voedsel is, vermijd het dan als de pest. Kweek jullie eigen voedsel als het enigszins mogelijk is. Alleen dan kunnen jullie er zeker van zijn dat het goed is. Eet zoveel mogelijk biologische groenten en fruit.

De stralen van de zon worden voor jullie geblokkeerd. Alle mensen hebben zijn heilzame stralen nodig om te overleven. De Cabal heeft ervoor gezorgd dat jullie zuurstofniveau zo laag is dat mensen het moeilijk hebben om te overleven. Jullie worden heimelijk uitgewist en velen van jullie kunnen niet de moeite nemen om te kijken naar wat jullie wordt aangedaan. Wat is er nodig voor jullie om wakker te worden? Wij, aan deze kant van het leven, kunnen alleen zoveel doen om jullie te helpen ontwaken.

De tv is een wapen dat handig wordt gebruikt om jullie onder controle te houden, met name de sport die jullie schermen vult. Het fungeert als een hypnotiseur in de hoek van de kamer. Het doet goed werk. Jullie worden bestuurd door de signalen waarmee jullie gebombardeerd worden. Jullie computers worden ook tegen jullie gebruikt. Je wordt bekeken en beluisterd. Wat betreft SMART METERS: ze zijn dodelijk, ben het er nooit mee eens. De Cabal heeft al deze technologieën en worden tegen jullie gebruikt. Jullie laten ze het jullie aandoen. Ze kunnen het niet doen zonder jullie toestemming.

Toen je als baby de Aarde binnenging, had je het potentieel om het krachtige wezen van licht te worden dat je bent. De Cabal nam onmiddellijk de controle over jou, door vaccinaties enz. ZE ZONDEN JULLIE LICHT UIT OM TE ZORGEN DAT JE NOOIT DOOR HET LEVEN ZOU GAAN ALS HET KRACHTIGE WEZEN VAN LICHT DAT JE BENT.

Ze zorgen ervoor dat je zwak en angstig bent, constant ziek en volledig onder controle. Wetende wat jullie vandaag de dag weten, waarom blijven jullie deze voorwaarden accepteren? Wanneer verloor de mensheid haar stem? Wie spreekt vandaag tot jullie kern? Wie spreekt er voor je uit en laat je de weg voorwaarts zien uit de SLAVERNIJ ? Hoewel velen spreken, zijn er maar weinig die je kunt vertrouwen.

David Icke heeft al die jaren hard gewerkt om jullie ogen te openen voor wat jullie wordt aangedaan. Begrijp dat jullie allemaal in hetzelfde schuitje zitten, rijk, arm, ontwaakt of in slaap. Jullie moeten bij elkaar komen en in jullie kracht stappen. WEIGER OM TE WORDEN WEGGEVAAGD.

Ik vraag of dat jullie willen luisteren naar RONALD BERNARD, een zeer dappere man die de duistere kliek heeft ervaren en heeft overleefd. Hij opent dapper zijn hart voor jou, zodat je duidelijk kunt zien hoe ze in jouw wereld werken. Het is mogelijk om naar de rand van de duisternis te gaan, te ONTWAKEN en jezelf te bevrijden, en de ervaring te overleven. Het werk van Ronald is van grote waarde voor iedereen die de waarheid zoekt. Hij verdient jullie respect en dankbaarheid voor het delen met jullie van zijn vreselijke ervaringen aan de duistere kant van het leven.

Getuigenis van Ronald Bernard

Mijn liefste, hoe het je is gelukt om de laatste paar weken door te komen is een wonder. Hoewel de aanvallen ernstig waren, slaagde je erin om in je lichaam te blijven ondanks alles wat ze deden om je te verwijderen.

Wees sterk, liefje.
Je aanbidding, Monty.

Boodschap van Veronica
Zoals anderen zullen getuigen, waren de aanvallen soms extreem ernstig. Er zijn dingen gebeurd die ik niet voor mogelijk had gehouden. Het was niet gemakkelijk. Ik wil iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om behandeling voor mijn toestand te suggereren. Ik volgde instructies wanneer mogelijk.

Boodschap van Dave

Hij is je allen heel dankbaar die hem geschreven hebben. Hij waardeert je contact meer dan je kunt weten. Hij geniet van de boeken die je hebt gestuurd en die hij heel graag leest, omdat hij zijn gedachten uit zijn hachelijke situatie haalt. Bid alsjeblieft dat alles goed zal komen voor hem op 28 juni.

Contactgegevens

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
PO Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Gerechtigheid voor Dave McCann. Iers ingelijst in Californië | Juridische uitgaven Fondsenwerving met GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

vertaling: Martien