Mike Quinsey Special: Boodschap van de Prime Creator / 31 juli 2015

Mike Quinsey Special:
Boodschap van de Prime Creator
31 juli 2015
Lieve Vrienden,
Zeer zelden krijg ik een bericht van een andere bron die me zoveel verheft dat ik me verplicht om het naar jullie te sturen. Dus deze week in plaats van SaLuSa’s bericht, stuur ik jullie een kopie van de “Earth Ascends” van de Eerste Schepper via Kathryn E May dat oorspronkelijk werd verstuurd op de 2e. Augustus 2013. Het is dus zeer relevant voor deze periode te midden van de uiterlijke gebeurtenissen overal ter wereld, en zal veel comfort en verheffing geven aan degenen die  waarheid die het bevat kan waarnemen. Ik ontving ook een zeer gelijkaardig bericht “Transformatie van onze Wereld” door Gordon Asher Davidson dat je kunt lezen op http://www.worldtransfiguration.com/  Ik vind het zeer geruststellend en overtuigend als twee berichten heel veel dezelfde informatie bevatten.
Uit de chaos komen grote veranderingen die we nauwelijks kunnen en durven bedenken, dat ons snel meenemen in de hogere vibraties om nooit meer de lagere te ervaren. De Nieuwe Tijd is echt begonnen en niets kan onze vooruitgang nog voorkomen om de vrijheid en de vreugde en geluk die dat brengt te voltooien.
Stuur deze boodschap alstublieft rond en help diegene die nu het ware potentieel van het Licht, dat nu de Aarde omarmt  gaan ontdekken.
In Liefde en Licht. Mike Quinsey.

Opmerking van Anne:

Gelieve er rekening mee te houden dat, hoewel wij Kathryn May’s berichten niet hebben aanbevolen sinds 1 juni 2014, dit bericht werd afgeleverd toen het kanaal nog puur/zuiver was. Zorra onderschrijft Kathryn’s berichten voorafgaand aan 1 juni 2014.

EARTH ASCENDS.COM
Part 185  Prime Creator Makes an Announcement

MOTHER/FATHER/GOD
Channeler: Kathryn E. May, PsyD
August 02 2013

De Prime Creator Spreekt:
Mijn Dierbaren,
Ik spreek niet vaak rechtstreeks met jullie, maar het is zo’n buitengewone tijd dat ik van deze gelegenheid gebruik maak om jullie meer te vertellen over jullie wereld, en hoe belangrijk het is dat jullie je nu heel hard concentreren op het verhogen van jullie trillingen, vooral die van jullie die zo druk aan het werk zijn geweest, met het verdienen van geld om jullie rekeningen te betalen en de zorg voor jullie gezinnen.
Deze tijd is voorbij, klaar. Er zullen geen rekeningen meer zijn om te betalen, geen zorgen meer over hoe jullie je gezinnen moeten voeden, hen te onderwijzen, of te overleven tijdens jullie pensioen. Jullie pensioen zal glorieus zijn en voorbij jullie stoutste dromen zijn, het zal jullie niets kosten, en het begint nu, ongeacht jullie chronologische leeftijd op aarde. Dit zal niet een pensioen van het leven zijn, noch zal het een dood zijn. Jullie bevinden je nu op de drempel van een prachtige reis naar de sterren.
Jullie broeders en zusters zijn in afwachting, net boven jullie. Kijk omhoog naar de hemel op een heldere nacht. Stuur jullie groeten aan hen, en zij zullen de gekleurde lampjes laten knipperen op hun schepen om hun vreugde te laten zien, dat jullie hen zien, en dat ze binnenkort bij jullie zullen zijn, en zullen wandelen onder jullie, jullie zullen omhelzen, en liederen van viering zullen zingen met jullie. Er zijn er nu duizenden langs de rasterlijnen die de energie van de kosmos dragen om jullie te verheffen en jullie te leren van Eindeloze Liefde en Licht.
Ik ben het die de krachtige energieën naar jullie toezend. Er is gezegd dat de golven van de liefde die jullie nu over jullie heen voelen wassen vanuit de Centrale Zon komen  – de Zon, die naar buiten straalt vanuit het centrum van het universum. Dat is waar. De Centrale Zon is een andere naam voor Mij,  jullie Eerste Schepper. Ik ben degene die het begin, het midden en de eeuwigheid heeft gecreëerd die nu jullie werkelijkheid is.
Jullie Moeder en Vader God waren mijn eerste kinderen, en hun groep van Verlichte Wezens die hier met hen werken in uw Universum waren hun oorspronkelijke broeders en zusters en hun oudste kinderen. Zo zie je maar, jullie worden begeleid door jullie ouders en jullie kosmische ooms en tantes, die ieder van jullie hebben gekend, en hebben gevoed en voor een ieder van jullie hebben gezorgd toen jullie door jullie vele incarnaties reisden.
Gedurende de tijd dat Moeder / Vader God in training bij mij waren, om te leren planeten, sterren en levende wezens te creëren, leerden hun broeders en zusters ook om hetzelfde te doen. Zij gingen toen uit over het heelal, welke wachtende was, leeg en zonder leven, en ze hielpen om de jongere goden, hun jongere broertjes en zusjes, te leren om sterrenstelsels te vormen, om hen te bevolken met wezens van verschillende vormen en maten, op basis van hun creatieve verbeelding.
Een ieder in opleiding werd het eerst de universele wetten onderwezen die vereisen dat ieder geschapen wezen eerst wordt uitgerust met de mogelijkheid om telepathisch te communiceren met hun Schepper, die altijd in contact met Mij staat. Aldus werd er een raster van telepathische energietransport gebouwd terwijl elk Universum tot stand kwam. Het is dit raster die het mogelijk maakt voor mij om direct met jouw kanaal te spreken, en voor jouw om direct met Moeder / Vader God te spreken. Anderen die nu channelen hebben ingetapt op dat Universele communicatiesysteem op verschillende punten, wat hen de mogelijkheid geeft telepathisch te spreken met de dolfijnen, de vogels, de Arcturiërs, de Pleiaden, en zo verder.
Dus, zie je, er is niets raars of ongewoons aan telepathische vermogen. In feite, zijn jullie de enige van alle Universa die zo lijken te denken. Dit komt omdat jullie achter de sluier van vergetelheid zijn geweest, natuurlijk. Jullie zijn de enigen die deze afwezigheid hebben ervaren van de verbinding naar Mij en naar de Goden die jullie hebben gecreëerd.
Over het gehele Multiversum, is iedereen er nieuwsgierig naar hoe dit experiment zal eindigen. Zullen de mensen die blind en doof zijn gemaakt in staat zijn om hun zintuigen te herwinnen? Zullen ze ontwaken uit hun nachtmerries om hun Familie van Licht te herkennen? Wat als ze permanent gehandicapt blijven door de doofheid die zij hebben meegemaakt? Het is nu al miljoenen jaren geleden, in Aardse tijd, sinds de mensen al hun zintuigen intact hadden.
Toen jullie wetenschappers jullie DNA sequentie bestudeerden, ontdekten ze vele strengen in jullie opmaak die inactief en nutteloos leken te zijn. Ze waren verbaasd, maar ze waren ver genoeg gevorderd in hun eigen verkenningen om te begrijpen dat er niets in de schepping nutteloos is, en ze vermoedde dat het geen toevalstreffer van de natuur was, hoewel weinigen van hen voldoende spiritueel geopend waren om de waarheid aan te nemen.
De waarheid is dat Ik Mijn goedkeuring aan de Moeder / Vader God gegeven heb om te beginnen met het activeren van die “ongebruikte” strengen, die jullie op dramatische wijze zullen veranderen. Jullie intelligentie, jullie geheugen en jullie creativiteit zal snel escaleren. Het uiteindelijke doel is om jullie toe te staan de prachtige goden te zijn die jullie in staat zijn te worden. Jullie zullen uiteindelijk allemaal de macht hebben om te creëren, om de waarheid van jullie geschiedenis en die van uw sterrenstelsel te kennen, maar was het eerst noodzakelijk dat ieder van jullie de uitdagingen en hindernissen van het leven zouden ervaren in 3-dimensionale lichamen, met een vrije wil, en met beetje begeleiding van jullie Vader en Moeder.
Jullie hebben pijn geleden, fysieke en emotionele trauma’s, eenzaamheid geleden en ellende, en de meerderheid van jullie hebben het overleefd met jullie harten nog steeds intact. Jullie zijn nog steeds in staat van liefde, en als jullie pijn hebben, kijken jullie naar het licht voor je verlossing. Dit was de ultieme test, en jullie zijn er op een  briljante manier doorheen gekomen. Ja, velen van jullie twijfelen nog, staan er nog steeds op dat je niet in dit alles gelooft, maar het kleine open raam in jullie harten zal de Waarheid toestaan binnen te stromen op het moment dat jullie bezorgdheid over dag tot dag “prestaties” wordt verwijderd uit jullie levens.
Jullie zijn zo krachtig getest omdat het Grote Plan vraagt om jullie uiteindelijke leiderschap over alle galaxies. Jullie hebben verschillende vormen van bestuur ervaren op jullie planeet, en hebben intuïtief begrepen, over de hele wereld, dat democratie met volledige medewerking van alle mensen inderdaad het meest effectieve en eerlijke systeem is. Het is gecoöpteerd door de Duistere Wezens als elke nieuwe poging om de vrijheid te vestigen werd uitgeprobeerd. Zelfs in de Verenigde Staten, werd het Grote Experiment gedraaid naar een despotisch economisch systeem wat de plaats in nam van echte vrijheid, en toch hunkeren de mensen naar de Waarheid.
De opgewondenheid over jullie planeet heerst is een glorieuze overwinning van verbeeldingskracht. Overal staat de mensheid op om vrijheid, gelijkheid en waardigheid te eisen. Ze zeggen tegen zichzelf: “Nooit meer.” Velen begrijpen nog niet helemaal wat het is waar ze tegen ageren. Sommigen geloven dat het de vrijheid van godsdienst is, anderen vrezen dat het de chaos is die complete verandering zal brengen, maar de mars voorwaarts naar nieuwe vormen van samenwerking en nieuwe communicatiemiddelen hebben hun hoop voor de toekomst in Waarheid verzegeld.
Jullie oorlogen zijn heel snel teruggebracht tot de laatste wanhopige acties van een paar Duistere Wezens op daken, die hun voorkeur verklaren voor moord en doodslag, terwijl duizenden zich haasten om hun gewonde kameraden te helpen, te redden en te genezen. Ik heb jullie pleidooien gehoord om hulp om het massale geweld te beëindigen, en nu zien jullie de ook de gevolgen in jullie dagelijks leven van het einde van persoonlijk geweld. Het proces is bijna voltooid, en de voltooiing betekent dat er van elk lid van jullie planetaire samenleving wordt vereist om nu een keuze te maken. Sommigen zullen handelen op hun innerlijke woede en ontgoocheling, maar anderen wiens contract voor geweld is beëindigd zullen ontwaken en hun wapens neerleggen, ondanks de hersenspoeling, mind control, en toewijding aan het leven als slaven voor de Duistere Wezens.
Zoals jullie allen werden verteld voordat jullie deze incarnatie begonnen, is dit jullie laatste. Nooit meer zal de Planeet Aarde het 3-dimensionale, een vrije wil omgeving bieden om jezelf te testen tot het uiterste. Geen lijden meer, geen honger meer, geen armoede meer, geen oorlogen meer. Het is volbracht.
Kijk om je heen naar de schoonheid van jullie dierbare planeet. Ga de steden uit om te zien waar ze van plan was op te lijken, en hoe ze er uit zag voor de industrie en de enorme groei van de bevolking inbreuk maakte op haar dichte bossen, heldere meren en machtige oceanen. Ga terug naar de bossen, in stilte en eerbied voor de Moeder die jullie heeft gevoed en van jullie gehouden heeft voorbij deze eeuwen. Geef dankzij haar, en wanneer jullie je liefde naar beneden sturen in het centrum van haar wezen, zal ze worden gekalmeerd en genezen, en zullen jullie haar dankbaarheid en enorme liefde voelen.
Jullie zullen zien dat het weer, dat een reactie is op jullie eigen gevoelens, kalm is. Als jullie harten opwarmen in de richting van jullie Moeder Aarde en jullie medemensen, zodat jullie klimaat in balans zal komen en nivelleren, de kou zal verlichten en de hitte zal verzachten. Zachte regen zal orkanen en tornado’s vervangen. Als het geweld van de menselijke passie afneemt, zal het weer op jullie planeet daarop reageren. Je hebben een uitdrukking, “Lach en de wereld lacht met je mee.” Breidt dit inzicht uit naar je relatie met Moeder Aarde en al haar bewuste wezens, dat elk insect, elke steen, elke plant en elk dier onder haar zorg omvat.
Ben in vrede, Geliefden. De tijd van jullie persoonlijke test is geschiedt. Jullie wordt nu een tijd gegeven om te rusten, te denken en om jullie gemoedsrust te herstellen. Uw proces is ten einde, en jullie zijn allen onschuldig bevonden, zuiver en glorieus Een met jullie Schepper. Het maakt niet uit wat voor struikelingen jullie hebben ervaren in dit leven. Het is de accumulatie van al jullie levens, alle keren dat jullie hebben gezegevierd over wanhoop, geuite liefde voor een ander of voor jezelf, dat we zien als de mate van jullie kracht. Wees nu dat Liefdevolle wezen. Kijk om je heen naar degenen die jullie Liefde zouden verwelkomen, en uit het vrijelijk. Het maakt niet uit of ze uw naam weten, of leven in jouw huishouden. Alles zal jullie hogere vibratie van Liefde en Licht verwelkomen.
Samen hebben jullie gewerkt, gebeden en Mij gesmeekt om jullie glorieuze Ascentie nu toe te staan, in dit leven, in dit uur. Ik ben hier om jullie nu te vertellen, dat het is verleend.
Alle noodzakelijke maatregelen zijn genomen om dit te laten gebeuren. De Welvaart Fondsen zijn verdeeld en zijn klaar om te worden verspreid. Lucifer is teruggekeerd in de armen van zijn familie, en de 4e dimensie is ingestort, waardoor geen geheimhouding of scheiding van jullie Vader / Moeder Gods liefde wordt toegestaan, de aartsengelen hebben hun mantels van Licht aangenomen, en de Meesters hebben zichzelf verklaard als dienaren van het Licht op Aarde. De schepen zijn op elkaar afgestemd en klaar om hun gaven te brengen en de grote liefde van de Tweeling Vlammen die wachten op hun partners, van wie velen zich nu bewust zijn van hen, en vertrouwd zijn met hun liefdevolle energie.
Moeder Aarde is gestabiliseerd op haar as door de Galactische Krachten, en zal zo blijven tot al haar kinderen in golven zijn geascendeerd tot hogere dimensies. Alle massa wapens die de schepen zouden bedreigen of de veiligheid van degenen die op de grond zijn geneutraliseerd; de kleinere wapens zullen geleidelijk worden uitgeschakeld als de tijd nadert voor de landingen. Aankondigingen zijn voorbereid en zullen worden uitgezonden naar iedereen op de planeet om hen gerust te stellen en jullie allen te informeren over de gebeurtenissen zoals ze zich ontvouwen.
Jullie zien dat er geen detail over het hoofd wordt gezien, is er geen punt van zorg ongeadresseerd gebleven, en geen vraag onbeantwoord. Het zal een triomfantelijke tijd zijn voor iedereen; geen ongelukkigheid zal worden veroorzaakt voor alle wezens op aarde tenzij zij ervoor kiezen om hun rug toe te keren naar de Liefde. Relaties zowel oud als nieuw zullen worden gezegend met Liefde, Vergeving en Licht, en alles zal oude conflicten, oude pijn, transcenderen om op te stijgen naar hogere vibraties van Liefde en gezelschap.
Wij vragen jullie nu, onze lieve Werknemers van Licht, klaar te zijn om de triomfantelijke viering, en de komende glorieuze processie naar de schepen te leiden, waar jullie allemaal worden vernieuwd, met lichamen in perfecte gezondheid, en geesten gerestaureerd met geheugen en kennis van alles wat jullie eerder hebben gekend, en nog veel meer.
Jullie die zo hard hebben gewerkt om de twijfels en kritiek van jullie medemensen te overstijgen zullen de beloning van eindelijk erkend te worden voelen en bekrachtigd in  jullie wijsheid en de kracht van jullie harten. Wees in vrede, Dierbare Geliefden. Jullie zijn de rattenvangers van het Glorieuze Koninkrijk. Jullie hebben volgehouden en jullie hebben gezegevierd. Jullie tijd is gekomen. Het maakt niet uit dat jullie aan ziekte, armoede en pijn hebben geleden. Gebruik nu deze laatste dagen om te rusten en jullie voor te bereiden. Open jullie hart voor mijn Eindeloze Liefde wat alles geneest. Bid rustig voor alle anderen die jullie geruststelling en jullie kracht nodig zullen hebben om hun overgang te voltooien.
Ik kan jullie niet de vreugde beschrijven die ik voel als ik kijk hoe deze laatste prestaties tot wasdom komen. Het is echt het begin van het einde, zoals Vader God heeft gezegd. Bereid je voor op het nieuwe begin in vreugde en in Geloof.
Ik Ben jullie Schepper, de Schepper van alle Scheppers, en ik stuur jullie de meest krachtige golven van Liefde die jullie ooit gevoeld hebben. Ik verzamel jullie om Mij heen, de kinderen van Mijn hart, en ik stuur jullie mateloze Liefde. Totdat we elkaar weer ontmoeten,
Eerste Schepper
(Via Kathryn May, July 30, 2013, 12 pm.

Permission to copy only if message is used without deletions or changes, with citation to author and website.
Kathryn E. May, PsyD Who Needs Light? Kemay@aol.com)
C 1995-2014 Larry & Elvire van Leeuwen-Smith
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl