Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf –

Mike Quinsey

– Channeling van zijn Hogere Zelf –

24 september 2021.

Beste vrienden; in een tijd van grote veranderingen gaven veel van de Kryon-berichten informatie die nieuw, maar nu relevant voor ons is. Het onderstaande uittreksel duidt op een grote verheffing in de bewustzijnsniveaus van sommige van die zielen die nu geboren worden. Ze zullen al een geavanceerd bewustzijnsniveau hebben en in staat zijn om zich intelligent uit te drukken op een veel jongere leeftijd dan je normaal zou vinden.

Mike Quinsey.

Kryon. De toekomst is wat komen gaat, los je eigen tumor op.

Scenario 3 – De multidimensionale mens. Begint om 14.51 minuten.

Je kunt je eigen lichaam onderzoeken terwijl je bestaat en hier bent. De spiertest – kinesiologie zal iets vinden dat je zou moeten weten. Je moet je Innerlijke Natuur totaal en volledig separaat openen. De multidimensionale Mens gaat dat gebruiken voor het 24e paar chromosomen waarvan je denkt dat je dat niet hebt, dat multidimensionaal is en dat nog niet begrepen, gezien of erkend wordt. Het is degene die de Pleiadiers je vandaag gaven omdat het in jou begint te werken en generatie na generatie, wanneer het bewustzijn begint te toenemen, begin je dingen te zien en begin je kwantumdingen te zien, het zal zich openbaren in de dubbele helix.

De pasgeborenen worden geboren met hun Innerlijke Natuur, hun eigen genezer. Ze zullen alles weten over hun bloedchemie, zonder test. Ze zullen weten wanneer een ziekte zich onmiddellijk aan hen probeert te hechten op het moment dat het gebeurt, in plaats van te wachten tot iets groeit en pijn veroorzaakt. Ze zullen hun eigen medische intuïtief zijn. Dat multidimensionale stukje van je DNA dat je niet eens kunt zien zal je bewustzijn in overeenstemming brengen met je Innerlijke Natuur. Waar is je Innerlijke Natuur aan verbonden, dat is ook een mysterie waar je niet gemakkelijk toegang toe hebt en het wordt de Akash van de Mens genoemd. Je zult verbonden zijn met je Akash, het zal een van de belangrijkste evolutionaire stappen van de mensheid zijn, het huwelijk van de Akash en de Innerlijke Natuur en bewustzijn, dat zal de multidimensionale Mens zijn en wanneer het plaatsvindt, dan zul je kijken naar het feit dat je misschien van de Pleiaden komt, en je zult weten wie ze zijn en je zult begrijpen dat het allemaal deel uitmaakt van het scenario van de verbinding van samenhang met je broeders en zusters van de sterren. Dat is de toekomst, wees niet bang voor deze dingen, omdat ze van jou komen.

24 september 2021. Mike Quinsey.

Bijna dagelijks komen er veranderingen, maar niet altijd naar wens. Nu het stof is neergedaald, is de tijd gekomen om een afrekening te laten plaatsvinden. Je kunt niet zoveel veranderingen doormaken zonder enkele gevolgen die wereldwijd plaatsvinden. Het effect van het Covid19-virus heeft de zaken zogezegd op zijn kop gezet, en nu is het tijd om rekening te houden met de kosten ervan. Naast andere problemen die zich sindsdien hebben voorgedaan, worden de kosten voor de mensheid beoordeeld. Het is duidelijk dat alle landen serieuze beslissingen moeten nemen over hoe de pandemie zal worden betaald in tijden waarin iedereen de druk voelt.

Zeer weinig van de economieën kunnen zich herstellen zonder financiële hulp en moeilijke tijden worden verwacht en zijn onvermijdelijk. De enige troost die je zult hebben is dat het een nieuw begin is, omdat veel dat je kent niet langer geschikt is voor de tijden waarin je je zult bevinden. Je hebt moeilijke tijden voor de boeg, maar uiteindelijk zal alles beter worden, en met het voordeel van nieuwe technologieën zal het leven veel gemakkelijker en leuker worden. Wees er dus bij, want je krijgt er alleen uit wat je erin hebt gestoken en de inspanning zal de moeite waard blijken te zijn geweest, zoals je zult zien.

Kijk naar jullie jongeren voor inzicht in wat er mogelijk is, aangezien ze komen met nieuwe manieren en ideeën die vooruitgang zullen bevorderen. Luister naar hun opvattingen en meningen, want ze zullen veel gezond verstand bevatten. Ze kwamen tot leven wetende dat hun kennis en ervaring nodig is. Het is een normale opleving die van tevoren is voorbereid. Hoe? zul je vragen, en het antwoord is dat hogere Wezens veel meer inzicht hebben in wat er op komst is en ze zullen zich er ruim van tevoren op kunnen voorbereiden. Ze hebben ook de ervaring waarop ze de aard van de noodzakelijke actie zullen baseren.

Je zou kunnen zeggen dat je een voet hebt in elk van de twee werelden, een die de oude wereld is die zijn doel heeft gediend en zal verdwijnen, en een nieuwe die in onberispelijke staat is en klaar is voor die zielen die hun trillingen naar een hoger niveau hebben gebracht dat het duister uitsluit. Jullie spreken over dimensies, maar in feite versmelten de energieën gewoon in elkaar. Een nieuwe aarde zal echter de thuisbasis zijn van degenen die ascenderen en het zal welverdiend zijn, omdat je jezelf hebt toegewijd aan het verhogen van je trillingen en succesvol bent geweest, ondanks de pogingen van het duister om het te voorkomen.

Veel van wat je gegeven wordt blijft een mysterie totdat je een groter bewustzijnsniveau krijgt, zoals zal gebeuren wanneer je bent geascendeerd. Jullie ontwaken zal echter groeien naarmate je opstaat en jullie trillingen toenemen. Wat verborgen was, kan nu worden geopenbaard en van tijd tot tijd zul je verlicht worden aangezien je nu klaar bent voor een beter begrip. Terugkijkend zul je je afvragen hoe je ooit uit de illusoire levens bent gekomen die je hebt geleid, waar de waarheid voor je werd verborgen, maar je bent je succes waardig en het zal nooit meer zo zwaar en moeilijk voor je zijn.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht

Mike Quinsey

Vertaling: Rob