Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf – 28 Juni 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf 
28 Juni 2019
De onrust naar aanleiding van de veranderingen gaat door, omdat het duidelijk een confrontatie tussen jullie teweegbrengt, omdat bepaalde groepen vechten tegen verandering en niet voorwaarts willen gaan naar een vrediger leven en alle vormen van oorlog achter zich willen laten. Het is duidelijk dat de mensen genoeg hebben gehad van voortdurende oorlogszuchtige ervaringen en moe zijn van hen. Zelfs die jongere generaties die weinig of geen ervaring hebben met welke oorlog dan ook, zoeken een vredige toekomst, omdat ze een meer verhoogd bewustzijn hebben en intuïtief weten wat het beste is voor de Mensheid. Er bestaat geen twijfel over dat er langzaam maar zeker vrede wordt verspreid over de hele Aarde, en zelfs degenen die zich in de brandhaarden bevinden beginnen de nutteloosheid ervan in te zien om door te gaan met oorlogszuchtige activiteiten. Er is een beweging die op Aarde groeit en die op zoek is naar nieuwe manieren om wereldvrede tot stand te brengen, terwijl ze tegelijkertijd nog altijd de vrije wil keuze van de mensen toelaten. Het zal komen omdat het zo is verordend dat degenen van het Licht kunnen evolueren zonder interferentie of vertraging.
Ik sluit dit korte uittreksel in omdat het duidelijk de functie van aangeboren in relatie tot de hersenen beschrijft, en het zal steeds meer in ons dagelijks leven verschijnen naarmate de tijd verstrijkt
KRYON: VERKLAART WAAROM VERSMELTEN MET AANGEBOREN JULLIE TOP PRIORITEIT MOET ZIJN.
Het aangeborene is verantwoordelijk voor spontane vergeving, want deze kan binnengaan en de dingen uit jouw Akasha trekken en ze in jouw cellulaire structuur plaatsen – dat is hoe slim het is. Je kunt jouw eigen medische intuïtief zijn over jouw cellulaire structuur.
Het is het brein dat de doos met overtuigingen heeft dat is wie je bent, gebaseerd op ervaring en herinnering. Het is aangeboren dat de waarheid kent, het is jouw tweede brein. Een van de eigenschappen van de toekomstige mens is om een brug te slaan tussen jouw bewustzijn en je aangeboren houding, zodat geen “spiertest” nodig is. Aangeboren is jouw tweede brein, het is de hartsverbinding. Word je eigen medische intuïtief.
Aangeboren als jouw tweede brein functioneert helemaal niet als de eerste, maar het is slim en intelligent en het weet wat je nodig hebt. Het is de gouverneur om je te stoppen met het oppakken van de verkeerde dingen, net zoals jouw brein is op een andere manier.
Aangeboren is wat emoties creëert, helpt je verliefd te worden. Het geeft je de energie die je niet kunt verklaren. Ik weet er alles van en het verandert elke cel in jouw lichaam – het is in staat om echt te rinkelen. Aangeboren zal je dienen, het is jij met jij, maar het is geen entiteit binnenin jou.
Jij komt uit de Grote Centrale Zon, het is waar Kryon vandaan komt. Je zult weten dat je Eeuwig bent, je zult weten dat je mij kent. Je hebt meer dan één leven gehad.
EINDE VAN HET UITTREKSEL.
Wanneer je een bijna dood ervaring hebt gehad, zoals wanneer je door een ongeluk of door opzet bent omgekomen, zijn je gedachten nog steeds volkomen normaal. Lijkt niets drastisch te zijn veranderd, tenzij je merkt dat je zonder jouw fysieke lichaam volledige bewegingsvrijheid hebt en dat jouw gedachten veel krachtiger zijn in het manifesteren van jouw verlangens. Het bewijst ongetwijfeld dat je niet jouw fysieke lichaam bent, maar een vrij geboren entiteit met een ziel. Je zult ook merken dat je kracht van denken wordt versterkt in die mate dat je kunt creëren wat je verlangt.
Wanneer ik volgens mijn eigen intuïtie schrijf, weet ik dat mijn Hogere Zelf nog steeds toezicht houdt op mijn gedachten en daden, niet om mijn intenties te verstoren, maar mij ideeën te geven als een vorm van leiding. Niet iedereen is zich ervan bewust dat het bestaat, maar wanneer jouw Hogere Zelf is geaccepteerd, zal het dichter bij je komen en kan het veel meer voor je doen. Door je Hogere Zelf wat ruimte te geven om te werken, zul je merken dat meer gebeurtenissen in jouw leven gesynchroniseerd en gemakkelijker zullen verlopen. Vergeet niet dat het meer over je weet dan jijzelf, jouw levensplan inbegrepen, en daarom is het beter in staat jou te begeleiden.
Het is duidelijk dat wat jij de ‘oude garde’ noemt niet geschikt is voor de hedendaagse behoeften, omdat de veranderingen zo worden geregeld dat nieuwe concepten en manieren worden geïntroduceerd die veel efficiënter en doelgerichter zijn dan de oude. Wat voorbij is, moet nu worden achtergelaten om te rusten omdat het is overtroffen door de hogere vibraties die geen plaats hebben in het oude samenstel van dingen. Het nieuwe staat hier al klaar om wakker gemaakt te worden en omvat vele grote zielen die de voorvaderen van de Nieuwe Tijd zijn, die geduldig wachten tot de mensheid ontwaakt voor de kansen die voor hen liggen.
Het wordt steeds duidelijker dat jullie geschiedenis veel verschilt van dat wat is vastgelegd. Het is duidelijk geworden dat er vroegere beschavingen waren die in staat waren om hun eigen voertuig te vliegen, en technologieën hebben gebruikt die ver vooruit lagen van wat wij ons kunnen voorstellen waartoe ze in staat waren. Het bewijs is hier nu en gaat zelfs zover als het gebruik van nucleaire apparaten. Het lijkt erop dat alles in cycli gaat, inclusief onze eigen evolutie.
Ongeacht wat er op Aarde gebeurt, het zal door de Fotonengordel meegevoerd worden op koers naar Ascentie, omdat Moeder Aarde tenslotte deze cyclus wil voltooien door het nieuwe niveau van vibraties binnen te gaan. De tijd is gekomen om standvastig te blijven en gefocust op jouw doel. Er zijn veel afleidingen vanwege de veranderingen waar je doorheen gaat, maar toch hebben veel zielen hun vibraties al verhoogd en zetten hun koers stevig voort naar ascentie. Wij krijgen veel hulp en aanmoediging, dus wees verzekerd van succes, en jouw Hogere Zelf begeleidt je volgens jouw levensplan.
Het simpele antwoord op wat je moet doen om jouw succes te verzekeren, is alle zielen te behandelen met liefde en vriendelijkheid, ongeacht hun uiterlijk. Laat je niet afschrikken door de lichamelijke kenmerken van een persoon, want het fysieke lichaam is eenvoudigweg een middel om een doel te bereiken, om je adequaat te dienen voor jouw fysieke ervaring. Alle zielen zijn in werkelijkheid gelijk en allen hebben de Godsvonk in zich.
Ik laat je achter met liefde en zegeningen en moge jouw dromen vervuld worden.
In Liefde en Licht.
Mike Quinsey.
Vertaald door wakkeremensen
Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
reeds van u hebben mogen ontvangen.
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien