Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf –

Mike Quinsey

– Channeling van zijn Hogere Zelf –

20 Augustus 2021.

De toekomst lonkt en is vol belofte en van een verhoging van jullie trillingen, en het is niet te stoppen nu jullie een nieuw gebied van ruimte beginnen binnen te gaan. In feite begint het invloed te hebben op degenen onder jullie die reeds hun leven in gedachten leiden met Ascensie. Er zijn ook tekenen dat regeringen hun honger naar oorlogszuchtige acties verliezen, en jullie zullen een groeiende terughoudendheid vinden om oorlog te voeren tegen andere naties. Het werd verwacht en verwelkomd als voorloper van de wereldvrede. Landen streven naar een vriendelijker benadering van hun acties, waarbij verschillen conflicten en problemen veroorzaken die in het verleden tot een koude oorlog zouden hebben geleid. Het is vooral duidelijk dat religieuze verschillen voorheen zo krachtig waren dat vreedzame oplossingen moeilijk te vinden waren.

Er zal een grote vrede tussen de naties ontstaan en er verschijnen vreedzame zielen die weten hoe ze die tot stand moeten brengen. Sinds jullie de marker van 2012 zijn gepasseerd, zijn de veranderingen in trillingen ten goede toegenomen, waardoor het Licht sterker kan worden en waardoor de lagere trillingen geleidelijk worden bedwongen. In feite hebben ze hogere trillingen in vele aspecten van het leven gebracht en zielen die klaar zijn in het Menselijk Ras hebben positief gereageerd. Het betekent dat een vreedzaam bestaan nu meer mogelijk is dan op enige andere tijd in deze zonnecyclus. Niets kan voorkomen dat de verheffing doorgaat en het brengt jullie helemaal naar Ascensie, op voorwaarde dat je er klaar voor bent. Jullie zullen een vrede vinden die jullie niet eerder hebben ervaren en die het ware en blijvende geluk zal brengen.

Jullie kunnen misschien proberen te begrijpen hoe geweld en vernietiging in sommige landen kunnen doorgaan, samen met grote verliezen aan mensenlevens, maar begrijp dat dergelijke gebeurtenissen karmisch zijn, en vaak handelen de zielen aan beide kanten hun overtuigingen, die bijna identiek kunnen zijn, uit. Ze zouden er niet bij betrokken zijn tenzij ze de ervaringen nodig hadden om te evolueren, zodat elke ziel mogelijkheden heeft om vooruitgang te boeken. Degenen die een dergelijke vooruitgang volgen, kunnen de betrokkenen helpen beïnvloeden en hoewel er op één niveau winnaars en verliezers lijken te zijn, heeft elke ziel de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door diens ervaringen.

Houd je echter niet bezig met het lot van andere zielen, elk heeft een levensplan en zal met hulp de nodige ervaringen hebben om vooruitgang te boeken. We weten dat jullie je betrokken voelen als het om je eigen familie gaat, maar wees ervan verzekerd dat hun leven hen de kansen geeft die nodig zijn om zich te blijven ontwikkelen. Het zou jullie verbazen als jullie wisten hoeveel hulp er wordt gegeven, omdat er geen zielen meer over zijn die alleen hun weg moeten vinden. Het is duidelijk dat sommigen zo ongelovig zijn over de waarheid dat het heel moeilijk is om hun daden te beïnvloeden voor hun ontwikkeling. Toch staan de Gidsen altijd te wachten op die tekenen dat een ziel begint te ontwaken voor de waarheid, en bij de eerste tekenen zal een ziel reageren op het Licht en zo beginnen met dat lange pad dat leidt naar vervulling en uiteindelijk Ascensie.

Sommigen van jullie zullen vragen hoe je weet of je voldoende doet om ervoor te zorgen dat je je doel bereikt. Het antwoord is, dat als je waar mogelijk anderen helpt om vooruitgang te boeken, je bijna zeker op de goede weg bent. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat je ook voldoende aandacht geeft aan je eigen behoeften, zodat je hoogstwaarschijnlijk volledig bezig bent met zaken van het Licht. Over het algemeen weet je vrijwel zeker intuïtief waar je bent op het Lichtpad. Door je te focussen op alles wat positief is en in dienst te staan van anderen, kun je niet missen te erkennen in hoeverre je bent geslaagd.

Op een gegeven moment zullen alle zielen de mogelijkheid hebben om vooruit te komen, maar met vrije wilskeuze kunnen sommigen een dergelijke kans afwijzen. Ze zullen echter blijvend worden geholpen en wanneer ze klaar zijn om verder te gaan met hun gidsen, zullen ze het weten en dienovereenkomstig handelen. Er is geen straf voor achterblijven en het wordt geaccepteerd dat zielen in hun eigen tempo vooruitgang moeten kunnen boeken. Het pad dat voor jou wordt uitgezet, is zorgvuldig zo ingericht dat je van tijd tot tijd wordt geleid naar een pad dat je een kans biedt om je begrip van het doel van het leven te vergroten. Er is natuurlijk een overzicht van elk leven zodra het klaar is, om te bepalen wat nodig is om je evolutie voort te zetten, de volgende keer dat je incarneert.

Niets van belang gebeurt toevallig, omdat jullie levensplan zorgvuldig is geregeld om ervoor te zorgen dat jullie ervaringen opdoen met de gebeurtenissen die voor jullie zijn geregeld. Zoals we jullie vaak hebben geïnformeerd, wordt elke gelegenheid om verder te gaan aangeboden, maar aan jullie overgelaten om te beslissen of je het accepteert. Als je echter een belangrijke kans afwijst om verder te gaan, zal deze opnieuw opduiken totdat je dat die kans neemt. Wees ervan verzekerd dat wat willekeurige gebeurtenissen lijken te zijn, allemaal deel uitmaken van het plan om ervoor te zorgen dat jullie de ervaringen krijgen die jullie nodig hebben om verder te komen op jullie levenspad. Eenmaal geleerd komen ze meestal niet meer terug.

Normaal gesproken zullen jullie merken dat zelfs die mensen om jullie heen, en in het bijzonder familie, zijn geselecteerd omdat ze jullie kunnen beïnvloeden in zaken die voor jou belangrijk zijn. Dit is vooral nodig tijdens je groei-jaren omdat het je karakter vormt, zodat het je in de toekomst goed van dienst zal zijn en de ervaringen zal geven die je nodig hebt. Ja, familie is het grootste deel van jullie leven extreem belangrijk en kan je op de een of andere manier beïnvloeden, maar het zal uiteindelijk jouw keuze zijn. Wanneer je kunt accepteren dat er veel in je leven gebeurt dat bedoeld is om je te helpen evolueren, is het te hopen dat je meer aandacht geeft aan de zin van het leven en de lessen leert die bedoeld zijn om ervoor te zorgen dat je vooruitgang blijft boeken.

Zie het leven als een examen en als je slaagt, ga je naar een ander niveau voor nog grotere kansen. Het stopt nooit totdat je het ultieme doel hebt bereikt om terug te keren naar de Godheid. Van het huidige niveau naar de 5e dimensie gaan is een hele sprong en als gevolg daarvan wordt het leven een prachtige ervaring die zeker de moeite waard is om na te streven. De duisteren kunnen niet overleven op zo’n hoog niveau daar hun trillingen te laag zijn, en als ze het zouden proberen, zouden ze het erg ongemakkelijk vinden. Dus wat een kans is het je te presenteren aan degenen die zichzelf erin kunnen verheffen.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt door mijn Hogere Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht.
Mike Quinsey.

vertaling, Rob