Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf – 25 januari 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf –
25 januari 2019
Naar aanleiding van de interesse die werd getoond in het “Event” -uittreksel in een recent bericht, voeg ik nu een langer uittreksel toe dat bijzonder informatief en gedetailleerd is. In de huidige tijd is het beslist beter te lezen, rekening houdend met het feit dat de oorspronkelijke boodschap zoals weergegeven in het onderstaande uittreksel op 22 november 2013 is verschenen.
“THE EVENT”, een uittreksel van de boodschap van Lord Sananda via ElizabethTrutwin.
Ongeveer 2000 jaar geleden was Sananda Kumara op Aarde geïncarneerd als Jezus, met het Masterplan om de Aarde te laten ascenderen. Het Plan mislukte toen Caesar van Rome het Maritiem Recht instelde waardoor slavernij de Wet van het Land werd. Er moest een nieuw Plan worden bedacht omdat de duistere garde het Grote Experiment, tegen de bedoeling in, links had laten liggen. Ongeveer 500 jaar geleden hebben de Rothschilds in Engeland het feit weten te verdoezelen dat Sir Francis Bacon op Aarde de incarnatie was van St. Germain. Ze gingen op duistere wijze om met geld en begingen misdaden waardoor Sir Francis Bacon de troon werd ontzegd. Hij zou de eerstvolgende in de lijn van troonopvolging van Koning van Engeland zijn geweest en vanuit deze positie in staat zijn geweest om veranderingen door te voeren om de planeet te helen en een einde te maken aan dualiteit. In de afgelopen jaren bleef de duistere cabal doorgaan met het voeren van een wereldwijde oorlog voor hun eigen gewin, en ze hebben meerdere keren geprobeerd een Derde Wereldoorlog te creëren, maar ze hebben gefaald. Massale hongersnood, nucleaire dreigingen, landroof, handel met voorkennis, psychologische aanvallen op de massa, zoals 9/11 en Banken met een te grote macht om te falen, hebben geleid tot een moment waarop de Buitenaardsen wel konden ingrijpen, omdat een bepaalde voorwaarde in de Prime Directive (Voornaamste Richtlijn) verder is overtreden dan was toegestaan.
Wat nieuw is, is dat de Aartsengelen onder leiding van Aartsengel Michael en Aartsengel Metatron op 11.11.2013 een Superportaal hebben opgericht. Het betreft hier een speciale dispensatie die het mogelijk maakt dat aan de vereisten wordt voldaan om het “Event” te bewerkstelligen. De Aarde maakt deel uit van het Trinaire Sterrenstelsel van Sirius A, Sirius B en Sol, onze Zon. Jupiter wordt de volgende Zon in ons Zonnestelsel. De Aarde bevindt zich in de Fotonengordel en beweegt zich via de Centrale Zon Alcyone de Pleiaden in. Een Superportaal in de buurt van Jupiter is nu geopend en dit portaal werkt als een wormgat en mondt uit in het Lichtmaterie-Universum van On. Dit multidimensionale portaal maakt het mogelijk om super geladen magnetisch licht van On dit Zonnestelsel en de Aarde binnen te laten te komen. De Aarde heeft zich sinds de Equinox in September 2013 een volledig octaaf verhoogd, en de nieuwe energie zal het voor de Aarde mogelijk maken om het Nulpunt binnen te gaan.
Wat nieuw is aan dit Portaal, is dat de Raad van Goden heeft besloten dat de Aarde deze speciale dispensatie nodig heeft als de beste manier om veranderingen teweeg te brengen. Het draagt ​​een zware realiteit met zich mee. Alles wordt in het werk gesteld om het zoveel mogelijk Zielen mogelijk te maken naar de Nieuwe Aarde over te gaan. Omdat de Aarde een planeet van Vrije Wil is, hebben sommigen geweigerd om de noodzakelijke veranderingen door te voeren om op Aarde te kunnen blijven buiten de ascentie van de Aarde naar de hogere rijken. Meer zielen zullen vertrekken dan verwacht. Dit is waar Ashtar in een transmissie over sprak. Het Superportaal laat Hogere Trillingsenergieën binnenstromen die er zijn om de Aarde naar de Hogere Dimensies te stuwen. In deze Hogere Dimensies hebben alle mensen op Aarde toegang tot hun Etherische lichamen, reizen ze in hun Merkaba-lichaam en leven ze werkelijk multidimensionaal. In deze Hoge Energie zullen de Lichtsteden toegankelijk zijn. Degenen die niet naar de Nieuwe Aarde overgaan zullen het ervaren als een energie die ze in hun 3D-lichaam niet kunnen verdragen. Deze donkerdere, verdichte energieën zullen op de 3D-Aarde achterblijven en daar blijven bestaan. Hun fysieke lichaam zal op de 3D –Aarde worden geprojecteerd en voor zover ze weten heeft er geen verandering plaatsgevonden. Ze zullen de Hogere Leringen blijven ontkennen en in hun waarneming zal niets veranderen. Die tijdlijnen zullen voorlopig in dualiteit blijven bestaan.

Ondertussen zal de 5D-Aarde door de Kosmische Bouwers worden verhoogd als een Ruimteschip dat van zijn startpunt opstijgt, de atmosfeer verlaat om naar de verre ruimte te vliegen. Elk van de planeten wordt in hun baan om de Aarde en in relatie tot de planeten om hen heen stevig op zijn plaats verankerd door de energierasters. Dit Superportaal zal als effect hebben dat de Aarde hoger in de dimensies beweegt, op dezelfde manier waarop we een kraal aan een snoer verplaatsen. Het laat de oude Tijdlijnen vallen en wordt Lichter en zal hoger in het Kosmische Raster kunnen bestaan, het zal als het ware omhoog borrelen.
Er is door ons veel gezegd over het juiste moment. De Goddelijke Timing van de Event is één van de vereisten. Ashtar zegt altijd: Geen Datum, Geen Kernwapens, Geen Toeval. De waarheid is dat zich mogelijkheden aandienen die maar een paar keer per jaar voorkomen, mogelijkheden waarin de ‘Event’ kan plaatsvinden. Dit Superportaal versnelt de veranderingen in energie om de “Event” mogelijk te maken. De kans dat dit snel zal gebeuren, is met dit Superportaal sinds 11.11.2013 enorm toegenomen Als je dit leest en je er herhaaldelijk voor hebt gekozen om geen actie te ondernemen en naar liefde terug te keren, zullen we de grens moeten trekken. Als je niet succesvol bent geweest in het verhogen van je trilling tot de ondergrens die nodig is om liefde te ondersteunen, word je uitgenodigd om nog een tijdje in de dualiteit te blijven om later naar de Hogere Dimensionale Aarde over te gaan, wanneer je je dienovereenkomstig hebt voorbereid. Er is geen kortere weg. Toch is er Geen Datum en zijn er Geen Kernwapens, is er Geen Toeval. Niets kan de Ascentie van de Aarde tegen houden.
Alle minimale vereisten voor overleving zullen vrijelijk aan iedereen op Aarde worden geschonken. Alles is voorbereid en klaar om van start te gaan en is dat al een tijdje zo. Huizen voor daklozen, schoon water, overvloedig voedsel, replicatoren en helende technologieën, vrije energie en meer. Dit zal door miljoenen Buitenaardsen voor elkaar worden gebracht en door hun schepen en de technologieën die zij hier hebben gebracht. Dit is al een hele lange tijd gepland.
EINDE BOODSCHAP
Ik heb het gevoel dat naarmate meer informatie naar buiten komt, deze dient te worden verspreid om zoveel mogelijk mensen te bereiken. In overeenstemming met de Voornaamste Richtlijn, aangezien de Aarde een planeet van de vrije wil is, zal elke ziel een keuze moeten maken of deze klaar is de nieuwe energieën op te nemen teneinde te ascenderen en de Gouden Eeuw binnen te gaan. Het lijkt erop dat er voldoende tijd zal zijn om een beslissing te nemen, maar indien je ervoor hebt gekozen om te ascenderen geldt, hoe eerder je je concentreert op je ontwikkeling, hoe beter het zal zijn.
Deze boodschap komt onder begeleiding van mijn Hogere Zelf. Laat je Licht schijnen en raak de harten van degenen om je heen. Jouw aanwezigheid heeft een veel groter effect dan je je waarschijnlijk kunt voorstellen.
In Liefde en Licht,
Mike Quinsey. 
Nederlandse vertaling: Rob/Marja