Mike Quinsey – Channeling met zijn Hogere Zelf –

 

Mike Quinsey

– Channeling met zijn Hogere Zelf –

19 mei 2023

Wij hebben reeds uiteengezet dat het noodzakelijk is positief te blijven, zelfs wanneer de mensen in hun omgeving zich negatief uitlaten vanwege de ontberingen die zij ondergaan. Dat is te verwachten wanneer gebeurtenissen vaak buiten hun macht liggen en problemen veroorzaken die hun levenskwaliteit ernstig aantasten. Veel ervan is te vermijden, maar wereldwijde gebeurtenissen zijn moeilijk te hanteren wanneer duizenden mensen zitten met een behoefte aan voedsel, water en huisvesting.

Er is internationale hulp nodig, maar de behoeften van de mensen zijn zo immens, dat zelfs met de beste bedoelingen de hulp vaak ontoereikend is. Naarmate echter de immensiteit van de taken wordt ingezien, worden langzaam maar zeker zaken georganiseerd om de onmiddellijke problemen te verlichten. Ze worden niet geholpen door de onnodige oorlog die Rusland heeft veroorzaakt (?), maar die heeft naties samengebracht die hun vastberadenheid versterken om niet aan hun genade te zijn overgeleverd. Wees ervan verzekerd dat er achter de schermen veel gebeurt dat zal helpen de oorlog te beëindigen.

Veel van wat er gebeurt is te wijten aan karma dat moet worden gezuiverd zodat de betrokken zielen hun lessen kunnen leren en vooruitgang kunnen boeken naar het Licht. Wij weten dat velen van jullie zich vrijwillig hebben aangemeld om mensen door deze periode van beroering heen te helpen, en jullie verdienen lof voor de offers die jullie brengen. Er zijn vele zielen die op allerlei manieren helpen om de pijn van anderen te verzachten. Zij zijn te vinden op elk niveau van de samenleving en jullie noemen hen de “onbezongen helden” wier beloning bestaat uit het bereiken van de resultaten waarvoor zij werken.

Hun belangrijkste taak is om de mensen hoop te geven en hen te laten zien hoe zij zich door zo’n moeilijke tijd kunnen slaan, en hen te verzekeren dat elke inspanning die zij doen tot aanvaardbare resultaten zal leiden. Er is nog veel te doen om mensen uit machtsposities te verwijderen die verantwoordelijk zijn voor veel van de ontberingen die worden ervaren. Houd dus goed vertrouwen in de krachten die de gebeurtenissen sturen voor de beste uitkomst voor de hele mensheid. Jullie kunnen nog steeds een periode van spanning en zorgen over de toekomst hebben, maar alles wordt in het werk gesteld om jullie naar een pad te leiden dat eindigt met vrede. Wees ervan verzekerd dat die vrede zal komen, en er wordt veel tijd en moeite besteed aan het scheppen van de ideale omstandigheden daarvoor. Het kost allemaal tijd en er worden inspanningen geleverd om de nodige kansen te creëren die nodig zijn voor de manifestatie ervan. Jullie zouden aangenaam verrast zijn als jullie wisten hoeveel organisatie nodig is om de mogelijkheden te scheppen die jullie nodig hebben om uit jullie huidige problemen te komen.

Jullie worden voorbereid op een nieuw leven dat jullie huidige voorstellingsvermogen te boven gaat, dus wees ervan verzekerd dat alle moeite die jullie erin steken de moeite waard zal zijn. Jullie zijn je er inderdaad van bewust dat vorige levens een opbouw zijn geweest voor deze tijd, hoewel niet elke ziel dat punt van gereedheid en begrip heeft bereikt. Dat is geen probleem, want het is geen schande om trager te evolueren, want er zal zich altijd een andere gelegenheid voordoen naarmate elke cyclus zich ontwikkelt en ten einde loopt. Zoals de uitdrukking luidt “je hebt alle tijd van de wereld” en niemand jaagt je op en er wordt altijd veel geduld getoond.

Besef je dat slechts een aspect van je ware zelf evolueert telkens als je een incarnatie neemt. Als je eenmaal je plan voor je volgende leven bent overeengekomen, kies je vervolgens je ouders om deel te nemen aan je ontwikkeling, zodat je er zeker van bent dat je klaar bent om het te vervullen. Daarom zijn je Gidsen zich ook bewust van je behoeften en werken zij met je samen om ervoor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland.

Uiteraard zijn er momenten waarop zich problemen voordoen en alle middelen worden aangewend om je terug te brengen naar je levensplan. Besef dat het zo belangrijk is dat je je taken met succes uitvoert, en daarmee zet je weer een stap naar een hogere trilling die uiteindelijk betekent dat je niet meer hoeft te reïncarneren, je hebt geen behoefte meer aan ervaringen in de lagere trillingen. Toch blijf je evolueren en je doel is om uiteindelijk terug te keren naar de Allerhoogste Schepper.

De meest aanvaardbare winst is waarschijnlijk dat je afscheid hebt genomen van die zielen van een veel lagere trilling die veel negativiteit op Aarde hebben veroorzaakt. Je zou opgeroepen kunnen worden om terug te keren als Leraar, of een of andere opdracht waarbij je ervaring tot groot voordeel kan worden gebruikt. Alle grote Spirituele Leraren hebben zich vrijwillig aangemeld vanwege hun grote liefde voor de Mensheid. Het helpen van hen die na jou komen vindt vaak plaats en zulke zielen schijnen als een helder Licht aan de hemel.

Het leven is zeker geen willekeurige aangelegenheid, maar is in hoge mate georganiseerd om ervoor te zorgen dat je elke kans krijgt om je te ontwikkelen. Daarom heb je een levensplan nodig om geen kans te missen. Je hoeft maar naar de grote Meesters te kijken om te zien wat wij bedoelen en te waarderen dat zij toegewijd zijn. Zij zijn “vleesgeworden liefde” en de meest zachtaardige zielen die je waarschijnlijk zult ontmoeten en een perfect voorbeeld van wat je in je eigen leven zou moeten nastreven. Wanhoop niet als je het moeilijk vindt om een spirituele kijk te behouden, maar wees ervan verzekerd dat elke inspanning die je doet de perfectie dichterbij zal brengen.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verlichten. Deze boodschap komt via mijn Hoger Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht.

Mike Quinsey.

http://www.treeofthegoldenlight.com/

Persoonlijke noot van Mike:

Hallo Vrienden,

Ik heb besloten om vanaf vandaag een pauze van 2 weken te nemen, dit betekent dat mijn volgende boodschap op vrijdag 3 juni 2023 zal zijn.

Mike Quinsey.

Vertaling: wakkeremensen.org