Kort bericht van Mike

Kort bericht van Mike

22 juli 2021

 

Hallo vrienden,

Ik kwam pas een paar uur geleden thuis, en dat was nadat ik dinsdag per ambulance naar Canterbury, Kent was gegaan omdat ik me onwel voelde, met zwakke benen, licht in mijn hoofd en een algemeen gevoel van “Uit Balans” te zijn. Ik verwachtte behandelt te worden en dezelfde dag naar huis terug te keren. De gebeurtenissen werkten echter zodanig dat ik tot vandaag in Canterbury belandde.

Het was een hele reeks gebeurtenissen die me vertraagden die ik niet had kunnen voorzien. Ik moest wachten tot dinsdag voordat ik een verslag kreeg waaruit bleek dat ik zonder Covid-19 was. Ik kreeg toen een medisch onderzoek in de verwachting naar huis te mogen, maar ik had nog steeds vertraging, dus het liep uit tot woensdag.

Ik werd uiteindelijk medisch goedgekeurd, maar moest nog een test ondergaan die me in staat stelde om donderdag laat naar huis terug te keren, zo laat dat er geen tijd meer was om een bericht te maken. Ik heb het gevoel dat ik een week of twee nodig heb om weer tot rust te komen, dus ik zal zien hoe het gaat als ik mijn volgende bericht probeer.

Sorry dat ik jullie niet eerder kon laten weten over de vertraging, maar om nog extra aan mijn problemen bij te dragen, had mijn mobiele telefoon geen tegoed meer en er was geen manier om dit op te lossen. Anders had ik het kunnen regelen en toch contact met jullie opnemen en jullie op de hoogte te houden. Ik heb Cathy gevraagd om te helpen en jullie op de hoogte te houden.

Mijn excuses dus, voor een week die ik (niet) weer zou willen. Ik zal contact houden en jullie zo snel mogelijk laten weten hoe het afloopt.

Mike Quinsey.