Pleiadian Lichtkrachten: De Event 2020, het Grote Ontwaken begint! / via Michael Love / 3 juni 2020 / Door eventnl

Pleiadian Lichtkrachten:

De Event 2020, het Grote Ontwaken begint!

via Michael Love / 3 juni 2020 / Door eventnl

Voor onmiddellijke planetaire doorgave aan de sterrenzaden op Aarde. Een boodschap van hoop en vrijheid die rechtstreeks van de Pleiadians komt! Begin van de transmissie:

Geliefden, een goddelijk plan is zich nu aan het uitspelen en een ongelooflijke massa ontwaking vindt plaats op het oppervlak van de planeet Aarde!
Terwijl krachtig 5D gamma Licht doorgaat in de planeet te stromen, zijn de wezens van de Aarde massaal aan het ontwaken, rijzen tezamen op en beginnen zich te mobiliseren naar een werkelijk positieve verandering voor de hele mensheid.
Een primaire Pleiadian lering is deze: Licht is informatie en duister is het ontbreken daarvan. Duister betekent “Geen licht, verborgen, geen informatie of geen waarheid”.
Gedurende eonen is de waarheid van de mensheid weerhouden en de mensheid werd in het duister gehouden over alle zaken.

De Aarde Alliantie, die bestaat uit meer dan 4,5 miljard sterrenzaden gestationeerd op de oppervlakte, heeft gedurende een lange tijd nu een hoog vibrationele stroom van ultieme waarheid doorgegeven, aan alle mensen die open zouden staan om deze waarheid te ontvangen. Veel van de mensheid is nu eindelijk begonnen dit nieuwe Licht van Waarheid te zien en zij ontwaken, en zij vinden uit wat echt gebeurde en wat er gaande is.

Neem dit van ons aan, er is iets veel diepers en krachtiger gaande op Aarde dan wat je op de oppervlakte ziet. Een grote en historische evolutie van bewustzijn is nu onderweg, nu de mensheid begint te ontwaken en op te rijzen om het opkomende Licht van een nieuwe dag te ontmoeten.
Wij kunnen je vertellen dat de mensheid is als een slapende beer die wakker is gemaakt en zoals met elke krachtige ontwaking kan het een slordige en chaotische inspanning zijn. Wanneer men door een dimensionale barrière beweegt in zijn ascentie is er een krachtige clash en een offset carrier golf is geproduceerd als een resultaat waaraan wordt gerefereerd als statisch lawaai of simpelweg chaos!
Zoals wij recent zeiden met betrekking tot de ongelooflijke transformaties die onderweg zijn op de planeet, is een beetje chaos heel normaal en natuurlijk, en dit zal snel voorbij zijn.
Deze Pleiadian lering was geschreven in oude boeken:
“Laat hem die zoekt (de waarheid) doorgaan met zoeken tot hij het vindt. Wanneer hij de ultieme waarheid vindt zal hij verbijsterd zijn en verontrust, daarna zal hij erover mediteren en vrede bereiken, en dan zal hij regeren over het gehele universum!”
Deze oude lering beschrijft het exacte proces dat plaatsvindt wanneer iemand een krachtige spirituele ontwaking ervaart.
Herinner jij je wanneer dit bij jou gebeurde? Het moment dat jij voor het eerst jouw ogen boven de 3D matrix wereld uitstak om een geheel nieuwe realiteit te zien waarvan je nooit wist dat het bestond?
Herinner jij je wanneer je voor het eerst de ultieme waarheid zag van wat voor jou verborgen is gehouden en wat met jou is gedaan? Het was hoogst verwonderlijk, shocking en op zijn minst behoorlijk verontrustend, maar na een tijdje ging dit allemaal voorbij en als een hoog vibrationeel wezen maakte je uiteindelijk vrede met het duister.
Dit is wat er nu op dit moment gaande is bij de massa’s op de oppervlakte, geliefde. Probeer altijd de dingen te zien vanuit het hogere perspectief want dat is de beste view. O ja, een zeer werkelijke en letterlijk grote ontwaking is inderdaad onderweg, nu, op dit moment. De wezens van Aarde zijn nu in rap tempo aan het ontwaken en beginnen voor de eerste keer duidelijk te zien wat voor ze werd achtergehouden en wat werkelijk met hen is gebeurd.
De mensen zijn begrijpelijk zeer ontdaan om zoveel redenen nu, en als sterrenzaden moeten wij begripvol zijn, vol compassie, en behulpzaam, terwijl de zaken doorgaan zich te ontvouwen. Wij zijn hier om de hele mensheid te gidsen en te helpen en daarvoor kwamen wij naar de Aarde. Wij kwamen om hen te helpen bij het bevrijden van hun civilisatie en hun planeet. Kun je nu zien wat er echt gaande is, geliefde?
Zij zijn er nu klaar voor en wij zullen ze helpen met ons hele wezen.
Velen zullen zeggen “Er verandert niet echt iets en de mensen van de Aarde zullen altijd worden onderdrukt”.
Wij zeggen, “dat is niet zo”.
Wij vertellen je dat wat er nu gaande is, het begin is van de echte verandering die je wilde zien. Geef het een moment en je zult het zien. De dingen zullen veranderen dit keer, en zullen voorgoed veranderen!
Veel grote wezens van Licht die rondom deze planeet zijn op dit moment, hebben gezien dat uit al deze evolutie en revolutie het grootste Licht van de mensen vrijheid oprijst, zoals nooit eerder gezien. Dit is de Event en het is het begin van de grootste planetaire bevrijding in de kosmische geschiedenis.
Dat is wat er gaande is geliefde. Alle galactische intel laat zien dat het eind van het jaar 2020 het begin is van de Gouden Eeuw van planeet Aarde, zoals al lang verteld.
Nu, hoe zie jij de dingen en wat zul je doen? Het is tijd! Ben je er klaar voor om nu vrij en soeverein te zijn?
Pleiadian lering over vrijheid en soevereiniteit:
Leef voor altijd onder de ene universele Wet die zegt “Doe geen kwaad”. Wees eerbaar in al jouw manieren en wees van een nobel karakter. Oefen zelfbestuur en bestuur jezelf dienovereenkomstig. Neem verantwoordelijkheid voor jezelf voor 100%, zonder dat je op iemand anders vertrouwt. Wees de hoogste en meest grote versie van jezelf die jij je kunt voorstellen, en ga volledig vanuit jouw hart leven!
Een soeverein wezen doet wat hij of zij wenst. Een soeverein wezen neemt volledige persoonlijke verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen leven. Soevereine wezens hebben geen autoriteit figuren nodig, goden, leiders, en zo leven ze. Soevereine wezens manipuleren niet, misleiden of controleren niet, en laten niet toe dat zij worden gemanipuleerd, misleid of gecontroleerd op enige manier.
Soevereine wezens houden hun woord en vervullen alle valide contracten met eer. Soevereiniteit gaat uiteindelijk over het realiseren wie en wat je werkelijk bent en te beginnen zo te zijn. Soevereiniteit betekent dat je niet minder bent dan wat je God noemt en wanneer je begint dit te zijn ben je volledig verlicht, en dit is ascentie, de Event, en het ultieme spirituele doel!
De oude Oraphim, de Guardians en de Wingmakers noemen deze soevereine manier van zijn het soevereine integraal en het is de grootste evolutionaire sprong die de mensheid ooit heeft gekend.
Geliefde, zoals je kunt zien is de mensheid hard aan het proberen samen te komen nu, en ook al had het een heftig begin zul je het zien opbloeien in een geheel nieuwe manier van zijn.
Wat er nu op dit moment op de planeet gaande is zal resulteren in de echte verandering die iedereen wil zien plaatsvinden.
De onderdrukking van de wezens van de Aarde zal spoedig aan zijn eind komen, dat verzekeren wij jullie. Heb vertrouwen, dit alles gaat ergens heen. We zijn er bijna geliefden.
Kun je nog steeds het plan vertrouwen? Weet dat alles in orde is en zoals het zou zijn terwijl een grote evolutionaire verandering doorgaat plaats te vinden dit grote jaar op planeet Aarde!
Sta klaar geliefde, terwijl wij bewegen in de volgende fase van de Event 2020 en de verschijning van de langverwachte Gouden Eeuw!
Dank voor het komen naar de Aarde en voor jouw grote service aan de gehele mensheid.
Veel geluk,
Michael en de Pleiadians
Speciale dank en waardering voor de Aarde Alliantie, de grote White Brotherhood, de White Dragon Society, Pleiadian codenaam Cobra, de Guardians van de Aarde en de Sphere Being Alliance.
Vertaald door Veronica