MICHAEL LOVE – *The Earth Alliance – Krachtiger Licht Op Weg Naar De Aarde!

MICHAEL LOVE

17 februari 2024

*The Earth Alliance – Krachtiger Licht Op Weg Naar De Aarde! 🌌*

🌟Grootheid,

🌍Terwijl we een nieuw super galactisch weekend ingaan, rapporteert de Earth Alliance dat er vanmorgen een enorme X2.5 supervlam is uitgebarsten, waardoor de sterrenzaden van de Aarde in duigen vielen door het continue spervuur van licht dat de planeet binnenkwam!

🌞Zonnevlek AR3576 barstte vandaag (0653 UT) uit en produceerde een intense zonnevlam van klasse X2.5. Net als bij de X-vlam van enkele dagen geleden breidde een enorme halo van plasma zich in alle richtingen uit en een groot deel van deze deeltjes komt nu op de aarde af!

🛰️ Grote zonnevlek AR3576 beweegt over de westelijke rand van de zon en je zou kunnen denken dat dit betekent dat onze planeet veilig buiten de vuurlinie ligt. In werkelijkheid is het tegenovergestelde waar. AR3576 draait naar een zone waar de zon en de aarde magnetisch met elkaar verbonden zijn, wat de situatie bijzonder gevaarlijk maakt.

🌞Zonnevlekken in de buurt van de westelijke rand van de zon zijn magnetisch verbonden met de aarde. Het magnetische veld van de zon draait rond als een sproeier – een vorm die bekend staat als de “Parker-spiraal”. Lijnen van magnetische kracht die uit de westelijke rand komen, buigen om en raken onze planeet. In ruimteweertaal staat deze magnetische verbinding bekend als de gevarenzone!

🌌 We bespreken belangrijke gebeurtenissen in het ruimteweer vanuit een spiritueel perspectief omdat we weten dat onze ascensie rechtstreeks verbonden is met het licht dat uit de kosmos komt!

👽De 3D mensheid is zich niet of nauwelijks bewust van gebeurtenissen in het ruimteweer of hoe kosmisch licht de menselijke evolutie beïnvloedt. De reden hiervoor is dat dit licht superhoog trillingsgetal is, en alleen wezens die resoneren met zijn frequentie worden erdoor beïnvloed! Een 3D wezen zou zijn bewustzijn minstens tot het niveau van de 4de dimensie moeten verhogen om dit licht op te merken en te beïnvloeden.

📡Hogere kennis en inside intel tonen aan dat de intensiteit en frequentie van deze lichtactiviteit de laatste tijd dramatisch zijn toegenomen en dat dit licht niet toevallig of toevallig naar de Aarde komt. Verder is deze lichtinstroom meer gerelateerd aan de 26.000-jarige ascensiecyclus en wordt het naar de Aarde gestuurd voor een doel door intelligente wezens. De bewakersrassen die toezicht houden op het huidige ascensievenster van de mensheid zeggen dat ze dit rijk met licht bestoken om dit hele rijk naar het

volgende harmonische universum te brengen, dat de 5e dimensie bevat. Waar het op neerkomt is dat de ascensie van de mensheid al veel te laat is sinds 2012, en dat de dingen onlangs super geëscaleerd zijn door de beschermende gastrassen om ervoor te zorgen dat de ascensie van de mensheid een succes wordt!

🌞 Het bewuste sterrenzaad voelt de ongelooflijke ascensiesymptomen en merkt de toegenomen hoeveelheden licht en het spervuur van sterke X-fakkels op die nu constant binnenkomen. Iedereen heeft de verschuivingen opgemerkt in hun lichamen, hun emoties, hun mentale capaciteit en in hun ziel! Hele realiteiten zijn voor velen verschoven en het leven wordt op diepgaande manieren getransformeerd door dit krachtige licht! Terwijl tijdlijnen hoger en hoger samensmelten naar ons grote doel, werkt elk sterrenzaad op Aarde hard om dit krachtige kosmische licht in hun lichaamscellen te integreren.

🌍Het is belangrijk om supergeaard te zijn terwijl deze kosmische energie de cellen en het DNA van het menselijk lichaam bombardeert. Het consumeren van lichte, rauwe energievoedingsmiddelen, het drinken van veel zuiver water, jezelf aarden in de natuur, mediteren en het in de buurt houden van kristallen zal helpen om deze energie door je lichaam en naar de aarde te leiden.

🚀 De bewuste starseed die de gebeurtenissen in de ruimte in de gaten houdt, heeft ook een toenemend en verontrustend fenomeen opgemerkt, omdat deze nieuwe vlammen nu bijna elke dag zeldzame protonenstralingsstormen veroorzaken. De frequentie en niveaus van deze stralingsstormen zijn iets nieuws en de sterzaad begrijpt hoe dit het menselijk DNA en bewustzijn beïnvloedt.

📡Deze protonenstralingsstormen worden door de mainstream ruimteweer- en nieuwsmedia gebagatelliseerd als niets bijzonders aan de oppervlakte, maar er zijn steeds meer berichten dat er de laatste tijd veel grotere hoeveelheden van deze exotische deeltjes hun weg hebben gevonden naar de atmosfeer van de aarde. De zonnevlam van vanochtend raakte de aarde met een grote puls van deze energetische protonen, die er enkele uren over zal doen om de aarde te bereiken, maar er wordt voorspeld dat het niveau van de zonneprotonen later dit weekend flink zal stijgen!

🌟 Door de magnetische gevarenzone tussen de aarde en zonnevlek AR3576 kon deze puls ons bereiken ondanks het feit dat de zonnevlek niet naar onze planeet is gericht. Opmerkelijk is dat de puls relatief rijk was aan “harde protonen” met energieën > 50 MeV. Het is waarschijnlijk dat er dit weekend nog een X-flare uit AR3576 zal knallen, die een echte stralingsstorm zou kunnen veroorzaken. Mogelijke gevolgen zijn onder andere radio black-outs op grote hoogte, beslagen camera’s op satellieten en verhoogde stralingsniveaus op commerciële vluchten. Verhoogde hoeveelheden protonen zullen het oppervlak bereiken, en hoewel dit over het algemeen iets is om ongerust over te zijn, is het wel een zorg om rekening mee te houden!

🌈 Laten we dit weekend steeds hoger gaan, en wat denk je ervan om de hele wereld wakker te schudden! Het is tijd om door te gaan! 🌐

📝 Laat ons weten welke ascensie symptomen je ervaart op dit moment.

🚀GODSPEED,

MICHAEL en de PLEIADIËRS

**BRONNEN**:

Monitor the situation live on our [Space Weather Tools Page](https://5dearthproject.com/space-weather-tools/).
Check out our new Pleiadian books at [Sacred Light Publishing](https://www.sacredlightpublishing.com/books/).
Recommended source for monatomic Andara Crystals: [Andara Enterprise](https://www.andaraenterprise.com/shop/).

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org