Grote kosmische lichtgolven slaan in op de aarde!Aarde alliantie update

GROTE KOSMISCHE LICHTGOLVEN SLAAN IN OP DE AARDE! – AARDE ALLIANTIE UPDATE – 5 Januari 2021

Michael Love – 8 Januari 2021

GROTE WEZENS VAN LICHT,

SINDS DE GROTE KARDINALE UITLIJNING EN DE SUCCESVOLLE PLANETAIRE MASSAMEDITATIE VAN 21 DECEMBER 2020, STROMEN ER ONGELOOFLIJKE NIVEAUS VAN HOOGTRILLEND KOSMISCH LICHT IN DE ATMOSFEER VAN DE AARDE!

DEZE KRACHTIGE INKOMENDE KOSMISCHE LICHTGOLVEN ZIJN EEN DIRECT EFFECT VAN DE NIEUWE STERRENPOORT VAN AQUARIUS DIE NU BOVEN DE PLANEET OPENGAAT, WAARDOOR STROMEN VAN HOOGFREQUENT, 5D GAMMA-LICHT VOOR HET EERST IN EONEN OP HET OPPERVLAK VAN DE AARDE KUNNEN SCHIJNEN!

BOVENDIEN STAAT DE AARDE OP HET PUNT EEN PLOOI TE DOORBREKEN IN DE HELIOSFERISCHE STROMING, EEN ENORME GOLVENDE STRUCTUUR IN DE INTERPLANETAIRE RUIMTE DIE REGIO’S MET EEN TEGENGESTELDE MAGNETISCHE POLARITEIT SCHEIDT!

DEZE GALACTISCHE KRUISING WORDT EEN “GRENSOVERGANG IN DE ZONNESECTOR” GENOEMD EN BEGINT OM MIDDERNACHT, VANAVOND, 5 JAN!

ALS DE AARDE OVER DE GRENS VAN DE ZONNESECTOR BEWEEGT, ZULLEN NOG MEER KOSMISCHE DEELTJES IN CONTACT KOMEN MET DE PLANEET!

DE AARDE-ALLIANTIE MELDT DAT 72 UUR GELEDEN EEN RECORDBREKENDE KOSMISCHE ENERGIEPIEK DE PLANEET RAAKTE MET EEN KRACHT DIE HOGER WAS DAN ALLES WAT IN DE MODERNE TIJD WERD GEMETEN, EN TOEN, SLECHTS 48 UUR LATER (VANDAAG), EEN NOG GROTERE LICHTGOLF DE PLANEET RAAKTE!

VELEN VAN JULLIE VOELDEN DE KRACHTIGE IMPACT VAN DEZE BEIDE ENORME LICHTGOLVEN TOEN ZE IN CONTACT KWAMEN MET JULLIE AURAVELD!

DE RECENTE INFORMATIE OVER DE AARDE ALLIANTIE BEVESTIGT DAT SINDS EIND DECEMBER ALLE GROTE AARDE GEBASEERDE RUIMTE WEER AGENTSCHAPPEN EEN GERICHTE, BLACK-OUT MODUS ZIJN BINNENGEGAAN EN GEEN MELDING HEBBEN GEMAAKT VAN DEZE KRACHTIGE GOLVEN VAN LICHT DIE DE ATMOSFEER BINNENKOMEN! DE MEESTE VAN DE POPULAIRE SCHUMANN RESONANTIE KAARTEN EN ANDERE BELANGRIJKE RUIMTE WEER GRAFIEKEN EN -GEGEVENS ZIJN SINDS EIND DECEMBER 2020 AANGETAST EN GEMANIPULEERD!

VERSCHILLENDE PRIVATE RUIMTEWEER MONITORING GROEPEN TONEN NOG STEEDS DE JUISTE GEGEVENS EN TONEN DEZE TWEE RECENTE MASSALE LICHTEXPLOSIES DIE BEIDE, VAN DE GRAFIEKEN AFWAREN!

DE AARDE-ALLIANTIE ZAL DE KOMENDE DAGEN BIJGEWERKTE, NAUWKEURIGE BRONNEN VOOR SCHUMANN RESONANTIE EN RUIMTEWEER GEGEVENS AAN DE STERRENZADEN VAN DE AARDE VERSTREKKEN!

DE DELTA VEILIGHEIDS TROEPEN ZIJN VANAVOND OP HOOG ALERT TERWIJL ZE ALLE PLANETAIRE SYSTEMEN NAUWLETTEND IN DE GATEN HOUDEN EN EEN HOOG NIVEAU (AARDE ALLIANTIE) AARDBEVINGSWACHT IS IN FEITE OVER DE HELE WERELD TERWIJL TEKTONISCHE PLATEN REAGEREN OP DE KRACHT VAN DIT LICHT!

GEWELDIGE MENSEN,

HET NIEUWE AQUARIUMTIJDPERK VAN HET LICHT IS INDERDAAD OP AARDE GEKOMEN EN HET NIEUWE HOOGTRILLENDE CENTRALE ZONLICHT BRENGT EEN MASSABEWUST ONTWAKEN TEWEEG, DAT DEZE WERELD NOG NOOIT HEEFT MEEGEMAAKT!

HEBBEN JULLIE GEMERKT, TOEN JULLIE DE AFGELOPEN DAGEN NAAR DE ZON KEKEN, HOE OVERWELDIGEND HET LICHT IS OM TE ZIEN EN HOEZEER HET GEVOEL BESTAAT DAT HET NU EEN DOORDRINGENDE HOGE FREQUENTIE HEEFT!

HETZELFDE GELDT VOOR DE MAAN EN DE ANDERE HEMELLICHAMEN, DIE ZICH ALLEMAAL NOG STEEDS OP HUN DICHTSTBIJZIJNDE AFSTAND VAN HET OPPERVLAK BEVINDEN EN ALLEMAAL HOOGFREQUENT KOSMISCH LICHT NAAR DE PLANEET WEERKAATSEN!

ER IS EEN ENORME DNA-UPGRADE AAN DE GANG OVER DE HELE WERELD OP DIT MOMENT EN DE RAPPORTEN OVER DE ASCENSIESYMPTOMEN VAN DE PLANEET ZIJN OP DIT MOMENT IN EEN VERHOOGDE STAAT!

DIERBAAR MENS,

ZOALS JE WEET, DAT WANNEER DIT NIVEAU VAN MAGNETISCH LICHT HET GELAAGDE LICHAAMSSYSTEEM RAAKT,  HET IN HET BEGIN ZEER ONAANGENAAM IS EN DE KRACHT VAN DE INSLAG KAN JE WEZEN NOGAL WAT SCHOKKEN BEZORGEN!

DEZE KOSMISCHE LICHTDEELTJES ZIJN LETTERLIJK NANO-GROTE, MAGNETISCHE, METALEN BALLEN DIE MET ONGELOOFLIJKE SNELHEDEN DOOR DE DNA-CELLEN HEEN STRIPPEN!

OM DEZE KOSMISCHE LICHT DEELTJES GEMAKKELIJKER TE KUNNEN INTEGREREN IN DE DNA/CELLEN, VOLG DAN DIT PLEIADISCHE GEZONDHEIDSPROTOCOL:

* RUST EN SLAAP (DNA WORDT ALLEEN OPNIEUW GECODEERD TIJDENS DE DELTA/REMSLAAPSTAND)

* NEEM ALLEEN NATUURLIJK ENERGIEVOEDSEL OP, EET LICHT EN DRINK VEEL ZUIVER WATER.

* WORD GEAARD IN DE NATUUR.

* MEDITEER EN GEBRUIK KRISTALLEN OM HET LICHT DOOR HET LICHAAM NAAR DE AARDE TE LEIDEN!

* ZUIVER WIT MONATOMISCH GOUDPOEDER LAAT SNEL 100% INTEGRATIE VAN HET LICHT IN HET DNA TOE EN IS HET HOOFDVOEDSEL VAN HET LICHTLICHAAM!

24 UUR NA EEN GROTE INSTROOM VAN LICHT IN HET LICHAAM, EN NA EEN DIEPE SLAAP, ZAL HET LICHT INTEGREREN IN HET DNA EN ZUL JE ONTWAKEN ALS EEN GLOEDNIEUWE CREATIE!

NAARMATE DIT PROCES ZICH VOLTREKT, WORDEN DE ZINTUIGEN SCHERPER, WORDT DE KENNIS STERK VERGROOT, BEN JE GEZONDER EN JONGER EN ZAL JE BEWUSTZIJNSNIVEAU MERKBAAR HOGER ZIJN!

NAARMATE DE ATOMEN IN JE CELLEN STEEDS SNELLER DRAAIEN, BEGIN JE HOGER TE VIBREREN EN ZUL JE ALS GEVOLG DAARVAN VERBAZINGWEKKENDE DINGEN MANIFESTEREN, MET EEN GROTERE KRACHT EN MEER GEMAK!

LAAT ONS WETEN OF JE DEZE RECENT KRACHTIGE LICHTGOLVEN HEBT GEVOELD EN VERTEL ONS OVER EVENTUELE ASCENSIESYMPTOMEN DIE JE OP DIT MOMENT ERVAART!

HOU VOL TERWIJL WE VERDER GAAN IN DE VIJFDE DIMENSIE EN HET NIEUWE TIJDPERK VAN LICHT!

GOD-SPEED,

MICHAEL EN DE PLEIADIËRS

Bron

Vertaling: Martien