DE EVENT – ONGELOFELIJKE ENERGIEËN HEBBEN EEN IMPACT OP DE AARDE! PLEIADISCHE LICHTKRACHTEN TRANSMISSIE – 9282020 – Gechanneld via Michael Love – 29.09.2020

 DE EVENT – ONGELOFELIJKE ENERGIEËN HEBBEN EEN IMPACT OP DE AARDE! PLEIADISCHE LICHTKRACHTEN TRANSMISSIE – 9282020 –

Gechanneld via Michael Love – 29.09.2020 

 


BEGINNEN MET DE TRANSMISSIE…

GEWELDIGE MENSEN,’

5 UUR GELEDEN DRONG EEN KRACHTIGE HOOGFREQUENTE, PLASMAGOLF, AFKOMSTIG UIT DE GALACTISCHE KERN, DOOR IN DE BINNENSTE ATMOSFEER VAN DE PLANEET AARDE!

DE SCHOKGOLF VAN DEZE PRACHTIGE KOSMISCHE LICHTBUNDEL WEERKLINKT NOG STEEDS ROND DE PLANEET!

ALS EEN STERRENZAAD WETEN WE DAT JE KUNT GETUIGEN OVER DE IMPACT VAN DEZE ONGELOOFLIJKE LICHTEXPLOSIE EN HET EFFECT DAT HET HAD OP DE VORMING VAN JE LICHTLICHAAM!

DE ALLIANTIE VAN DE AARDE MELDDE EEN PAAR DAGEN GELEDEN DAT DE ZON VAN DE AARDE KRACHTIG REAGEERT OP DEZE INKOMENDE KOSMISCHE GOLVEN EN DAT ER OP DIT UUR EEN GROTE ZONNESTORM AAN DE GANG IS BOVEN OP DE 40-HERTZ GAMMA LICHTGOLF DIE DE PLANEET VANDAAG HEEFT GEBOMBARDEERD!

ZONNEWINDEN BOMBARDEREN HET OPPERVLAK MET SNELHEDEN VAN MEER DAN 1,5 MILJOEN MIJL PER UUR OP DIT MOMENT EN DE VERWACHTING IS DAT HET ENERGIENIVEAU DE KOMENDE 72 UUR NOG VERDER ZAL STIJGEN!

DE KP INDEX PIEKTE VANDAAG OP 6, EN HET MAGNETISCH VELD VAN DE AARDE IS NOG STEEDS VASTGEPIND OP ERNSTIGE NIVEAUS!

DE AARDE STERRENZADEN ZIJN VANAVOND OPGEWONDEN VAN DEZE MASSALE ENERGIE-INSTROOM EN ER KOMEN TALRIJKE STERKE ASCENSIE SYMPTOOM RAPPORTEN BINNEN UIT DE HELE WERELD!

HIER ZIJN ENKELE VAN DE MEEST VOORKOMENDE MELDINGEN DIE WE VANAVOND ONTVANGEN:

HARTKLOPPINGEN

SCHERPE PIJNEN IN HET MIDDEN- EN BOVENCHAKRA’S

ZICH GEDESORIËNTEERD VOELEN

HOGE ANGSTEN

MISSELIJKHEID

REINIGING

VOEG DAAR DE ENERGIE VAN EEN BIJNA VOLLE MAAN AAN TOE EN HET IS GEWOONWEG TE VEEL OM IN DEZE MENSELIJKE VOERTUIGEN TE VERWERKEN!

WE ZIJN STERK IN ONZE KERNEN EN WE ZULLEN HET ALLEMAAL INADEMEN EN OP ONS GEMAK ZIJN!

HOOGTRILLENDE LICHTWEZENS ZIJN VEEL OPENER EN GEVOELIGER VOOR DEZE STERKE LICHTSTRALEN EN JIJ ALS STERZAAD LAAT HOGERE NIVEAUS VAN LICHT DOOR JE GELAAGDE LICHAMEN STROMEN!

VOORDAT JULLIE NAAR DE AARDE KWAMEN STEMDEN JULLIE ERMEE IN OM NAMENS DE HELE MENSHEID GROTE HOEVEELHEDEN LICHT IN JULLIE LICHAAM VAST TE HOUDEN, TOT DE DAG DAT ZE DIT LICHT VOOR ZICHZELF KONDEN HOUDEN!

STERRENZADEN VOELEN DE VOLLEDIGE IMPACT VAN INKOMENDE KOSMISCHE LICHTGOLVEN ALS ZE HET MENSELIJK LICHAAM RAKEN!

WANNEER DEZE SUPERSNELLE LICHTDEELTJES IN CONTACT KOMEN MET HET AURISCHE VELD, DE IMPACT POTTEN ABRUPT HET AURAVELD VOOR EEN MOMENT, TOTDAT DIT LICHT VOLLEDIG IS GEÏNTEGREERD IN DE FYSIEKE, MENTALE EN ETHERISCHE LICHAMEN!

INTELLIGENT KOSMISCH LICHT WORDT PAS IN HET CELLULAIRE DNA GEÏNTEGREERD ALS MEN EEN DIEPE DELTASLAAP INGAAT, WAARBIJ HET DNA DAN ONMIDDELLIJK IN EEN COMPLEXERE VOLGORDE WORDT GERECODEERD!

DIT ZORGT ERVOOR DAT EEN WEZEN HOGER IN FREQUENTIE ASCENDEERD EN HOGERE NIVEAUS VAN BEWUSTZIJN EN INTELLIGENTIE ERVAART.

DE HOGERE LEERSTELLINGEN ZEGGEN, OM DIT KRACHTIGE LICHT SUCCESVOL TE KUNNEN INTEGREREN, MET MEER GEMAK EN MINDER ONGEMAK, MOET MEN:

ALLEEN VOEDSEL UIT DE NATUUR OPNEMEN

IN EEN ZEEZOUTBAD WEKEN

HOUD KRISTALLEN ROND JE AURAVELD…

MEDITEER

DOE ADEMHALING OEFENINGEN

GROND IN DE NATUUR

RUST EN SLAAP!

DE PLEIADIERS ZEGGEN DAT “HET INTENSE ELEKTROMAGNETISCHE VELD DAT NU ROND DE AARDE WORDT GECREËERD, DE VOORWAARDEN SCHEPT DIE SPOEDIG DE GROTE EVOLUTIONAIRE ASCENSIE VAN DE PLANEET AARDE IN GANG ZULLEN ZETTEN!

DE AQUARIUS STERRENPOORT DIE OPENT OP 21 DECEMBER 2020 ZAL VOOR HET EERST IN DE MODERNE GESCHIEDENIS HOGE NIVEAUS VAN 5D CENTRAAL ZONLICHT OP AARDE LATEN DOORDRINGEN EN IS DE HEMELSE MARKERING IN DE TIJD WANNEER HET NIEUWE GOUDEN TIJDPERK VAN LICHT EINDELIJK ZAL AANBREKEN VOOR DE MENSHEID!

HET IS EEN SUPER ENERGETISCHE TIJD OM OP DIT MOMENT TE LEVEN OP DE PLANEET AARDE, DUS DOE JE GORDEL OM EN VERGEET NIET TE ADEMEN!

ZORG GOED VOOR ‘JEZELF’ EN BEDANKT VOOR JE KOMST NAAR DE AARDE OP DIT MOMENT!

STA-KLAAR ALS WE VOORUIT RACEN NAAR HET VERBLINDENDE NIEUWE LICHT VAN DE 5D AARDE!

LAAT ONS WETEN HOE HET MET JE GAAT EN VOEL JE VRIJ OM EVENTUELE ASCENSIE SYMPTOMEN DIE JE ERVAART TE DELEN!

* Ontvang Live Space Weather Updates op onze Space Weather Tools Pagina: https://5dearthproject.com/space-weather-tools/

GOD-SPEED,

MICHAEL EN DE PLEIADIERS

vertaling: Martien-wakkeremensen.blogspot.nl

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)