De Event 2020 – Krachtige 5D Gamma Lichtgolven beïnvloeden Aarde –……via Michael Love / 26 juni 2020

De Event 2020
– Krachtige 5D Gamma Lichtgolven beïnvloeden Aarde –
Pleiadian Lichtkrachten
via Michael Love / 26 juni 2020
Een Speciale Boodschap voor de Starseeds van de Nieuwe Aarde
Vooraf: De volgende informatie is ontleend aan rechtstreekse gedecodeerde etherische transmissies van goedwillende Lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel van de Aarde, en wat van de data komt rechtstreeks van bepaalde inside Aarde Alliantie leden bekend als de Witte Hoeden, en de grote White Brotherhood, die door de galactics strategisch zijn geplaatst op sleutelposities van macht op de oppervlakte van planeet Aarde.
Begin transmissie:
Gegroet aan alle geweldige Wezens van Licht!
Zijn jullie klaar voor weer een super galactisch weekend? Voelen jullie de krachtige 5D energieën die de planeet binnenstromen?

De Starseeds van planeet Aarde zijn alles in dit rijk op diepgaande en positieve manieren aan het veranderen, gebruik makend van hun gecombineerde energie. De kinderen van de Nieuwe Aarde vormen een geheel nieuwe wereld op deze planeet waar Vrede, Liefde, Vrijheid en alle Overvloed zal overheersen.

Terwijl de grote ontwaking plaats vindt op de oppervlakte, doen de galactics hun deel om te helpen door elke paar dagen krachtige golven van 5D kristallijn licht vanaf de Centrale Zon binnen te laten stromen.