Meester Merlijn Toevloed en Overvloed: Een andere Benadering om Mee te Werken / 13 Maart 2015 / Méline Portia Lafont

Meester Merlijn:
Toevloed en Overvloed: Een andere Benadering om Mee te Werken

13 Maart 2015 / Méline Portia Lafont

Merlijn spreekt:

En hoe zit het met jouw toevloed van overvloed? Hmm?! Is dit niet waar het volledige Menselijke ras bezorgd over is in deze tijd? Ja dat is het, en weet je waarom? Ik zal je vertellen waarom. Het is omdat geld deel uitmaakt van het oude weefsel, van de oude programma’s die de mensen opgezet hebben en aan deelgenomen hebben samen met diens creatie. Dus nu dat jij je klem voelt zitten en er afhankelijk van bent, geeft het jou een algemeen gevoel van inperking en zoals een slaaf gevangen te zijn, is het niet zo?! Wel, in waarheid is dat niet ver van de waarheid.

De waarheid is dat de Mensheid ertoe gekomen is diens behoeften en deze behoeften die voor henzelf bedacht zijn om op iets te vertrouwen dat aan de buitenzijde van hen is te begrijpen, er is een scheur tevoorschijn aan het komen in dit geloofsysteem en in deze creaties. Het laat zien dat dit niet de weg is die het zou hebben moeten zijn. Dus alle externe hulpmiddelen zullen komen te vervallen en ophouden te bestaan. En als deze dat doen, wat nu? Waar nu op te vertrouwen en wat te doen?

Oh hemel, Merlijn, waar nu naartoe te gaan en waar moeten we nu op vertrouwen. We zijn verloren! Wel, dat is het punt, is het niet?! Jullie moeten ophouden te vertrouwen op alles dat aan jullie buitenzijde is. Dat is de sleutel en dat is waarom die scheuren in systemen zoals deze van het geld tevoorschijn komen. De mensen hebben al hun macht weggegeven aan dit hulpmiddel dat aan de buitenzijde van hen gecreëerd is.

Dus nu komen jullie ertoe te zien dat jullie hier niet op kunnen vertrouwen aangezien het diens eigen weg gaat en zichzelf aan jullie voedt, want het is een op zichzelf staande overtuiging. Zodra als de mensen ermee ophouden van geld afhankelijk te zijn, zal het niet in staat zijn om zichzelf nog langer te handhaven/onderhouden.

Hoe toevloed te creëren? Het is te weten en te begrijpen dat JIJ de BRON en de KRACHT bent achter de OVERVLOED. Dat jij de overvloed op zichzelf BENT. Vanuit de vibratie van overvloed komt creatie, leven, bewustzijn en toevloed voort vanuit alles waar jij je intentie op plaatst.

Het is een feit dat als je geen overvloed ervaart, het is omdat jij zelf in diens weg staat. Niet gelovend in je eigen creatieve krachten en niet belichamend de eenheid van het overvloedig Zijn binnenin jou, verhindert jou van alles dat je wenst te ervaren. Er is waarlijk geen andere manier om het te vinden en het in/naar je leven te brengen dan in en door je ZELF.

Je zou zoveel als je wilt aan het werk kunnen gaan, je zult nooit genoeg hebben om te sparen of om je dromen na te streven. Het wordt knechtschap genoemd en je bent hierin verstrikt wanneer je gelooft dat je op geld moet vertrouwen. Dat moet je niet. Verschuif je inzicht en kom ertoe om een andere werkelijkheid te zien welke een toevloed voort brengt waar jij jezelf kunt onderhouden omdat je dat eenvoudig kunt en het voor jezelf creëert.

Doe het omdat je het kunt, omdat je capabel ervan bent en omdat je het wilt. Niet omdat je het nodig bent. Behoeftigheid wordt niet tegemoet getreden door de ‘moet hebben’ intenties. Behoeftigheden worden alleen tegemoet getreden wanneer jij jezelf toestaat dit door jezelf heen te creëren als een soort van ervaring en uitbreiding van je vibratie. De bereidheid om jezelf te ervaren door alle behoeftigheden en creaties die je bent.

Dat is de Alchemistische sleutel, mijn lieve en dat is alles dat ervoor nodig is. De sleutel ligt binnenin jou en nergens anders.

Mijn zegeningen op deze reis van het leven,

Merlijn

Méline: dit is een uittreksel van één van de Merlijn lezingen die ik als een dienstverlening verstrek. Terwijl ik deze lezing deed, vond ik dit gedeelte zeer interessant en verlichtend aangezien dit ook een Vijfdimensionale manier van werken met geld is. Merlijn heeft uitstekende wijsheid verstrekt die ik met jullie allemaal wilde delen. Dat het jullie tot voordeel mag strekken! Een groot dank je wel aan C. voor het mij toestaan om dit gedeelte van haar lezing te delen!  

Vele zegeningen,

 

Méline Portia 

Om een Merlijn lezing te ervaren klik HIER

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

Vind Méline op Facebook: https://www.facebook.com/AwakenSpiritFromWithin

Copyright © Méline Lafont 2012 – 2015, permission is given to share freely in its entirety and unaltered http://melinelafont.com and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com