December – Explosieve Energieën

December – Explosieve Energieën

Door: Méline Lafont – 18 December 2021

Het Zonnewende Portaal en Volle Maan in Tweelingen

December – Een Maand van Explosieve Energieën

Een vloedgolf van informatie komt onze sferen op Aarde binnen. Een binnenkomende Intel die alles te maken heeft met explosieve en over de top expansieve energieën. Dit is het gekozen pad dat het collectief moet bewandelen om dat punt van vrijheid en een volgend niveau van Ascensie te bereiken.

We worden opnieuw gebombardeerd met zeer Kosmische frequenties nu onze Zon het Galactisch centrum conjuncteert tijdens de Volle Maan in Tweelingen. Dit betekent dat we meer in staat zijn om de Kosmische energieën en informatie aan te boren, die van Kosmische en Galactische aard zijn. Vaak heeft men tijdens zulke afstemmingen niet alleen toegang tot de Galactische energieën, maar ook tot het ontvangen van informatie die verbonden is met Hoger bewustzijn en futuristische ideeën. Als je ideeën en inzichten hebt die rond deze tijd opkomen, schrijf ze dan op want ze kunnen later van pas komen.

Het is ver over de grenzen kijken en toegang krijgen tot nieuw ontvangen potentieel. Het is belangrijk om gefocust en in balans te blijven, om een interne verbinding in stand te houden om het zo te maken dat je interne realiteit je externe realiteit wordt. Met andere woorden: je focus verleggen naar je interne wereld. Het beheersen van je aandacht, gevoelens en het verschuiven van externe autoriteit naar interne autoriteit. Jij bent de meester die JOUW werkelijkheid creëert.

Jij hebt alles in je, alle gereedschappen en ideeën om jouw werkelijkheid te creëren. Jij bent het die jouw werkelijkheid vorm geeft en verschuift. Alles wat je buiten je ziet is een reflectie van je innerlijke wereld. Daarom worden wij geholpen om tijdens deze doorgang te verschuiven, zodat wij onze nieuwe werkelijkheid voor het collectief vanuit onze innerlijke Zon kunnen vormgeven. Toch zijn we verplicht om al onze oude waarden en energieën los te laten. De Zonsverduistering eerder deze maand heeft ons die kans gegeven toen het vuil en de negatieve energieën uit onze Zonnevlecht werden gezogen, waardoor velen achterbleven met een gevoel van ziekte of pijn in dat gebied.

Het is de innerlijke Zon die weeën veroorzaakt om op te staan, een wedergeboorte proces om onze grenzen te overwinnen en fysiek de weg te vinden naar eeuwige vrijheid. Dit is waar deze maand om draait: de rebelse vrijheid, de expansieve en explosieve energieën die vechten voor onze vrijheid, het belichten van geheimen en keuzes. We hebben veel astrologische tekens die de expansieve verschuiving van bewustzijn ondersteunen, waardoor we veel ascensiesymptomen hebben als onze fysieke voertuigen de immense verschuivingen in bewustzijn die voortkomen uit het Galactisch Centrum aan het inhalen zijn.

We worden naar een nieuw scharniermoment geduwd waar veel waarheden naar boven komen en er nog veel meer staat te gebeuren. De lengte van deze energie wordt opgerekt in het komende jaar, tegengestelde energieën ontvlammen, de oude structuren en de overblijfselen van wat vastzit worden belicht en losgelaten.

Mensen worden wakker, meer mensen zijn klaar om in bewustzijn te verschuiven als de interne Zon ontwaakt. Lichtwerkers die hun lichtwerk al vele jaren doen, vullen nu de gaten op en overstijgen zoveel mogelijk om klaar te zijn voor de volgende stap voor het collectief. Dit is nodig om klaar te staan voor degenen die ervoor kiezen om vanaf nu het pad van Ascensie te nemen. Het ontwaken wordt duidelijk zwaar opgeschud door alle wereldwijde gebeurtenissen.

We hebben nooit gezegd dat verandering en transformatie zonder gebeurtenissen zouden zijn. Het zijn deze gebeurtenissen die transformatie en ontwaken mogelijk maken terwijl alles energie in beweging is. Nu, nu bewustzijnsverruiming aan de horizon is, hebben we meer “bewijs” en meer “verandering” nodig om tot stand te komen, zodat mensen kunnen ontwaken uit hun slaaptoestand en innerlijke ontkoppeling. Hoe meer dat tot stand komt, hoe minder er in hun ego zullen blijven hangen. De Volle Maan in Tweelingen biedt feiten en informatie die naar voren gehaald moeten worden.

Alle comfort en ego zullen worden weggestreept om terug te keren naar de basis van alles: de essentie. Het gaat er dus om trouw te blijven aan onszelf, kalm en gecentreerd te blijven, vredig en gegrond in zichzelf. Er komt veel vreugde onze kant op, maar we moeten eerst goed omgaan met de duisternis. Het vinden van die innerlijke duisternis in onszelf is wat eerst moet komen willen we die van het collectief ook aankunnen. Onthoud dat het eerst om je innerlijke vlak gaat, want wat je van binnen verschuift en verandert, verschuift altijd en automatisch ook de collectieve uiterlijke wereld. Dit is hoe je de globale transformatie helpt.

Terwijl veel beweging en verandering ons naar ons einddoel leidt, komen er explosieve energieën op ons af. Energieën zoals woede, oordeel, chaos, turbulentie, opstandigheid, wankelmoedigheid, triggers zullen zich meer aandienen om de oude orde uit haar as te doen schieten en in te laten storten. Er is deze golf van “niet willen gehoorzamen” en geheimen die naar buiten komen, die enkele maanden zal aanhouden. Maar aan de andere kant komen er deze komende tijd ook een heleboel prachtige energieën naar boven, die van versnelling, ontwaken, hoop, integratie van Hoger bewustzijn, meesterschap.

Als ik het in een notendop zou moeten samenvatten, zou ik zeggen dat december en de komende portalen helemaal in het teken zullen staan van innerlijk werk, Meesterschap en de verschuiving van het oude versus het nieuwe. Terwijl de Nieuwe Wereld gevormd en gecreëerd wordt door ONS, OP DIT MOMENT, brokkelt de oude wereld af en toont meer en meer haar ondergang. Toch, terwijl we tussen deze tijdperken in zitten, gebeurt er van alles. De boodschap is om altijd hoopvol te blijven over jullie toekomst, want jullie zijn degene die hem creëren, niemand anders. Jullie werkelijkheid vormt zich naar de werkelijkheid van deze wereld. Dus, houd jullie licht aan en jullie hart open. Blijf liefdevol en vredig, geaard met Liefde.

Wat er ook gebeurt in jullie uiterlijke werkelijkheid, herinner jezelf eraan dat dit “pogingen” en “programmeringen” zijn om jullie te verleiden te geloven dat dit het geval zal zijn. Als je gegrond blijft met hoop in jouw werkelijkheid en hoe jij die creëert te zijn; zul je niet verleid worden om in die val te lopen. Dus blijf gefocust en ijverig. Blijf rustig in het uiten van je energie. Spreek het goed uit en zo luid als je wilt, maar doe het vanuit een staat van vrede en Liefde.

We zullen veel zien gebeuren op gebieden als: bankwezen, voedselvoorziening, weersom-standigheden, interne veranderingen, waarden, emoties, de oude orde en degenen die de leiding hebben met betrekking tot geheimen, ongelijkheid, rechtvaardigheid en ga zo maar door. Alles is aan het verschuiven en omdat het een proces is, neemt het wat het vergt. Onze staat van bewustzijn is hierbij van primordiaal belang!

Zorg goed voor jullie zelf en vooral voor jullie fysieke voertuigen. Het heeft zorg en hulp nodig omdat onze voertuigen gebombardeerd worden met zeer intense Kosmische energieën deze Volle Maan.

Later meer voor de Zonnewende.

Liefs, Méline

Copyright © door Méline Lafont. Alle rechten voorbehouden. Toestemming wordt gegeven om dit materiaal vrij te kopiëren en te verspreiden, op voorwaarde dat de inhoud in zijn geheel en ongewijzigd wordt gekopieerd, vrij wordt verspreid en niet voor commerciële doeleinden, en deze copyright-vermelding en links worden opgenomen.

www.houseofaquarius.net

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org