De Volwassenheidsfase, Zonne Sjabloon, Belichaming en de Maart Energieën / 7 Maart 2016 / Méline Portia Lafont

De Volwassenheidsfase, Zonne Sjabloon, Belichaming en de Maart Energieën

7 Maart 2016 / Méline Portia Lafont

Zegeningen Liefde Stam,
Aangezien wij de volwassenheidsfase binnengegaan zijn, worden er heel veel dingen van ons gevraagd terwijl we gebombardeerd worden door tonnen van energie uitbarstingen vanuit het Zonnesysteem, alsook vanuit onze ZON. De innerlijke zon, welke wij herkennen als de Zonne Christus binnenin, wordt binnenin diens activering op een Zonneniveau stap na stap versterkt, als tot waar wij elk niveau belichamen van deze Gechristende Overziel.
Aangezien wij nu de volwassen geaarde buizen/kanalen zijn, vermengen de Gechristende morfogenetische gebieden van de innerlijke Zon, alsook van de Solar Zon als het Zonne Gechristende niveau op spectaculaire manieren. Alles dat we gewaar moeten worden is de innerlijke Zonnesjabloon, ondertussen duikend in een verdiepend niveau van onze ontwakende ascentie.
Je innerlijke kompas mag verstoord zijn in deze tijd en naar iedere richting wijzen zoals een magneet die wild geworden is, en dat iets te maken heeft met de innerlijke Zonnesjabloon dat naar boven komt en dus diepere uitlijningen en actualisaties voortbrengt wat je morfogenetische menselijke gebieden beïnvloedt.
Het verwijst naar alle magnetische en sferische gebieden van je energie dat vermengd in/naar een super bewustzijn, zodat je alles van dat bewustzijnsgebied kunt belichamen en dit voortbrengt door besef en belichaming. Het Superbewustzijn van je huidige sferische gebied alsook je innerlijke vibratie als een Wezen, is tevoorschijn aan het komen via de vele Sjablonen die voor jou beschikbaar zijn in deze tijd. En laat ons zeggen, dat voor de meesten van jullie daarbuiten, die dit lezen, het de Zonnesjabloon zal zijn dat vaak ook de Zonne Christus genoemd wordt.
Wat betekent dat?
In termen van definitie – iets wat onmogelijk is om te definiëren op de manier waarop het zichzelf representeert ~ jullie lichamen zijn wederom in een fase van transformatie, en dus gaan wij door te veranderen aangezien verandering is wat het beste en allen dient. Er is geen enkel punt in de Kosmos dat niet verandert en zoals Meester Saint Germain zou zeggen: “Verandering is de enige manier”. Dus zijn wij in voor een volgende fase van belichaming als tot waar de Zonnesjabloon tevoorschijn komt en ons toestaat te verhuizen vanuit het herrijzenisniveau naar het belichamingsniveau. De belichaming van het Zonne Bewustzijn en Zonne Gechristende Licht.
Maart is de brug hiervoor zoals Zonne Bewustzijn Heer Sanat Kumara verklaart.
Ik ben me bewust geweest van een innerlijk Zonne-wezen dat binnenin mij aanwezig was, en het is van zo een sterke pulsatie. Het verhuist mij door niveaus van bewustzijn die voorheen niet bereikt zouden kunnen worden in de belichaming of misschien niet als zodanig waargenomen worden. Een magische kracht en zo een innerlijke kwaliteitssterkte, gelijkheid en zoveel energie om te geven en mee te werken!
Voorafgaand aan deze ervaring was ik gedurende 8 dagen compleet “uit” al mijn 4 lagere lichamen. Emotionele piek, mentale moeheid, etherische druk en fysieke pijnen. Ik heb nog nooit eerder dergelijke lichamelijke kwalen ervaren; beenderen, spieren, zware migraines en koorts, innerlijke koude. Maar wat hieruit voortkwam is wat ik nu met jullie deel. Een vernieuwd gevoel en zulk een magische kracht binnenin, dat het mij in een volledig nieuw lichaam en besef achterlaat. Tenminste dat is hoe het aanvoelt.
De externe werkelijkheid blijft hetzelfde en is niet veranderd, maar binnenin ben ik zoveel veranderd! Dit brengt de verandering voort van hoe ik de wereld waarneem en hoe het voor mij voelt. De dingen veel minder persoonlijk en minder serieus nemend. Voor mij een Goddelijke Zegen en algeheel gevoel dat alles werkelijk goed is. Zelfs veel te hebben om me zorgen over te maken in mijn persoonlijke privé ruimte, en nog steeds zo ontspannen met zo een innerlijk weten voelend dat alles goed is.
Je mag voelen dat er een heleboel gaande is in je onderbuik-gebied en je 3 lager chakra’s, alsook het hart en je hoofd. Aangezien de innerlijk Zon tevoorschijn aan het komen is terwijl wij spreken, integreren wij de Zonne-Bewustzijn belichamingsfase op een dieper niveau. Dus je Zonnevlechtchakra heeft veel zuivering gaande, om je te helpen settelen in dit nieuwe niveau van bewustzijn en besef. Dit alles is om je te helpen je voor te bereiden op het Zonne Christus Bewustzijn om nu belichaamd te worden in je lagere centrale chakra’s, welke je fysieke chakra’s zijn.
Ook, moesten de uitlijningen met de Zonnesjabloon gemaakt worden via de Zonnevlechtchakra, om deze Goddelijke verbinding te vestigen. Dit aldus zijnde in iedere belichaming hier op deze Aarde, is het daarom dat je gehoord mag hebben van velen die intense griepsymptomen hebben. Deze zijn eerder voor velen diepe detoxificaties geweest in het ontwakingsstadium en een hercodering voor diegenen die richting het ontwakingsstadium verhuizen. Dit is allemaal om de Mensheid te ontwaken met de Zonnestadiums van Licht en om deze die gereed zijn te verwelkomen voor de werkelijke belichaming van dit Licht.
Het is krachtig en je mag het gevoeld hebben, net zoals ik dat gevoeld heb. Geen twijfel dat je dat gedaan hebt en het nog steeds voelt!
Als Volwassen Buizen/Kanalen hebben wij nu de vaardigheden om verder te gaan met onze taken op meer diepe, diepgaande manieren. Voor velen betekent dit het volgen van jullie innerlijke roep, actie ondernemen en deze wereld met jouw gevoel van je innerlijke Gechristende Licht te voorzien. Alles dat je geleerd hebt, volgt, leest en ervaart heeft je nu naar een ruimte geleid waar je bewust kunt zijn van wat je bent, wat je representeert en waar je tot toe in staat bent. Neem de toorts over die aan jou overhandigd wordt en doe er iets prachtigs mee. Ben zelfverzekerd, je hebt voldoende geleerd en eist je Goddelijkheid opnieuw op om dit in actie en in de vorm te zijn. Het is tijd om het JOUW manier te maken en jouw bewuste zaden te verspreiden.
Diegenen die zichzelf de Lichthouders mogen noemen, houden nu de toorts vast. Verlicht de wereld die je ziet en neem de kolossale veranderingen waar die wereldwijd gebeuren, wat allemaal van binnenuit jou begon. Je neemt met je ogen waar wat gevoeld wordt gaande te zijn binnenin jou, hoewel gereflecteerd via de collectieve geest.
Voor anderen mag dit betekenen om jullie ervaring te verdiepen door gebaad te worden in de Zonne Lichtsjablonen, en dus mogen jullie weldra beginnen te ontdekken wat dit voor jullie zal omvatten. Niemand weet het, want wij gingen deze soort van reis nooit eerder binnen ~ niet op deze manier met onze fysieke lichamen op zo een niveau. Dat dit een reis mag zijn met allerlei soorten van zegeningen en diepe Liefde, want dat is hoe het voor mij in deze tijd voelt. Het is zoals geboorte te geven aan een ZON. Wat een ervaring!
3 Portalen deze maand
3 Prachtige portalen zullen zich deze maand openen en deze ervaring versterken, zij zullen verwezenlijken op een zeer diepe en sterke manier, dat je voertuig kan vasthouden. Alles dat je moet doen is binnenin gaan en om jezelf door toestemming voor deze ervaring te openen. De Zon en de Zonnesjabloon zijn van Grote kracht en wijsheid, zij mogen enige van je vaardigheden en het lichaamsjabloon perfectioneren, alsook een verandering in andere vaardigheden maken. De Zonsverduistering/Nieuwe Maan op 8/9 Maart 2016 gaat helemaal over de bekrachtiging van de vele facetten en brengt Licht op wat in jouw werkelijkheid te veranderen. De Nieuwe Maan zal je de energie en kracht geven welke vereist is om deze verandering te verwerkelijken.  
Het Super Equinox Portaal is altijd een speciaal portaal met Goddelijke intentie om onze Zonnecodes naar het volgende niveau van belichaming op te waarderen.
De Maansverduistering op 23 Maart 2016 is een volgende versterker van de Zonne Christus activiteit binnenin onze hersencirculatie. Op deze manier zal ons circuit bezield worden met Zonnecodes om al onze organen en spieren te helpen gecodeerd te worden door deze Lichtfrequentie, en om hun proces van aanpassing te beginnen. Iets dat nodig is voor onze belichamingstadiums.
Dus, een prachtig moment met vele inherente kansen zal het zijn. Wat je ermee doet is altijd volledig aan jou, het wordt voor jou gedeeld om je er alleen maar bewust van te worden. Het exemplaar van deze energiestroom dat ik nu sinds 2 weken voel is verbazingwekkend en zo sterk. Ik moet mijn hoofd schoon en gefocust houden, iets dat gemakkelijker en meer vanzelfsprekend geworden is. Aan de andere kant, is het moeilijker geworden om mijn hoofd bij dingen te houden die niet van de 5D energieën zijn. Het is andersom geworden.
Kom en sluit je aan bij deze prachtige golf van momentum en vier je belichamingsproces! Dat jij jezelf op alle manieren mag ZIJN.
Met Liefde,
Méline
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl 
Méline Lafont 2012 – 2016, permission is given to share freely in its entirety and unaltered Website Méline :http://melinelafont.com and blog Méline: http://pleiadedolphininfos.blogspot.com