De Arcturianen Herinnering en Reflectie van het Moment 27 Januari 2014 / Méline Portia Lafont

De Arcturianen:
Herinnering en Reflectie van het Moment

27 Januari 2014 / Méline Portia Lafont

Deze NU periode draait rondom alles wat jullie zijn: jullie hartcentrum. Dit is waar het allemaal op neerkomt en waar drastische impulsen en veranderingen gaan gebeuren. De opbouw van het verheven collectief is in diens groeiproces en nadert diens volle glorie; daarom, zou alle focus hierop geplaatst moeten worden omdat het nu uitermate cruciaal en belangrijk is.

Heel veel portalen hebben zichzelf geopend, heel veel meer staan op het punt om geopend te worden en energetische draaikolken zullen geactiveerd worden. Wat op het punt staat om in het NU te gebeuren is zeer cruciaal en zal verantwoordelijk zijn voor jullie toekomstige Nu. Als de mensheid zullen jullie toerekeningsvatbaar zijn voor jullie eigen creaties en voor de wereldwijde veranderingen, gewoon omdat dit jullie proces en jullie werkelijkheid is. De al geopende portalen en de geactiveerde draaikolken zullen plezierige alsook zeer intense veranderingen verstrekken. Jullie allemaal dragen deze energieën en portalen binnenin jullie door de verbindingen en de integraties die jullie hebben met de gehele Kosmos en met dit Universum als jullie Galactische aspect en jullie Licht aspect.

De innerlijke portalen hebben te maken met jullie bewustzijn en jullie integratie van Zelf. Hoe meer verlichting en ontwaking plaatsvindt, hoe meer de innerlijke verbinding met jullie Zelf een feit wordt en wanneer dat plaatsvindt, zullen de innerlijke portalen in jullie zelf geactiveerd raken alsook buiten jullie zelf in het Universum, omdat jullie je innerlijke op alles dat buiten jullie is reflecteren. Dat is de waarheid: jullie allemaal zijn wandelende portalen in incarnatie, alles aardend dat jullie zijn in Dierbare Gaia. Op het moment dat dit als jullie waarheid en als jullie zelf gezien wordt, zal een enorme grote energiegolf door jullie incarnatie en door jullie hart passeren, de noodzakelijke adrenaline verstrekkend om door te blijven gaan en om wat jullie zijn te vergroten.

Vandaar dat, deze tijden zeer uitdagend kunnen zijn en het zal zeer belangrijk zijn om in staat te zijn om met al het Licht, al de Liefde en alle kosmische stralen en energieën te balanceren die jullie planeet en jullie belichamingen zullen overstromen met “Alles Dat Is”.

Zegeningen, De Arcturianen

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Méline Lafont 2012 – 2015, permission is given to share freely in its entirety and unalteredhttp://www.melinelafont.com/ and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com