Zonnewende Magie

 

Zonnewende Magie

Door: Meg Benedicte – 20 Juni 2023

De intensiteit is al de hele week aan het toenemen nu we dichter bij de zonnewende komen, precies morgen 21 juni om 2:13am PT/ 9:13 UT.

De heilige zonnewende vindt plaats op de eerste dag van Kreeft, het teken van de Universele Moeder, vrouwelijk verzorgend, leidend met het hart. De deining van empathie en bezorgdheid voor anderen neemt toe in het collectief. De roep om algemeen fatsoen en veiligheid voor iedereen wordt luider!

Net zoals een symfonie een crescendo bereikt, stijgt jullie menselijke energie in frequentie naar een drempelpunt. Naarmate je hoger komt, ervaar je een openingsgevoel van vrijheid, lichtheid, helderheid en bevrijding! De lagere, dichtere sluiers en vervormingen in je lichaam, hart en geest lossen op en laten los, waardoor er meer van je diepere potentieel en creatieve geest vrijkomt.

Terwijl het destructieve patriarchaat sputtert en sputtert, verspreidt het nieuwe harmonische bewustzijn zich door de ethers. We zijn getuige van een wereldwijde expansie, een versnelling, een ontwaken, terwijl we ons aanpassen aan het tegen de klok in draaiende phi-spiraalmomentum dat versnelt in Gaia’s stijgende frequenties. Alles komt in een stroomversnelling nu we op weg zijn naar een reeks stargate-initiaties die morgen beginnen met de zonnewende.

Het onthullende bronlicht spoelt het valse licht/de kunstmatige zon/AI-technologie die niet in overeenstemming is met Gaia’s harmonieën, in de openbaarheid. Terwijl we opstijgen naar het nulpunt, eroderen alle disharmonische frequenties, geannuleerd door fase-interferentie. Wat niet langer harmoniseert met universele Eenheid zal vergaan. We naderen een kantelpunt in het menselijk bewustzijn, terwijl we steeds hoger in een spiraal komen.

Wanneer we samenkomen met een verenigd doel en visie, vormen we een ‘groepsgeest’, een verenigd veld van krachtige laserfocus dat kwantumverstrengeling doordringt. Terwijl we ronddraaien in de kwantumvortex, hebben we het vermogen om potentiële toekomstige uitkomsten voor Gaia en de mensheid vorm te geven met onze enkelvoudige focus. Onze gecombineerde ‘Liefdesimpuls’ rimpelt in het planetaire veld en transmuteert pijn en lijden. We zijn hier om het bewustzijn te verheffen naar hogere niveaus van verenigd mededogen.

In de wereldwijde Zonnewende activaties van morgen zullen we bidden, visualiseren en onze intenties verkondigen om te zorgen voor voedende veiligheid voor al het leven op de planeet, inclusief onze buren en kinderen in crisis. We zijn één familie, één ras, één volk… kinderen van de monade. We komen samen in een hartgecentreerd veld van liefde en mededogen, terwijl we het collectief zaaien in het nieuwe circulaire systeem van de Aarde.

Meg Benedicte

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org