Zonnewende: 777 Poort Magie

Zonnewende: 777 Poort Magie

Door: Meg Benedicte – 9 Juni 2023

 

Gegroet,

Nu juni is aangebroken, komen we in de jaarlijkse uitlijning van de zonnewende met de enorme vortex op 27° Boogschutter in het galactisch centrum. De zonnewende van juni is op het noordelijk halfrond de langste dag van het Licht – de dag van het jaar die de ‘Hemel op Aarde’ volledig verlicht. Tijdens onze maandelijkse Poortactiveringen smeden we een directe weg naar de Bronkracht-energie!

Tweelingen vertegenwoordigt de twee kanten van dualisme. In plaats van ons bezig te houden met de tegengestelde krachten van dualiteit in de Hiërarchie, verschuiven we naar het Nieuwe Aardeveld van harmonie. Over een paar weken lijnt de Zonnewende zich exact uit op het nulpunt van het galactisch centrum, en lanceert de krachtige zonnegebeurtenissen van Zomer 2023 – Zonnewende, 777 Poort, 88 Lionsgate.

Wanneer je je uitbreidt en mengt in harmonie met het veld van orde op het nulpunt, beginnen de atomen in je lichaam zich te herschikken in meer coherente orde. Je transmuteert de atomaire structuur van 3D codes van afscheiding naar kristallijne Zielscodes van goddelijke expressie.

In elke cel van je lichaam is een verslag van de menselijke aardse geschiedenis geprent. Alle voorbije en potentiële toekomstige uitkomsten zijn gecodeerd in het DNA, slapend en wachtend op jullie aandacht. Nu de Zep Tepi poorten open en toegankelijk zijn, ontwaken de slapende, met sterren bezaaide goddelijke menselijke codes uit een diepe slaap. Het ‘7’-jaar 2023 is een doorbraakjaar voor de Wegwijzers. We worden voorbereid op de drempel 777 Poort van Ascensie, die plaatsvindt op 7 juli.

Van half juli tot half augustus is de jaarlijkse heliaalkale opkomst van ster Sirius, vaak de ‘Zomerse Hondsdagen’ genoemd. Dit is de tijd van het jaar dat de zon en Sirius samen opkomen aan de horizon in een harmonieuze convergentie. Sirius is de helderste ster aan de nachtelijke hemel en verlicht het pad naar huis naar de Familie van Licht. Voor die reizende sterrenwezens met Siriaanse/Lemuriaanse tijdlijnen, kun je de lichttransmissies diep in je wezen voelen.

De heliaalkale opkomst van een ster is de eerste dag dat de ster zichtbaar wordt in het oosten in het licht van de dageraad, vlak voor zonsopgang. De oude Egyptenaren merkten dat de heliaalkale opkomst van ster Sirius kort voor de jaarlijkse overstroming van de Nijl plaatsvond. Tijdens deze periode trad de voedzame rivier buiten haar oevers, spoelde door akkerland en deponeerde vruchtbaar slib dat ideaal was voor landbouw.

De Sirianen zijn een geavanceerd opgestegen ras met uitgebreide kennis en ervaring in het werken met heilige geometrie en kristallijne technologie. Met de steun van de Engelenbewaarders en de galactische 12 Wortelrassen hebben de Sirianen de geboorte en glorie van de Lemurische beschaving op Gaia beïnvloed. De jaarlijkse opkomst van Sirius is een krachtige tijd voor versnelde evolutionaire vooruitgang, die leidt tot de krachtige 8:8 LionsGate Activaties op 8 augustus.

Je voelt en voelt misschien een geleidelijke opwelling van energie terwijl we deze krachtpunten in het kosmische rasterwerk naderen. De Zep Tepi energieën bewegen door onze bio-energetica en vegen de oude 3D menselijke structuur van afscheiding uit. Het is een intens proces van transfiguratie. Laten we de vaart erin houden!

Doe mee met andere Lichtwezens en Wegwijzers in de komende Zonnewende Poortactiveringen op 21 juni. Je kunt je hier registreren:

https://newearthcentral.com/?p=368164

Liefdevol, Meg

Vertaling: wakkeremensen.org