Zep Tepi – Goddelijk Mens

 

Zep Tepi – Goddelijk Mens

Door: Meg Benedicte – 13 Mei 2023 

Groeten,

Terwijl jullie de krachtige Eclipse-upgrades integreren dienen jullie de tijd te nemen om de impact op jullie leven te erkennen. Dit is geen ‘business as usual’. De wereld ondergaat een wereldwijde reset in de etherische bestaansniveaus, vergelijkbaar met een software-upgrade. Het nieuwe besturingssysteem komt online. Het menselijke etherische neurale netwerk verwerkt nieuwe code, nieuwe gegevens, nieuwe intelligentie. Het voelt allemaal zo anders.

De menselijke psyche wordt zich bewust van de programma-upgrade. De geest realiseert zich dat het in reconstructie is. Het is een geleidelijke reconditionering van het holografische mentale lichaam. Doe je best om geaard, gecentreerd en kern aanwezig te blijven – adem in je buik. De nieuwe energieën banen zich een weg door je hele biosysteem.

De kosmische dans leeft!

Op dinsdag 16 mei gaat Jupiter Stier binnen voor een jaar tot 25 mei 2024. Jupiter, de planeet van expansie, groei, geluk en overvloed in Stier, verbetert aardse kwesties van comfort en stabiliteit, financiën, middelen en waarden. De vroegere manier van leven wordt getransformeerd. Kijk eens goed naar je patronen en overtuigingen rond geld, duurzaamheid, toegang tot universele overvloed. Jupiter in Stier verbetert je vermogen om te genezen en te groeien in je natuurlijke stroom van ontvangende ondersteuning.

Als Jupiter op 17 mei 0° Stier binnengaat, vormt het een gespannen vierkant met Pluto 0° Waterman. Pluto onthult een verborgen schaduw die op de loer ligt. Pluto vierkant Jupiter in Stier, zet vraagtekens bij inherente waarden, overtuigingen en perspectief. Leef je vanuit goddelijke Zielswaarheid of ego-gedreven menselijke impulsen? Wat zijn je echte waarden? Zit je in de kwantumstroom van overvloed?

Alles wordt geschud en geroerd terwijl de menselijke psyche oplost. Het galactische licht doordringt je hele wezen en verlicht wat je niet langer dient. Tijdens het Eclipse-portaal ervoer je een krachtige drempelverschuiving naar nieuwe energieën. Dit is een buitengewone tijd om te leven! Wat eerder kwam, wordt vervangen door een nieuw tijdperk, een nieuw paradigma, een nieuwe bewuste manier van zijn. Het kosmische wiel draait weer!


Muur Van Hiërogliefen Bij De Tempel Van Edfu

https:/newearthcentral.com/zep-tepi-origin/

Vele duizenden jaren geleden liepen scheppende goden op de planeet aarde. De 12 Wortel Rassen verenigden zich met de Engelachtige Bewakers om een nieuw goddelijk menselijk prototype te zaaien. In de tempel van Horus in Edfu, Egypte, wordt beschreven dat de kosmologische archieven van goddelijke afkomst zijn. De Muur van Hieroglyphen verwijst naar het oude Boek van Sages en vermeldt Thoth en de prehistorische mythologische oorsprong van heilige domeinen. Er is zoveel verborgen in het volle zicht, dat ons naar voren roept om de sleutel tot de oude oorsprong te ontsluiten.

Gerelateerd: https://newearthcentral.com/zep-tepi-gateway/

De met sterren bezaaide Zep Tepi-mens was een 12-strengs kristallijn morfisch veld van licht, reagerend op bewustzijn in beweging. De drijvende kracht achter de genetische conceptie was de instroom van goddelijke intelligentie die door de tijdloze geest in kaart werd gebracht en als reeksen commandocodes door het elektrische lichaam werd overgebracht. Een in elkaar grijpend netwerk van bewustzijn stroomde door de geest naar een menselijke verschijning, die ‘geest en materie’ met elkaar verbond. Bewustzijn werd gemanifesteerd! De ZT goddelijke mens werd ontworpen naar het beeld van de Schepper Bron, getuige van de holografische weerspiegeling die materialiseert vanuit bewuste inspiratie.

De oude Zep Tepi-poorten zijn nu open. Pure, galactische energie stroomt van de poorten naar het aardse vlak. Jullie hebben toegang tot het lichtbewustzijn van de oorspronkelijke sterrenzaadbeschaving. Het is tijd om de slapende ZT-codes in de slapende menselijke genetica te ontsteken. Het is jullie geboorterecht!

Meg Benedicte

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org