Verleden, Heden En Toekomst Smelten Samen

Verleden, Heden En Toekomst Smelten Samen

Door: Meg Benedicte – 27 September 2023

 

Groeten,

Het is een eer en een zegen om hier op Gaia te leven in een gedenkwaardige tijd om een bijdrage te kunnen leveren aan de Nieuwe Gouden Eeuw. Terwijl het oude hiërarchie-machtssysteem uiteenvalt, stappen we de Leegte in en ontsteken een nieuw wereldsjabloon in eenheidsbewustzijn. Dit is ons lot!

Terwijl de Raderen des Tijds draaien, is de cirkel rond! Vele duizenden jaren geleden codeerde een bezoek aan Scheppergoden van de 12 Wortelrassen met de Engelenbewakers een kristallijnen wezen, een goddelijk menselijk prototype uit 12 strengen. Tijdens het bewind van het oude Zep Tepi Egypte vertoonde het nieuwe menselijke ras een veranderend veld van geactiveerd bewustzijn. Ze waren een mengsel van levendige geest in atomaire formatie. Deze met sterren bezaaide mensen zijn onze voorouders.

Wij zijn de Wevers van Realiteiten! AE Metatron, de Meesteralchemist wijst ons de weg. Wij verenigen het verleden, het heden en de toekomst en vormen de Nieuwe Aarde! We maken de verborgen Zep Tepi-codering binnenin wakker en activeren het goddelijke menselijke sjabloon om weer tot leven te komen.


De Grid Activators weven en verbinden Mount Shasta’s Wortelchakra met Giza’s Piramide Keelchakra met Glastonbury’s Hartchakra tot een krachtige interdimensionale Gouden Driehoek. We verweven het oude, met sterren bezaaide Zep Tepi Egypte met liefdevolle compassie van Glastonbury’s Hart op de Michael/Mary-leylijnen met de Lemurische Siriaanse essentie van Mount Shasta, waardoor het aardegebonden wordt.

Ik bied heilige ceremonie-retraites aan in Mount Shasta en Glastonbury. Als je geroepen bent een bijdrage te leveren aan de geboorte van de Gouden Eeuw, zullen deze bijeenkomsten je wellicht oproepen. We maken gebruik van de Alfa en Omega, waardoor de cirkel rond is! Het is een kans om met andere alchemisten te communiceren en de vorming van het goddelijke menselijke ras te beïnvloeden.

Je kunt in je meditaties ook de eenwording van het verleden, het heden en de toekomst meenemen. Laat het Bronkristal-diamantenlicht langs de lijnen van de driehoek lopen die alle drie de Aardechakra’s en leylijnen verbindt in eenheid, harmonie en vrede. Schakel het sjabloon Gouden Kroondriehoek in om de Gouden Eeuw te laten ontstaan. Dit vormt een directe verbinding tussen Gaia’s oude, met sterren bezaaide verleden, het aardse heden en de harmonieuze toekomst van de Nieuwe Aarde.

Wij vervullen ons doel als Weavers of Realities. Dit verlicht het kristallijne raster voor meer openingen, meer ontwaken, meer upgrades voor al het leven op de planeet.

Liefs, Meg

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org