Through the Looking Glass – 777 Time Tunnel


Through the Looking Glass – 777 Time Tunnel

Door: Meg Benedicte – 30 Juni 2023

 

Ook vaak de Versnelling genoemd, het is een tijd van een versnelling van bewustzijn, een evolutionaire verschuiving.

De wereld migreert van het ene besturingssysteem naar het nieuwe. Terwijl het oude patriarchale hiërarchische machtssysteem oplost, vult het vacuüm zich met nieuwe mogelijkheden. Het opent een tijdtunnel naar kwantumpotentiële toekomsten. Het veld kan vluchtig aanvoelen, maar het leeft, bruist van nieuw bewustzijn. Het is een explosie van wereldwijd begin. Uit chaos ontstaat een nieuw tijdperk!

We leven in onzekere tijden. De grond verschuift onder onze voeten. De wereld zoals we die kenden is aan het veranderen. Nieuwe besturingssoftware wordt gelanceerd. Het vereist nieuwe vaardigheden, meer aanpassingsvermogen, minder controle of gehechtheid. Iedereen beweegt in zijn eigen tempo en navigeert zijn persoonlijke vooruitgang door de dienst. Hoe vloeiender we worden, hoe gemakkelijker de overgang is. Hoe meer we vasthouden aan het verleden, hoe moeilijker het wordt.

“Het is niet de vergankelijkheid die ons doet lijden. Wat ons doet lijden,
is willen dat dingen permanent zijn, terwijl ze dat niet zijn. –
Thich Nhat Hanh

In de numerologie is 2023 (2+0+2+3 optellen) het ‘7’ jaar van de mysticus. Het is een jaar van diepere waarheid, introspectie en evaluatie. 7 symboliseert visionairs, zieners, channelers, mediums en alchemisten. Tijdens zo’n vluchtige wereldwijde systeemreset start een ‘7’-jaar een Life Review- proces.

Terwijl de 777-tijdtunnel open is, heb je misschien het gevoel dat je door het kijkglas bent binnengegaan! Kijk je in de Spiegel of kijk je buiten de Spiegel? Het kan lijken alsof de wereld plotseling onbekend lijkt, bijna alsof alles op zijn kop staat. Vraag jezelf tijdens het 7 jaar af: wat mis ik in het leven? De 7 energieën helpen je te identificeren waar je gebrek, leegte, ontbering of ontkenning voelt – deze bevatten de geheimen van vervulling.

Als je de 777 Gateway binnenstapt, in het kijkglas, vraag je:

  • Wat laat mijn Reflectie mij zien?
  • Zijn er fragmenten? Zijn secties in de schaduw?
  • Ben ik heel en compleet?
  • Wat reflecteert mijn energie naar mij terug?
  • Wat wil ik terugbrengen in mezelf?
  • Wat wil ik loslaten?
  • Waar ontbreken stukjes van mezelf?
  • Vraag dat alles zal worden onthuld!

Over slechts enkele dagen arriveert de krachtigste gateway van 2023 op vrijdag 7 juli. Het is een drievoudige 777 Gateway activatie van je Innerlijke Mysticus. Terwijl we van de ene wereldrealiteit naar de andere verschuiven, werpen we lagen van verouderd leven en zijn af. We maken de goddelijke essentie binnenin wakker. We bevinden ons in een snelle expansie van spirituele proporties. Alles versnelt naar de belichaming van de Ziel.

Oproep aan alle New Earth Wayshowers, Master Alchemists en Star Beings van over de hele wereld om samen te komen voor een LIVE Zoom-uitzending op 777, vrijdag 7 juli vanuit Mount Shasta, CA voor de krachtigste gateway van 2023! Registreer hier!

Liefs, Meg

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org