Stel Je De 2023 Nieuwe Aarde Voor

Stel Je De 2023 Nieuwe Aarde Voor

Door: Meg Beneditcte – 14 Januari 2023

 

Gegroet,

De materialisatie van 2023 reageert op jullie intenties, visies en hart-magnetisme. Het kwantumveld pulseert in pure creatieve bronkracht op het nulpunt. Energie vertoont tegelijkertijd deeltjes- en golfeigenschappen. De vorming van deeltjes (materie) wordt op deterministische wijze geleid door het bewustzijn van de pilootgolf (jij), die hen zal leiden naar gebieden van constructieve interferentie (nulpuntssamenhang) in plaats van destructieve interferentie. Vergeet niet dat je in beweging zet hoe je je de golf-deeltjes vorming van je toekomstige traject voorstelt. Hoe zie jij je leven voor je?

Als je 2023 binnengaat, brengt het nieuwe jaar enkele belangrijke buiten planetaire astrologische overgangen in nieuwe tekens, nieuwe energie, nieuwe invloeden. Saturnus verlaat Waterman en gaat op 7 maart 2023 naar 0° Vissen. De Maansknopen veranderen in juli van teken van Stier/Schorpioen naar Ram/Libra. Na 16 jaar in Steenbok gaat Pluto op 23 maart 2023 naar Waterman. Pluto zal 3 maanden lang het nulpunt 0° Waterman bezetten, waardoor de transformerende energieën verschuiven van de Steenbok-focus op vaste wereldinstellingen en hiërarchische machtssystemen naar de humanitaire opbouw van de Waterman-gemeenschap. Pluto die Waterman binnengaat, versterkt de planetaire verschuiving naar het circulaire besturingssysteem van de Nieuwe Aarde.

Als jullie je energie, je geest, je ego, je energieveld uit het hiërarchie holoveld halen, zullen jullie de wereld gaan zien door een nieuwe lens, een nieuw bewustzijn, een nieuwe werkelijkheid, een nieuw besturingssysteem dat bestaat in eenheidsbewustzijn. Het is een rechtvaardig, circulair systeem van vrede, harmonie, samenwerking en co-existentie. Op dit punt hebben jullie de dimensionale ervaring van gemak en stroom bereikt, van universele steun, van oneindige mogelijkheden, de terugkeer naar kwantumbewustzijn.

Terwijl jullie overgaan van een ontbindend, disfunctioneel machtssysteem naar een nieuw bekrachtigend besturingssysteem, voelen, zien jullie misschien haperingen in het veld. Ik heb herhaalde perifere bewegingen ervaren, veldflikkeringen, perceptieverschuivingen, holografische sprongen en nieuwe coderingen. De schaduwelementen worden onthuld, het geweld explodeert, de leugens worden luider, de toplaag grijpt en hamstert zoveel mogelijk. 2023 laat de voortdurende devolutie zien van een archaïsch, onevenwichtig machtssysteem, terwijl tegelijkertijd een nieuw rechtvaardig, omvattend, inclusief samenwerkingssysteem wordt opgezet. De wereldrealiteiten worden flagrant onthuld.

AA Metatron noemt het de Grote Extractie, de kwantumverschuiving naar een geheel nieuw planetair paradigma. Dit beïnvloedt de hele wereld. Daarom zijn er nu zoveel Starseeds op de planeet. Jullie verspreiden zaden van kristallijn Lichtbewustzijn en verzorgen de tuin tot een bloeiend veld van hoger trillingsleven.

Meg Beneditcte

Vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u
HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien