SCORIO-TAURUS ECLIPS

Door: Meg Benedicte – 11 Oktober 2022

Dierbare Mensen,

Op 25 oktober 2022 gaan we het Eclips-seizoen in, dat plaatsvindt op de Schorpioen-Stier maansknopen en het Uranus-Saturnus vierkant. Eclipsen zijn turbo-geladen nieuwe of volle maan gebeurtenissen, die schokgolven door het veld sturen. Deze eclipsen vallen in de vaste tekens en schudden verouderde overtuigingen, gedragingen en reacties los. Onderzoek waar u misschien nog vastzit of rigide bent in uw leven en laat de krachtige eclipsen uw energie ontsluiten en openen.

Het thema van de Schorpioen-Stier-eclips is dood en wedergeboorte, het opnieuw opbouwen van ons leven in het circulerende besturingssysteem van de Nieuwe Aarde. U bent misschien aan het zuiveren, opruimen en loslaten, terwijl u tegelijkertijd creëert, uitbreidt en evolueert naar de beste versie van uzelf. Er vindt een collectieve verschuiving plaats, nu de mensheid haar pijnlijke geschiedenis en trauma’s van het bestaan in een onrechtmatig, hiërarchisch machtssysteem van zich afschudt. De verduisteringen werken als katalysatoren om een nieuw tijdperk voor de mensheid in te gaan.

Wij zitten midden in de ineenstorting van het machtssysteem van de schaduwmatrix. Met dit in gedachten zal het een gezamenlijke inspanning vergen om alle geïnternaliseerde schaduwprogrammering van levenslange levens in de controlematrix aan te pakken. De Transmutatiefase van Ascensie wordt Schaduwwerk genoemd. Om uit het systeem van slavernij te geraken, zal elk levend wezen alle onbewuste schaduwelementen uit het lichaam, het hart en de geest moeten verwijderen.

De as Stier-Schorpioen is het meest spiritueel transformerende teken van de dierenriem. Tijdens de Eclipsen lossen de sluiers op, waardoor de fysieke en spirituele sferen worden overbrugd. Terwijl u geleidelijk de 3D-dichtheid (gebrek aan licht) verwijdert, staat u open en ontvankelijk voor nieuwe energieën, nieuw bewustzijn, nieuwe downloads van gegevens die de goddelijke essentie en het bestemmingstraject van uw Ziel verlichten.

De Schorpioen-Stier Eclipsen katalyseren persoonlijke en planetaire ascensie. Met Uranus in Stier vierkant Saturnus in Waterman tijdens de verduisteringen, kunnen er onverwachte verrassingen en koerscorrecties zijn die u op één lijn brengen met meer zielsbelichaming. U bent bezig meer van het slapende Lichtlichaam van uw Ziel te activeren. Terwijl je de lagen van tijdsdichtheid en emotionele malaise afwerpt, neemt je innerlijke Licht toe in superstraling. Je stapt in je Starseed rol en doel als Lichtleider en Verlichter van Liefde.

Ik zal een wereldwijde uitzending leiden op 25 oktober voor de Schorpioen-Stier Eclips Poort. Samen zullen we de dood/geboortecyclus van transfiguratie ervaren.

Liefdevol, Meg

Vertaling: Reinier