Quantum Verstrengelde Wereldwijde Reset

Quantum Verstrengelde Wereldwijde Reset

Lieve Mensen,

Ik heb geschreven dat 2022 een overgangsjaar is, van het ene besturingssysteem naar het andere. Het is een tijd van onrust en onzekerheid, nu de mensheid navigeert naar een nieuwe manier van leven. Wij zijn meer en meer getuige van de totale ineenstorting van de patriarchale hiërarchie, een onevenwichtige machtsstructuur die duizenden jaren lang heeft gedomineerd. Die bestond op alle gebieden van ons leven, in het gezin, op school, op het werk, in religies en in relaties. Het is een wereldwijde reset van epische proporties.

Als kwantumgenezer zie ik alles door de kwantumlens. Het biedt een beter begrip van zowel het deeltjesveld (fysiek domein) als de golftoestand (spiritueel/energetisch domein). De beperkte menselijke geest kan de ware aard van het universum niet waarnemen. Het gaat het begrip van 3D te boven. In het kwantumveld van alle mogelijkheden ontsluiten wij het ware potentieel dat voor ons beschikbaar is.

Volgens de kwantumfysica leven wij in een holografisch universum. Het deeltjesveld van de 3D fysieke werkelijkheid wordt beïnvloed door het bewustzijn dat door de collectieve geest wordt geweven. Binnen de grote schaal van universele deeltjesvorming van kwantumverstrengeld licht, ontstaat ons persoonlijk perspectief als onze holografische projectie in de fysieke werkelijkheid. Onderzoek in de kwantummechanica heeft bewijs ontdekt dat aantoont dat objecten niet alleen worden beïnvloed door hun omgeving en dat zij ook vóór de meting bepaalde eigenschappen kunnen missen.

“Volgens de kwantummechanica is de natuur niet lokaal reëel – deeltjes missen eigenschappen zoals spin up of spin down vóór de meting, en lijken met elkaar te praten ongeacht de afstand.” De zeer verstrengelde aard van de kwantummechanica verklaart de onderlinge verbondenheid van verleden, heden en toekomst. In de vacuümtoestand van de Quantum Vortex verbindt onze bewuste intentie zich via verstrengeling met potentiële uitkomsten en stuwt golfdeeltjes tot vorming. Wij co-creëren hoe de fysieke wereld zich ontwikkelt.

Bewuste interactie vindt plaats op elke schaal – zowel wereldwijde collectieve invloed als individuele input. Het is de ego-geest die meent de wereld te kunnen beheersen. In de kwantumwerkelijkheid vormt het “groepsdenken” een morfisch veld dat het individu omgeeft. Een deeltje kan zich op verschillende plaatsen tegelijk bevinden voordat het door de bewuste waarnemer op zijn plaats wordt verankerd. De eb en vloed van mogelijke realiteiten in de gridflux maakt verschuivende uitkomsten mogelijk. Gerichte intentie is het sterkste licht dat het waarschijnlijke resultaat beïnvloedt.

De huidige wereldwijde reset vertoont een collectieve groepsinjectie in een nieuw circulair besturingssysteem. Het is een zich ontwikkelende uitputting van de mislukte hiërarchie. Wij zijn hier op aarde om de geboorte van een nieuw tijdperk te leiden… een nieuw samenwerkend systeem in eenheidsbewustzijn. De Schorpioen-Stier Eclipsen op 10-25 en 11-7 activeren de dood-geboorte impact in het hele veld. Zij zal ons hoger verheffen, terwijl wij opstijgen naar het circulaire systeem. Het is een gedenkwaardige gelegenheid voor zelfbeheersing en herstart van het systeem. Gebruik het wijselijk!

Lees meer: https://www.scientificamerican.com/article/the-universe-is-not-locally-real-and-the-physics-nobel-prize-winners-proved-it/

Met liefde, Meg

Vertaling: Reinier