Ontgrendel Oneindige Kwantummogelijkheden

Ontgrendel Oneindige Kwantummogelijkheden

Door: Meg Benedicte – 10 Mei 2023

Heb je je ooit afgevraagd hoe je het volledige potentieel van je magnifieke, intuïtieve geest kunt benutten? Het kan een uitdaging zijn om de sluimerende kracht van creativiteit aan te wakkerenvisualisatie en manifestatie.

Gedurende de dag zoekt een stroom van zinloze zorgen en vermoedens naar mentaal territorium, waarbij gerichte intentie en aandacht worden afgeleid en verstoord. Op zoveel manieren kan de krachtige geest ook de toegang tot onbenut potentieel blokkeren. Dus hoe krijg je toegang tot het oneindige kwantumrijk van mogelijkheden?

Het beroemde gezegde ‘ Ik denk, dus ik ben’ van de 17e –  eeuwse filosoof Rene Descartes roept een overtuigend pleidooi op voor fantasierijk meesterschap. Ik ben al jaren geïntrigeerd door dit concept. Mezelf afvragen, hoe kan ik de schepper van mijn werkelijkheid worden? Welke invloed heeft bewustzijn op mijn dagelijks leven? Hoe kan ik de stroom van energie die mijn toekomst bepaalt sturen?

Door 25 jaar als kwantumgenezer te werken, krijg je een plaats op de eerste rij in de buitengewone aard van het bestaan. Hoe het eruit ziet. Hoe het werkt. Hoe het reageert. Een van de verrassende, maar onderscheidende fenomenen die ik steeds opmerkte in het kwantumveld, is een soort informatieve sjabloon die de vorming van het materiële vlak instrueert. Als ik wilde begrijpen waarom iets is gevormd zoals het is geworden, werd ik constant aangetrokken om de gecodeerde blauwdruk te verkennen.

Op kwantumschaal pulseert en trilt het hele bestaan als energie. In de kwantummechanica hebben natuurkundigen aangetoond dat licht en materie kenmerken vertonen van zowel golven als deeltjes. Na jaren van onderzoek binnen de complexiteit van kwantumenergie, besefte ik dat het menselijk brein niet de grondlegger was van mentale cognitie, maar de ontvanger van binnenkomende energiegolven van gegevens uit het kwantumveld. Gebaseerd op de gestage stroom van bewustzijn die de geest overspoelt, bepalen deze golffluctuaties de fysieke conditie.

Quantumonderzoekers hebben voorgesteld dat het 3D-rijk een hologram is, een afbeelding van de werkelijkheid gecodeerd op een tweedimensionaal (2D) oppervlak. In een universeel holoveld wordt de aard van de fysieke werkelijkheid veranderlijker en kneedbaarder. Wanneer u toegang krijgt tot de informatie die is ingebed in de holografische sjabloon of blauwdruk, kunt u de holografische projectie hercoderen. Je kunt beïnvloeden hoe golfdeeltjes van energie zich materialiseren op het fysieke vlak. U kunt die creatieve kracht benutten en het toekomstige resultaat verbeteren.

De menselijke geest werkt als een kwantumcomputer die de externe werkelijkheid als een hologram weergeeft of projecteert. Stel je voor dat je geest fungeert als een filmprojector en de stroom flitsende beelden weergeeft in het veld om je heen. Fotonen zijn de universele pendelbus, de drager van bewustzijn die de kwantumblauwdruk informeert. Fotonisch licht brengt intelligentie over die zich vormt in fysieke materie. Wanneer fotonlicht wordt geactiveerd in de holografische geest, worden je visualisaties geprojecteerd in het kwantumveld en dragen ze het licht met zich mee.

Je bent een elektromagnetisch wezen. Wanneer je fotonlichtvisualisatie (elektrisch) combineert met oprechte verlangens (magnetisch), word je een krachtige projector van toekomstige mogelijkheden. Stem af op je dubbele natuur als een fysiek wezen (deeltjes van materie) en een spiritueel wezen (golftoestand) tegelijk. Mindful meditatie is het hulpmiddel dat gevisualiseerd magnetisme versterkt. In de stilte van het nu-moment, in het coherente hart, opent alles zich voor jou in kwantumpotentieel. Het vereist het stilleggen van het mentale gebabbel, het voelen in het zintuiglijke lichaam, het vertragen en verdiepen van de ademhaling. De kracht van verbeelding, visualisatie en passie smelten samen en ontbranden in harmonie.

Materie is gekristalliseerde geest die gemanifesteerd is. De vorming van je fysieke realiteit zorgt voor een waarneembare feedbacklus waarin iemand zichzelf kan zien, herkennen, begrijpen en testen. Ga in gesprek met het trillende veld van bewustzijn dat om je heen pulseert. Richt de kracht van je holografische geest op het leven dat je wenst te leven. Je creatieve gaven wachten op je. De mogelijkheden zijn oneindig!

Liefs, Meg

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org