Ontdek Het Quantum Holoveld

Ontdek Het Quantum Holoveld

Door: Meg Benedicte – 18 November 2022

Gegroet Lieve Mensen,

Door 25 jaar te werken als kwantumgenezer heb ik op de eerste rij kunnen kijken naar de buitengewone aard van energie. Hoe het eruit ziet. Hoe het werkt. Hoe het reageert. Een van de verrassende, maar kenmerkende verschijnselen die ik bleef opmerken in het kwantumveld is een soort informatieve template die het materiële vlak instrueert. Als ik wilde begrijpen waarom iets zich vormde zoals het deed, werd ik voortdurend getrokken om de gecodeerde blauwdruk te onderzoeken.

Na jaren van onderzoek binnen de complexiteit van kwantumenergie begon ik de geprojecteerde aard van onze menselijke werkelijkheid waar te nemen. Ik begon me te realiseren dat het menselijk brein niet de initiator was van mentale cognitie, maar de ontvanger van gegevens uit het kwantumveld. De menselijke geest werkte als een kwantumveldcomputer die de externe werkelijkheid als een hologram weergaf of projecteerde.

Binnen het gebied van de kwantumfysica en de snaartheorie hebben onderzoekers voorgesteld dat het driedimensionale universum een hologram is, een beeld van de werkelijkheid dat is gecodeerd op een ver tweedimensionaal (2D) oppervlak. In 1997 paste Dr. Juan Maldacena, een theoreticus aan het Institute for Advanced Study in Princeton, N.J., de snaartheorie toe (die subatomaire deeltjes voorstelt als trillende snaren) om een wiskundig model te creëren van het hele universum als een hologram.

“In zijn formulering is alle informatie over wat er binnen een bepaald volume van de ruimte gebeurt, gecodeerd als kwantumvelden op het oppervlak van de grens van het gebied. Dr. Maldacena’s universum wordt vaak voorgesteld als een blik soep: Sterrenstelsels, zwarte gaten, zwaartekracht, sterren en de rest, inclusief wijzelf, zijn de soep binnenin, en de informatie die hen beschrijft zit aan de buitenkant, als een etiket. Zie het als zwaartekracht in een blikje. De binnen- en buitenkant van het blikje – de “bulk” en de “grens” – zijn complementaire beschrijvingen van hetzelfde fenomeen.”

https://www.nytimes.com/2022/10/10/science/black-holes-cosmology-hologram.html

Als we verschuiven naar het kwantumperspectief van een universeel holofield, wordt de aard van de fysieke werkelijkheid veranderlijker en kneedbaarder, minder opgesloten. Als wij toegang zouden hebben tot de informatie die besloten ligt in het holografische “label”, of sjabloon, of blauwdruk, dan zouden wij de holografische projectie kunnen hercoderen. We zouden kunnen veranderen hoe golfdeeltjes zich materialiseren in het fysieke vlak. Wij zouden de toekomstige uitkomst kunnen beïnvloeden.

In de kwantumfysica perst de kloksgewijze spiraal energie samen tot materiedeeltjes die de fysieke wereld in ruimtetijd vormen. Wanneer de kubus van Metatron wordt geactiveerd, zal deze zich openen en uitbreiden tot een tegen de klok in draaiende Phi-spiraal, waarbij de tijdcompressie wordt omgekeerd en de Quantum Vortex rond het energieveld wordt gevormd. Het versnelde spinmomentum ontgrendelt de zwaartekracht en doet de tijdbarrières tussen de fysieke en niet-fysieke werelden instorten, en breidt zich uit tot het kwantumniveau. De Quantum Vortex is het kosmische instrument dat toegang geeft tot de gecodeerde blauwdruk in het quantum holofield.

De mogelijkheden zijn oneindig! Stel je voor dat al die draadjes in elk atoom zoemen en trillen op een nieuwe coherente frequentie? Stel je voor dat je een nieuwe menselijke werkelijkheid voor jezelf creëert? Fotonlicht is de drager van het bewustzijn dat de kwantumblauwdruk informeert, het is de intelligentie die in fysieke materie participeert. Wanneer LICHT leeft en geactiveerd wordt in de holografische geest, worden uw visualisaties geprojecteerd in het kwantumveld, en dragen zij het licht met zich mee. Welke wereld wilt u creëren? Welk leven wilt u leiden? Stap in de kwantumvortex en de reis begint!

PS: Als uw kring van dierbaren nieuw is voor Quantum Access®, deel dan deze link zodat zij zich hier kunnen aanmelden voor een gratis download over hoe de Quantum Vortex te activeren: https://newearthcentral.aweb.page/p/bf6b11f5-e530-4b1d-b9d8-38f0d5e1458b

Liefdevol, Meg

Vertaling: Reinier/ voor wakkeremensen.org