Leo LeeuwenPoort

Leo LeeuwenPoort

Door: Meg Benedicte – 3 Augustus 2023

Groeten,

De jaarlijkse 88 LeeuwenPoort is open en leeft met kosmisch vuu! Elk jaar als Ster Sirius opkomt met de Zon aan de horizon, opent zich een direct pad naar Sirius en de infusie van de Sirische Blauwe Straal. De poort wordt bewaakt door Sirian Lion Elders, oude beschermers van het bovennatuurlijke rijk. Terwijl de LeeuwenPoort actief is, is het een tijd van verbeterde spirituele verbinding met onze galactische voorouders en de Leeuwensterstam van de 12 Wortelrassen van Zep Tepi Egypt.

De Zep Tepi-energieën wonen in de diepten en zuiveren alles wat niet in overeenstemming is met de oorspronkelijke met sterren bezaaide goddelijke mens. Dit kan op veel manieren zichtbaar worden. Deze diepe reiniging veegt de verouderde patriarchale schaduw vrouwelijke en mannelijke energieën weg van lichaam, hart, geest en veld. Terwijl de oude 3D-chakra-pijler zijn voltooiing bereikt, ontsteekt, ontbrand en activeert de Pilaar van je Ziel op zijn plaats.

Het thema van LeeuwenPoort 2023 gaat over activatie van hartbewustzijn. De mensheid evolueert van de dominante ego-geest naar een uitgebreide hartgerichte denkwijze. Leeuw het zonneteken vertegenwoordigt het hart. Leo de Leeuw houdt moedig, volledig en volledig. Terwijl de LeeuwenPoort actief is, wordt de hart-geest-coherentie verbeterd. Maak gebruik van de mogelijkheid om je manier van denken af te stemmen op de waarheid van je hart.

Eveneens op 8 augustus 2023 staat Venus conjunct Zwarte Maan Lilith op 23° Leeuw en vierkant Uranus op 22° Stier. Deze Venus-uitlijning herinnert ons eraan om vervormde vrouwelijke schaduwenergieën los te laten, aangezien Zep Tepi de heropleving van de goddelijke vrouwelijke essentie beïnvloedt.

In de numerologie staat 8 voor oneindigheid, balans, eenheid en harmonie. 8 is het symbool van overvloed. Stap de LeeuwenPoort binnen en wek het goddelijk vrouwelijke aspect van je oorspronkelijke Zielencluster in je wezen weer op. Ontsteek hartbewustzijn en magnetisme in alles wat je doet en alles waar je van houdt. De Leeuwen Ouderen zijn hier om jullie eraan te herinneren om moedig te leven en lief te hebben!

We zullen werken aan zowel persoonlijke als planetaire ascensie in de LIVE Webcast op 8 augustus om 12:00 uur PT. Oproep aan alle Nieuwe Aarde Wegwijzers, Rasterwerkers en Meester Alchemisten van over de hele wereld om LionsGate op 8:8 te starten. Registreer hier: https://newearthcentral.com/?p=368374

Liefs, Meg

Image credit: Lion’s Gate 8:8 by Ellen McDonough of www.PlacesofLight.com

Vertaling: wakkeremensen.org