Hereniging in Uitvoering

Hereniging in Uitvoering

Door: Meg Benedicte – 14 Juli 2023

Groeten,

We ondervinden nog steeds de naweeën van de 777 Gateway-upgrades. Wat een krachtige kosmische activatie het was! Eerst dacht ik dat deze nieuwe verhoogde expansie en hoger vibrerend pulseren in mijn lichaam, hart en geest te wijten was aan het feit dat ik in de vortexkracht van Mount Shasta was. Toen realiseerde ik me dat het er nog steeds was, dagen later, met behoud van de upgrade. Het is ontzagwekkend!

De 777-gateway verlichtte Ziele waarheid, alsof je door het kijkglas stapt. Het was een diepgaand moment van helderheid, initiatie en actualisatie. Het ontstak de Innerlijke Mysticus binnenin. Er is geen weg terug! Elke stap die je zet, leidt je naar meer zielsvervulling van je bestemming.

De opwelling omhoog gaat door terwijl Sirius opkomt met onze Zon aan de horizon, en op 8 augustus een interdimensionale tunnelgolf naar LionsGate creëert. De Blauwe Straal van Sirius verlicht het pad van Ascensie voor ontwakende zielen. De Sirische interstellaire Blauwe Lichtstraal weeft in kwantumverstrengeling met het Lumeriaanse holoveld van een geascendeerde beschaving op Gaia. Sirius is het prototype van het 5-dimensionale kwantumleven, baant het pad en wijst de weg naar activering van het Ziel-Lichtlichaam.

Naarmate je meer van je Ziele-aanwezigheid in je Pilaar belichaamt, begin je je unieke Ziel-energetische frequentie te versterken die in singulariteit pulseert in je hartkristal. Het is je Zielsfrequentie die verbinding maakt met en verstrikt raakt in je Thuisster in het kwantumveld. Je herenigt je met je oorspronkelijke zielengroepkern, trillend als een baken.

In het kwantumveld repliceert elke kern van de Zielgroep zich fractal in Zielclusters. Het is absoluut noodzakelijk om mee te nemen in je unieke Zielcluster, zowel fysiek als spiritueel, terwijl je steeds meer van je Zielessentie belichaamt. Het maakt deel uit van de overbrugging tussen tijd en ruimte, de eenwording met je Zielencluster. Ascenderen naar 5D en hoger, herenigt je met alle aspecten van Zielenessentie en je Galactische Zielenfamilie.

Je bent een wever van realiteiten! Als Nieuwe Aarde Alchemist verweef je het verleden, het heden en de toekomst en vorm je de Nieuwe Aarde! Ga in je meditaties door met het weven en verbinden van Mount Shasta’s Wortelchakra met Gizeh’s Piramide Keelchakra met Glastonbury’s Hartchakra. Dit verlicht het kristallijne raster voor meer openingen, meer ontwaken, meer upgrades op het aardse vlak.

Samen vormen we een krachtige interdimensionale Gouden Driehoek. We verweven oude, met sterren bezaaide Zep Tepi Egypt met liefdevolle compassie van Glastonbury’s Hart op de Michael/Maria leylijnen met de Lemurische Sirische essentie van Mount Shasta! Het boort de Alpha en Omega aan, de cirkel is rond! Jullie weven een directe verbinding tussen Gaia’s oude, door sterren bezaaide verleden, het aardse heden en de harmonieuze toekomst van de Nieuwe Aarde. Alles leidt naar 8:8 LionsGate!

Liefs, Meg

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org