Een Nieuw Tijdperk Breekt Aan

Een Nieuw Tijdperk Breekt Aan

Door: Meg Benedicte – 22 November 2022

Gegroet Lief Mens,

Nu we de jaarlijkse eindejaarspoorten naderen, lijkt het veld te leven van anticipatie. Er is een voelbare energie dat er iets GROOTs staat te gebeuren. Je kunt het voelen in je botten. Het voelt niet catastrofaal aan, maar eerder als een einde en een nieuw begin. De ene scène vervaagt, terwijl de volgende het wereldtoneel in vuur en vlam zet. Het oude tijdperk wordt afgesloten terwijl het nieuwe tijdperk zich aandient als iets totaal anders.

Achter de schermen werkt Pluto zich sinds 2008 een weg door Steenbok, waarbij vaste gezagsinstellingen in de wereld aan het wankelen worden gebracht. Pluto onthult het onbewuste, verwaarloosde schaduw en verborgen problemen met machtsdynamiek. Pluto’s transit in Steenbok eindigt wanneer hij op 23 maart 2023 overgaat naar Waterman. Wanneer een planeet de laatste graad van een teken bereikt, is deze extreem geladen en doordringend. Dit intense toppunt vibreert nu in het veld.

Op het persoonlijke vlak ervaren we dat Pluto in Steenbok onze eigen kwetsbaarheden in verstoorde patronen en gedrag met macht of gebrek aan verantwoordelijkheid belicht. Waar hebben wij persoonlijke verantwoordelijkheid vermeden, afgewend of ontkend? Pluto verfijnt ons vermogen om integer en authentiek te leven als krachtige wezens. Wees bereid om in het nieuwe tijdperk naar een grotere capaciteit van Zielsbelichaming en uitdrukking te gaan!

We bewegen ons door de laatste dagen van de krachtige 222 energieën! De galactische uitlijning biedt een integrerend hoogtepunt van 2022, een tijd om te eren, te helen, op te lossen en de toevloed van verandering die uw leven binnenstroomt te ontvangen. Het is een buitengewoon jaar geweest van enorme verschuivingen, aanpassingen en realisaties in het nieuwe circulaire besturingssysteem.

Velen van jullie navigeren actief en bewust door het spirituele ascensie- en reductieproces dat deze uitlijningen bieden. Het is een diepgaande ervaring om aan deel te nemen. Naarmate je een fase voltooit, stap je over naar een hoger niveau van bewustzijn en Zielswaarheid. Het is een trapsgewijs proces van blootleggen, helen, transmuteren en verwijderen van dichtheid uit het menselijk vat om een grotere Zielsbelichaming te bevorderen.

Het kan een uitdaging zijn om door zo’n vluchtige, verschuivende overgang van het ene tijdperk naar het andere te leven. Houd je oog op het doel gericht. Wij werken samen om het collectieve veld te overspoelen met liefdevolle vriendelijkheid en mededogen voor al het leven op de planeet.

PS: Als uw innercircle nieuw is bij Quantum Access®, deel dan deze link zodat zij zich kunnen aanmelden voor een gratis download over hoe de Quantum Vortex te activeren: https://newearthcentral.aweb.page/p/bf6b11f5-e530-4b1d-b9d8-38f0d5e1458b

Liefdevol, Meg

Vertaling: Reinier