Eclipse portaal activeringen

Eclipse portaal activeringen

Door: Meg Benedicte – 21 Oktober 2022

Gegroet,

Het Eclipsportaal bereikt zijn piekkracht in een Zonsverduistering in Schorpioen op 25 oktober. Deze duurt twee weken, met als hoogtepunt een

Maansverduistering in Stier op 7-8 november. De Eclipsen vinden plaats op de noordelijke knoop van doel en bestemming in Stier en de zuidelijke knoop van karmische afkomst in Schorpioen. Uranus, de planeet van vrijheid en bevrijding, staat het hele jaar in Stier. De komende verduisteringen vormen een versterking van het baanbrekende Saturnus-Uranus vierkant, waarbij het wereldmachtssysteem wordt ontmanteld en de strakke greep van patriarchale hiërarchieën wordt doorbroken.

Wanneer de Noordelijke Maansknoop conjunct staat met Uranus, vindt er een ontwaken plaats – soms plotseling, heel onverwacht – dat verlicht waarvoor u werkelijk geboren bent in dit leven. Te midden van de herschikking verschuift Uranus in de Noordknoop Stier van baan, zodat u kunt evolueren en het kwantumleven kunt ervaren.

Door kwantumverstrengeling hebt u toegang tot het verleden, het heden en de toekomst. Golfdeeltjes reageren op uw bewuste interactie. In de vacuümtoestand van de Quantum Vortex verbinden uw visies en intenties zich via verstrengeling met potentiële uitkomsten en stuwen golfdeeltjes voort om in atoomvorm te draaien. U hebt meer invloed dan u misschien beseft!

U vraagt zich misschien af: “Wat kan ik eraan doen? Waarom leef ik op dit moment? Door uw actieve aanwezigheid in de collectieve geest beïnvloedt u de potentiële toekomst. Door de aard van uw bewuste waarneming en versterkte intenties wordt u de scheidsrechter van nieuw gevormde deeltjes die de fysieke werkelijkheid creëren. Planetaire overgangen dragen ook bij aan het verstrengelde effect in het kwantumveld van toekomstige resultaten.

De grondtroepen, de Zielen van Licht, zijn naar de planeet aarde gekomen om een andere wereld tot leven te wekken. Laat u niet misleiden door het NWO (Nieuwe Wereld Orde) verhaal, dit bestaat nog steeds in het hiërarchische machtssysteem. Pas op voor ego-gedreven lineariteit en polarisatie. De goeroe of spirituele leider opereert nog steeds in een top-down hiërarchie. Dit is het stervende systeem dat wij achter ons laten. De kristalzielen vormen een geheel nieuw besturingssysteem dat gedijt in circulaire co-creatie.

De hiërarchieën worden vervangen door circulaire samenwerkingsgemeenschappen, geïnspireerd om een ‘win-win’-omgeving voor alle betrokkenen te bereiken en te vervullen. Stel je voor dat je in een Godinnencirkel stapt of aan Arthur’s ronde tafel, voel de energie stromen in een spiraal.

De Nieuwe Aarde repliceert de circulaire in- en uitstroom van het kwantumcontinuüm. Het universum werkt op het circulaire rotatiemomentum van de Torus. De Torus boort de overvloedige kwantumstroom aan die gegenereerd wordt in roterende magnetische velden…harmonische resonantie ontsluit de kracht. Het nieuwe circulaire besturingssysteem is de toroïdale circulatie, een continuüm van oneindige levenskracht.

Leven in een continuüm berust op het handhaven van een nulpuntssamenhang, van zichzelf in evenwicht houdende polariteiten in een chaosveld. Wij evolueren voorbij een straffende chaotische werkelijkheid naar meesters van het kwantumcontinuüm. Het nieuwe besturingssysteem is ontworpen om gezondheid, geluk en oneindige energiebronnen te regenereren… een zelfvoorzienend ecosysteem voor alle betrokkenen.

Wij zijn hier op aarde om de geboorte van een nieuw tijdperk te leiden. De Schorpioen-Stier Eclipsen op 10-25 en 11-7 activeren de dood-geboorte impact in het hele veld. Het zal ons hoger verheffen, terwijl wij opstijgen naar het cirkelsysteem.

Liefdevol, Meg

Ik zal een wereldwijde uitzending leiden op 25 oktober in de Schorpioen-Stier Eclips Poort. Samen zullen wij de dood/geboortecyclus van transfiguratie ervaren.

DATUM: DINSDAG 25 OKTOBER

TIJD: 12 UUR PACIFIC TIJD

KOSTEN: $12 SCHRIJF JE HIER IN: https://newearthcentral.com/?p=254607

Vertaling: Reinier