Balancerend Equinox Stiltepunt

Balancerend Equinox Stiltepunt

Door: Meg Benedicte – 17 September 2023

Groeten,

Komende week betreden we het Equinox-portaal, exact om 6:50 UTC op 23 september  en 23:50 uur PDT op vrijdag 22 september. De Equinox vindt plaats op 0° Weegschaal, het teken van evenwichtige schalen, de gelijkmaker van tegengestelde krachten. De jaarlijkse Equinox Poort brengt een balanssafstemming in het veld.

Bij de studie van de astrologie wordt aangenomen dat bepaalde graden een grotere betekenis hebben. 0° wordt als een kritische graad beschouwd vanwege de krachtige aard van het feit dat je aan het begin van het teken staat. Voor het kardinale teken Weegschaal valt de kritieke graad van 0 op de Equinox en het begin van een nieuw seizoen. Het is een nulpuntsgebeurtenis op kosmische schaal.

Wanneer polarisatie neutraliseert in nulpuntsenergie, bereiken we perfecte stilte. Geen rimpeling of chaotische verstoring in het veld, maar goddelijke, rustige balans. Het is subliem! De poort wacht op ons om samen te komen en te absorberen, ons aan te passen en innerlijke balans te verwerven. De Libra Equinox Poort van volgende week biedt een veilige haven, de stilte tussen de stormen, de vreugde in het nu. Het is een tijd om niet te vieren wat ons uit elkaar drijft, maar wat ons samenbrengt.

De Equinox op 22/23 september moedigt je aan om meer balans in jezelf en in de wereld te weven. Als de zon 0° Weegschaal binnengaat, zorgt de Equinox voor waardevolle stilte te midden van chaos. Het is een transformatief moment om tegengestelde energieën tot een verenigd evenwicht te verweven.

De Equinox Poort vertrekt in nulpuntsenergie – het evenwichtspunt tussen de krachten van licht en donker. AA Metatron begeleidt je om al het licht en de schaduw te omarmen, te erkennen en op één lijn te brengen in een neutraliserend evenwicht. Jullie zijn elektromagnetische wezens! Profiteer van de Equinox Poort Activaties en vermeng en balanceer op harmonieuze wijze uw mannelijke/elektrische en vrouwelijke/magnetische energieën tot EENheid.

Meg Benedicte

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org