Aquarius Tijdperk Geopenbaard

 

Aquarius Tijdperk Geopenbaard

Door: Meg Benedicte – 1 Maart 2023

Heb je het nieuwe jaar voelen opbouwen in momentum? Het voelt als het berijden van een krulgolf… je kunt niet veel zien maar vertrouw op de kracht die je voortstuwt.

We ervaren buitengewone geomagnetische fluctuaties, galactische energieën en spectaculaire Aurora Borealis lichtshows. Laten we met deze golf het Watermantijdperk binnengaan. De meest invloedrijke astrologische gebeurtenissen van 2023 arriveren in maart. Bereid je voor op een belangrijke verschuiving in energie, focus en perspectief als Saturnus, Pluto en Mars in maart van teken veranderen.

Op 7 maart gaat Saturnus de Vissen binnen, het teken van vloeiende emoties, veranderlijke stroming, gevoeligheid en spirituele aard, verbinding en mededogen. Saturnus beïnvloedt al twee jaar lang, sinds maart 2020, de Aquarius-thema’s. Saturnus de Taakmeester vertegenwoordigt discipline, gezag, grenzen, regels en voorschriften in het waterige empathische Vissen. Saturnus in Vissen kan een vreemde combinatie zijn. Misschien zien we meer geaarde spiritualiteit in de plaats komen van buitenlichamelijk ontsnapingsgedrag. Saturnus in Vissen biedt de container voor Spirituele essentie, het heilige vat voor belichaming. Spiritualiteit wordt een ervaring in het lichaam. Saturnus in Vissen bevordert een meer praktische dagelijkse spirituele praktijk.

Op 23 maart gaat Pluto de Waterman binnen en ontbrandt meer van het krachtige Watermantijdperk voor al het leven op de planeet. Pluto blijft in Waterman tot 11 juni, dan retrograde terug naar Steenbok, dan vooruit naar Waterman, heen en weer tot 19 november 2024; waar hij blijft tot 2043. Pluto is momenteel in de laatste graden van de ontmanteling van Steenbok instellingen van patriarchaat, hiërarchie, autoritaire regeringen, religieuze culten, en rigide maatschappelijke structuren. Als Pluto in de komende maanden over de laatste graden van Steenbok kringelt, zal de impact ervan door vaste archaïsche systemen gaan die het grootste deel van de wereld berooft van universele overvloed, vrede en harmonie.

We zijn getuige van een wereldwijde verschuiving van oude, achterhaalde Steenboksystemen als Pluto op 23 maart de Waterman binnengaat en het nieuwe tijdperk inluidt. Pluto inspireert tot diep zielsonderzoek, schaduwwerk en alchemistische transformatie. In Waterman zal Pluto een nieuw machtssysteem ontwikkelen in het humanitaire teken van gemeenschap, collectief, korfgeest. Tijdens Pluto’s transit zullen we een nieuwe samenleving zien ontstaan. Onder de invloed van Pluto’s vuurstraal zullen verouderde sociale conditioneringen, trends uit het verleden, oppervlakkigheid en collectieve illusies wankelen, vervormen en oplossen.

De Equinox van Ram arriveert op 20 maart en vormt het decor voor een nieuwe astrologische cyclus, een nieuw seizoen en alchemie op het nulpunt. De Equinox vindt plaats op 0 graden Ram, wanneer dag en nacht even lang zijn. Vaak aangeduid als het ‘Grote Draaien van het Wiel’, is het de kosmische pauze tussen verleden en toekomst. De Equinox vormt de poort naar een frisse nieuwe start. Wanneer je opstijgt naar een hogere drempelresonantie, breidt je wereldwerkelijkheid zich uit tot een complexer bewustzijn. Laten we op die golf meegaan om Goddelijke Mensen te worden!

Voeg je bij andere Lichtwezens en bezoekende Sterrenzaden voor de Equinox Poort Activaties. Reis naar de oorspronkelijke homestar van je Ziel en verbind je met je unieke thuissterrenlicht. Schrijf je hier in.

Liefdevol, Meg

Vertaling: wakkeremensen.org