777 Mystieke Poort

777 Mystieke Poort

Door: Meg benedicte – 27 Juni 2023

 

De krachtigste poort van 2023 arriveert op 7 juli. Het is een drievoudige 777 Poortgebeurtenis (tel 2+0+2+3).

In de numerologie is 2023 het ‘7’ Jaar van de Waarheid. Het is een meer introspectief jaar, dat ons inspireert om antwoorden te zoeken op de constante stroom van vragen over het leven zelf. Waar ben ik gepassioneerd over? Wat is mijn Zielsdoel? Wat ontbreekt er in mijn leven? Wat zijn mijn dromen en aspiraties? Het is het perfecte jaar om te reflecteren in een dagboek of visiebord. Het is het jaar om na te denken over je ware roeping in het leven! Tijdens een 7-jaar is het beter om over alle aspecten na te denken voordat je een beslissing neemt.

Het getal 7 beschrijft intellectuelen, diepe denkers, filosofen en geleerden. Mensen met een 7-trilling zijn visionairs, hun manier van denken is uniek, verder dan het gewone. 7 symboliseert de Mysticus, de Merlijn, de Wijze Wijze! Het is het pad van de oude mystiek, de verkenning van de interne essentie van het Zijn.

Ter ere van deze buitengewone 777 poort, zal ik een 4-daagse retraite over spiritueel meesterschap leiden op Mount Shasta van 6-9 juli 2023. Ik ben verheugd om een speciale LIVE Zoom Webcast aan te bieden met mijn Co-Host, Manette Mays voor de 777 Poortactiveringen in het Shasta Resort op 7 juli om 12pm PT. Deze speciale gelegenheid wil je niet missen!

Sluit je aan bij andere Spirituele Zoekers in de Cirkel van Licht voor de krachtige 777 Poortactiveringen bij Gaia’s vortex wortelchakra. Stap in het portaal van ascensie en activeer het Lichtlichaam & de Blauwdruk van je Ziel om te leven als een Goddelijk Mens in de Nieuwe Aarde.

Oproep aan alle Nieuwe Aarde Wegwijzers, Meester Alchemisten en Sterrenwezens van over de hele wereld om samen te komen op 777, vrijdag 7 juli voor de krachtigste poort van 2023!  Schrijf je hier in.

Liefdevol, Meg

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org