2022 – Drievoudig  2 Jaar / door: Meg Benedicte –

2022 – Drievoudig  2 Jaar

door: Meg Benedicte – 26 januari 2022

2022 wordt een extraordinair Triple 2 jaar! We zullen het hele jaar onder de invloed zijn van 222 mysterie en magie. In de Numerologie vertegenwoordigt ‘2’ de energie van de MOEDER – de essentie van zorgen, relateren, voeden, eerlijkheid, partnerschap en samenwerking. Terwijl we het afgelopen ‘1’ millennium van mannelijke hiërarchie achter ons laten, is 2022 gecodeerd om het nieuwe ‘2’ millennium te lanceren, waarin meer vrouwelijke balans in de wereld wordt gebracht.

222 wekt de vrouwelijke kracht in allen die open en ontvankelijk zijn voor het nieuwe paradigma dat tot leven komt. 222 biedt de heilige vrouwelijke baarmoederruimte voor vernieuwing, regeneratie en wedergeboorte. Het is niet het vervangen van de dominante patriarch door een heersende matriarch. 2022 weeft en mengt de mannelijke en vrouwelijke energieën tot een samenhangende harmonie van vereniging en samenwerking. 222 luidt een nieuw systeem in van relateren, communiëren(samengaan, spreken, e.d.) en creëren dat put uit deze verenigde kracht.

Terwijl het oude patriarchale systeem vervolledigt, ontbindt en uitsterft, introduceert 2022 de Godin-infusie die het mannelijke en vrouwelijke omvormt, morfoseert(overgang van het een naar het ander), transmuteert en transformeert tot zijn goddelijke essentie, als heilige partners. 222 versterkt vrouwelijke psychische vermogens, empathische vermogens, helende vermogens, ontvankelijkheid en een grotere focus op het doel van de Ziel en het dienen van het uiteindelijke welzijn van de gemeenschap.

222 is de master code van helderheid, openheid, transparantie – als je 11 toevoegt, is 2 het getal van ontmaskering, openbaring en verlichting. We zullen waarschijnlijk meemaken dat er in 2022 heel wat LEUGEN worden onthuld. Alle schaduw wordt onthuld en gealchemiseerd in het goddelijke Licht. Niets kan verborgen blijven, zowel persoonlijk als collectief. De schitterende 222 Lichtinstroom straalt waarheid en gerechtigheid uit voor al het leven op de planeet.

2022 is ook een ‘6’ jaar (2+2+2). Door de snelle veranderingen van de afgelopen twee jaar, inspireert 6 je om meer zelfredzaam en verantwoordelijk te worden, om je ‘plaats’ in de wereld te bepalen. Een 6-jaar legt de nadruk op liefde en zaken van het hart, familie, vrienden, huis, genezing, zekerheid en veiligheid. Wanneer liefde je motivatie is, kan bijna alles bereikt worden.

Volgens numerologe Christine DeLorey: “Er staan nu drie krachtige energiebanen voor je open. Links en rechts zijn er de onstabiele randen van tegengestelde uitersten. De middelste baan is balans, en dit is waar je je op moet richten. Welkom bij de cyclus van 6 jaar waarin je een groeiend gevoel van plicht en prioriteit zult voelen.”

2022 biedt een kosmische kans om je geascendeerde leven als goddelijk mens te lanceren. Het is een klaroengeschal om je diep van binnen te verbinden met je Zielsessentie en doel om bij te dragen aan de wereldwijde transformatie. Dit jaar is het lanceerplatform naar het bereiken van je bestemming als een levende/ademende belichaamde Ziel. Wij zijn het Licht en de Liefde van de kosmos!

Sluit je aan bij andere Aardebewaarders en Sterwezens van over de hele wereld op woensdag 2 februari, als we samen met het goddelijke vrouwelijke onze wereldwijde intenties in de Nieuwe Aarde Tijdlijn co-creëren. De show wordt opgenomen voor herhaling. Als je mee wilt doen, registreer je dan hier!

Liefdevol, Meg

Vertaling: Reinier