2021 Grote Portaal Finale / Door Meg Benedicte

2021 Grote Portaal Finale

Door Meg Benedicte – 15 december 2021

Deze week is de grote Portaal Finale van 2021. Het is een jaar geweest van enorme verandering, verstoring en reset. In de numerologie is ‘5’ een overgangscode voor Verandering. Het 2021 ‘555 Portaal’ op 5 mei initieerde een drievoudige dosis van ‘5’ energie. Gedurende heel 2021 transiteerde Uranus, de planeet van onverwachte verandering, het aardeteken Stier, en activeerde de Nieuwe Aarde om tot leven te komen. We worden eraan herinnerd om ons opnieuw te verbinden met de natuur en de elementalen in EENHEID – 555 omvat de vijf elementen van aarde, lucht, vuur, water en ether. Niets kan zich materialiseren in de wereld zonder de natuur.

Het 5e huis in de astrologie vertegenwoordigt de creatieve daad en het creëren van onze expressie in de fysieke wereld. Snelle veranderingen ontsteken het creatieve vuur van nieuwe mogelijkheden. De 2021 Portalen versterkten een opleving van binnenkomende Ascensie-energieën die het menselijk veld, het elektrisch systeem, het lichtlichaam, bewuste geest, emotionele intelligentie en hartmagnetisme transformeren.

Terwijl de Nieuwe Aarde Tijdlijn in kracht en gestalte toenam gedurende 2021, ruimden we tegelijkertijd levens van voorbije aardse geschiedenis op en verankerden ons in onze Nieuwe Aarde fundering. De harthealing leverde wat we nodig hadden om ons aan te passen aan de nieuwe 5D tijdlijn. Als met sterren bezaaide Zielen planten wij onze gekristalliseerde zaden van Nieuwe Aarde sjablonen.

Tijdens het eindejaars portaal tussen de 12:12 en 21:12 Zonnewende zijn we gezegend met een buitengewone plasmalicht-infusie van zonnekracht die uitgaat van de draaiende galactische vortex. De energie wordt sterk vergroot gedurende dit tijdsvenster. Terwijl het portaal conjunct, het galactisch centrum van het nulpunt, staat op 26° Boogschutter, is het de krachtigste tijd om je visies en intenties voor 2022 te bepalen.

De kosmische portalen begeleiden jullie reis naar de Nieuwe Aarde Tijdlijn. Op dinsdag 21 december vindt de Zonnewende plaats wanneer de zon ‘stilstaat’ tussen licht en donker. Het is een dag van nulpuntenergie, de stilte tussen ons verleden en onze toekomst. De galactische Zonnewende schijnwerper onthult je pad naar huis.

De Zonnewende vindt plaats op 21:12 – de dag dat 21 en 12 elkaars spiegel tegenpolen zijn en alles in eenheid brengen, in balans, in Eenheid! Het is het balanspunt van de hele schepping. Het gebeurt maar één keer per jaar, wanneer het Zonnewende Portaal een direct pad opent naar de Grote Centrale Zon, gelegen op 26° Sagittarius….het opent een Kosmisch Portaal naar nulpuntsenergie in het galactisch centrum. Het is ook de dag dat de Zon Steenbok binnengaat, een aarde teken, en een verandering in de seizoenen initieert.

De dominante astrologische gebeurtenis van 2021, het Saturnus-Uranus Vierkant, bereikt piekkracht op 24 december. Saturnus, de planeet van beklemming, en Uranus, de planeet van rebellie vormen een botsing tussen het oude en het nieuwe, een massale herbedrading die geleidelijk op de achtergrond plaatsvindt. Het Saturnus-Uranus Vierkant schudt vastgeroeste systemen en dagelijkse routines los, ontleedt het oude hiërarchische (mannelijke) systeem om het nieuwe circulaire (vrouwelijke) systeem in eenheidsbewustzijn te vormen. De impact van het Saturnus-Uranus vierkant zal doorgaan tot in 2022, wanneer we in februari een krachtige 222 poort van Goddelijk Vrouwelijke versterking ontsteken.

Sluit je aan bij andere Lichtdragers, Rasterwerkers, en Sterrenwezens van over de hele wereld, als we samenkomen op 21 december voor Metatron Activaties tijdens de laatste Zonnewende poort van 2021.

De uitzending wordt opgenomen voor herhaling. Als je mee wilt doen, registreer je dan hier.

Liefdevol, Meg

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org