12:12 – 12:21 Kwantumspiegel

12:12 – 12:21 Kwantumspiegel

Door: Meg Benedicte – 10 December 2022

De intensiteit bouwt zich op in het veld. Op maandag 12 december opent de krachtige 12:12 Poort tijdens de jaarlijkse uitlijning met het galactisch centrum gelegen op 26° Boogschutter.

Het Poortportaal is actief tussen 12:12 en 12:21, en versterkt het kwantumspiegeleffect van mogelijke holografische werkelijkheden. 12:12 en 12:21 fungeren als schildwachten voor de GC-vortex die de 12 dimensies van de universele dodecaëder waarin wij leven voedt.

Tien dagen lang, terwijl de Gateway het meest actief is, zal 12 het veld inprenten met kosmische patronen en kristallijn bewustzijn.  12:12 werkt als een uitvergroting van het verlichtingseffect dat sinds 2012 toeneemt. Er vindt een grote onthulling plaats, die onthult waar we nog steeds losgekoppeld zijn van de goddelijke Zieleaanwezigheid. Volgens Metatroniaanse mystiek is 12:12 een heilige code die je Merkabische toroïdale veld activeert, het huis voor je Ziel.

Er is zoveel ontrafeld sinds de gedenkwaardige mijlpaal van Ascensie, Winterzonnewende 2012. Op die dag werd het wereldwijde controlesimulatieprogramma ontgrendeld. Op 21 december 2022 eren wij de 10e verjaardag van de kosmische gebeurtenis die de planetaire verschuiving in gang zette. Wij zijn getuige van een wereldwijde transformatie op cellulair niveau, een versnelde evolutionaire sprong naar hoger bewustzijn, waarbij wij uit de duisternis en het hiërarchische besturingssysteem waarin wij geboren zijn, opstijgen.

De afgelopen 10 jaar sinds Winterzonnewende 2012 heeft de wereld een massale desintegratie ondergaan van de onnatuurlijke, afgedwongen simulatie, die een wereldwijd ontwaken inluidt. De transmutatiefase omvat het voortdurend vertragen en oplossen van alle sluiers op alle niveaus in onze menselijke ervaring. Van de oeroude, rigide ego-wil, de traumatische, giftige emotionele sluiers, de waanvoorstellingen, de sluiers van de conditionering van de geest, de sluiers van de generationele voorouderlijke lijn, en de karmische reïncarnatiesluiers… alle energetische barrières en blokkades laten geleidelijk los. Het intense galactische licht verandert de magnetische tijdbarrières, waardoor de sluiers tussen het deeltjesveld van de materie en de golfstaat van de geest dunner worden.

Sinds het gedenkwaardige 2012 gluurt de wereld van oneindige mogelijkheden door de zakkende sluiers. Door de daaropvolgende ontluistering van opgesloten informatie en ongenezen trauma’s openen de rijken van de geest zich voor ons. Het is het trapsgewijze proces van het afpellen van de valse programmering, patronen, code en onbewustheid die ons gevangen houden in een nooit eindigende cyclus van devolutie en ontkoppeling van het goddelijke.

Als we loskomen van het collectieve, afstompende geheugenverlies, ontwaakt de vonk van de schepping in ons wezen. Het diamanten Bronlicht doordringt de innerlijke kamers en verlicht het kristallijne Lichtlichaam van de Ziel dat wacht op activering. Niet alleen ontrafelen wij eeuwen van menselijke beknelling, wij transmuteren en wissen levens van aardse geschiedenis in gevallen bewustzijn. Terwijl de 12:12-poort actief is, kunnen wij meer 3D-sluiers, energetische blokkades, karmische aardse trauma’s oplossen en de goddelijke zaadcodes voor Ascentie binnenin ontwaken.

Terwijl we ons voorbereiden op 2023, krijgen we nog steeds te maken met massale verschuivingen en wereldwijde veranderingen. Terwijl de dichte lagen oplossen en de geest opklaart, komt de mensheid uit haar isolement en ontkoppeling in een nieuw wereldparadigma, een nieuw circulair (Torus) besturingssysteem. Naarmate de sluiers verdwijnen, wordt het veld losser, lichter en ontvankelijker voor onze visioenen, dromen en intenties.

Sluit u aan bij de Familie van Licht terwijl wij naar het galactisch centrum reizen om de kristallisatie van goddelijk DNA en het Lichtlichaam van de Ziel te versnellen en te activeren. De show wordt opgenomen voor herhaling. Als je wilt deelnemen, schrijf je dan hier in.

Meg Benedicte

Vertaling: wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien