10e Verjaardag Zonnewende 2012-2022

10e Verjaardag Zonnewende 2012-2022

Door Meg Benedicte – 15 dec 2022


We beleven momenteel het actieve 12:12 Poort portaal tot 21 december, de 10e verjaardag van Zonnewende 2012. Op deze heilige dag verwelkomen wij de terugkeer van het Licht op het noordelijk halfrond. Er is veel ontsloten sinds de 12:12-Poort direct naar het galactisch centrum op 26° Boogschutter werd geopend. De Zonnewende luidt een nieuw seizoen in op de 0 graden Steenbok, terwijl het zonnestelsel is uitgelijnd met het galactisch centrum op het nulpunt.

De Zonnewende vindt plaats wanneer de zon ‘stilstaat’ tussen licht en donker. Het is het ‘nul’ balanspunt van de hele schepping. Het is ook de dag waarop de zon de Steenbok, een aarde-teken, binnengaat en een verandering van de seizoenen inluidt. Het kan voelen alsof je zweeft tussen het oude stervende systeem en de explosie van de Nieuwe Aarde. Het is een universele ‘pauze’ als alles naar nul gaat. Het initieert een wereldwijde herstructurering van het menselijk bewustzijn. Terwijl het portaal naar het galactisch centrum openstaat, is het DNA van de kristalgolf afgestemd op hogere dimensionale frequenties.

Wanneer wij ons verbinden met de 12:21 zonnewende, bevinden wij ons in de stilte van het universele evenwicht in de cirkel van het leven. We hebben veel om dankbaar voor te zijn tijdens de jaargetijden, want de wereld ontwaakt en verschuift naar een hoger bewustzijn. 12:21 betekent het ‘spiegeleffect’ van tegenstellingen. De 12:21 zonnewende is een moment waarop balans nodig is, alles wat uit balans is wordt intens gevoeld. Terwijl het Aquariustijdperk intenser wordt, vieren wij het heilige huwelijk van de goddelijke vrouwelijke en mannelijke gaven in harmonie en evenwicht. Wij smeden een nieuwe samenleving van bewuste samenhang.

De Aquarius galactische reset rimpelt in elk gebied van het leven. Wat je ook initieert tijdens de 12:12 – 12:21 Gateway zal doorwerken in het kwantumveld van alle mogelijkheden. Terwijl jullie de jaarlijkse zonnewende op 21 december naderen, laat je je verbeelding de vrije loop in het kwantum holografische veld. Je baart de bestemming van je Ziel in een nieuw tijdperk.

Op 21 december 2022 eren we de 10e verjaardag van de galactische gebeurtenis die de planetaire verschuiving initieerde. Het is ongelooflijk om te zien hoeveel er in de afgelopen 10 jaar is veranderd. Sinds het gedenkwaardige 2012 gluurt de wereld van oneindige mogelijkheden door de instortende sluiers. De hiërarchische conditionering lost op. De mensheid verbindt zich over de hele wereld. Meer en meer zielen ontwaken voor het nieuwe paradigma.

De hele schepping draait in een spiraal, in morfische velden van samenhang, die voorwaarts momentum en evolutie voeden. Gaia is een versnelde spiraalcyclus ingegaan, die een snelle vooruitgang als bewust levend wezen inluidt. Op 12-21-12 bereikte de versnelling de lichtsnelheid. Waar was je op Zonnewende 2012? Hoe ben je spiritueel ontwaakt en geëvolueerd in de afgelopen 10 jaar sinds Zonnewende 2012? Het is werkelijk verbazingwekkend!

We gaan nu al enkele jaren geleidelijk over van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk. Terwijl we ons ontdoen van het collectieve karma van het Vissentijdperk, omarmen we meer verlichte vrijheid (Waterman). De demagogen van het voorbije Vissentijdperk zullen niet langer doorgaan in het Watermantijdperk.

De afgelopen 10 jaar is gebleken hoe hiërarchische systemen van bovenaf leiden tot corruptie en machtsverschillen die niet in het belang van de samenleving zijn. De lessen van het patriarchale tijdperk zijn verankerd in de harten en geesten van de mensheid. Het is onhoudbaar. Zolang de wereld ego-gedreven is, zal de mensheid worstelen om de Aquarius-idealen van individuele vrijheid binnen bloeiende samenlevingen te bereiken.  Het pad naar vooruitgang vereist een verschuiving naar het nieuwe hartgedreven circulaire systeem van eenheidsbewustzijn.

Enkele van de verschuivingen die we kunnen verwachten in het circulaire besturingssysteem van de Nieuwe Aarde:

  • Een verschuiving van kapitalisme naar menselijk kapitaal
  • Een verschuiving van top-down hiërarchieën naar bottom-up innovatie
  • Een verschuiving van grote steden naar slimme steden en kleine gemeenschappen
  • Een verschuiving van plicht of verplichting naar werkelijk altruïsme en dienstbaarheid
  • Een verschuiving van lineaire tijd naar circulaire energiestroom

Het is tijd om de 10e verjaardag van het zaadmoment van de kosmische Ascensie te vieren! Terwijl we ons vanuit de hele wereld verenigen, zullen we het planetaire veld bezaaien met nieuwe aarde templates, bewustzijn en holografische invoegingen terwijl we de koers van de mensheid veranderen. Wij zullen het veld overspoelen met LIEFDE-trillingen! Terwijl we samenkomen met AA Metatron, laten we het nulpuntevenwicht verspreiden naar alle heilige plaatsen, in het kristalrooster, in de sterrenpoort portalen en in de collectieve gemeenschap.

Terwijl we samenkomen met de Familie van Licht, zullen we naar het galactisch centrum reizen om de volgende 10 jaar van Ascensie te versnellen en te activeren. Als je wilt deelnemen, schrijf je dan hier in: https://newearthcentral.com/?p=254619

Liefdevol, Meg

Vertaling: wakkeremensen.org