Boodschap 17 van Meesters van Andromeda

Boodschap 17 van Meesters van Andromeda
26 Februari 2020 / Via Marjo van Knippenberg
Nu we zover zijn dat we weer in contact komen met ons diepste zelf, doordat we verplicht werden meer in ons huis te verblijven als gebruikelijk, zijn wij, Meesters van Andromeda, verheugd te mogen bemerken dat velen terugkeerden naar hun ware Zijn, hierdoor een blik gooiend verder als het zichtbare, realiseren velen zich nu weer dat de verbondenheid met de onzichtbare goedwillende helpenden van belang is, zodat hun handreikingen naar eenieder verlopen in een open contact, bereikbaar voor eenieder die zich openstelt voor ons en zo de persoonlijke boodschap kan opvangen, in de begeleiding op de levensweg die te gaan is.

Vertrouw op jezelf, stel je open, en leg contact met ons, weet wel dat goed aarden vooraf een noodzaak is ter voorkoming van contact met entiteiten die wellicht minder goede bedoelingen hebben.

Weet je gesteund door ons, en besluit nu in samengaan met ons je leven door te brengen zoals jij dit zelf plande voor je hier op aarde kwam.

Verheug je op de toekomst, het samengaan met engelen en Meesters, en weet hierdoor je eigen groei te verheffen, naar een voor jou wellicht onbegrijpelijke staat van Zijn, gelijk aan engelen en Meesters.

We zijn blij jullie te mogen kennen en te mogen begeleiden naar deze mooie gelijkwaardigheid.

Dank voor jullie Zijn
De Meesters van Andromeda
God verheugt zich ook op jullie groei