“Message from Matthew”: hoe een Amerikaanse moeder al 25 jaar berichten van haar zoon doorkrijgt vanuit de hemel / 19/07/2019 / admin-KC

“Message from Matthew”: hoe een Amerikaanse moeder al 25 jaar berichten van haar zoon doorkrijgt vanuit de hemel

19/07/2019 / admin-KC

 

Suzanne Ward werd geboren in Youngstown (Ohio, VS) in 1933. Zij verhuisde naar Miami, waar ze trouwde en haar vier kinderen werden geboren.

Het gezin woonde in Panama van 1965 tot 1972. Toen scheidde Suzanne, of kortweg Suzy, van haar man en verhuisde ze met haar kinderen naar Washington DC in Amerika.

Ze werkte als editor voor verschillende wetenschappelijke tijdschriften en als communicatiemanager voor een multinational.

In 1980 overleed haar zoon Matthew aan de gevolgen van een auto-ongeluk, op 17-jarige leeftijd. Suzy was er kapot van. In de maanden daarna werd zij geleid naar drie verschillende mediums, die allemaal zeiden dat Matthew weer contact met haar zou opnemen als de tijd daar rijp voor was.

Telepathisch

Dit gebeurde uiteindelijk pas zo’n 14 jaar later, in 1994.

Iemand had onverwachts aan Suzy gesuggereerd om dagelijks een kort bericht aan Matthew te schrijven. Dit vatte ze op als een hint, dus ze volgde dit advies op.

Toch schrok ze nog behoorlijk toen op de derde of vierde ochtend opeens Matthew’s stem kraakhelder in haar hoofd klonk: “Moeder, dit is Matthew. Ja, hier is Matthew! Schrijf op wat ik je vertel.

Suzy maakte aantekeningen, in steno, zoals ze gewend was uit haar journalistieke werk. Maar vanwege haar opwinding werden het onleesbare krabbels. Dus de volgende ochtend schreef ze op de computer: “Dear Matthew”.

Matthew begon onmiddellijk te praten en zij typte wat hij doorgaf.

Dat was het begin van een enorme hoeveelheid informatie over het hiernamaals (dat ze naar Matthew’s eigen zeggen “Nirvana” noemen daar), buitenaardse beschavingen, de ontwikkeling van zielen, het ascensie-proces van de Aarde en vele andere onderwerpen.

Zielenplan

In het begin alleen afkomstig van Matthew, maar later ook van vele galactische wezens en zelfs van God zelf. Zij ontdekte dat het haar zielenplan was om deze informatie via boeken en een website te publiceren, om de mensen te helpen met hun spirituele ontwikkeling.

Meer lezen >>>