Matthew Ward – augustus 21

Gechanneld door Suzy Ward – 2 augustus 2021

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. We beginnen met jullie opmerkingen en vragen – en begrijpelijke de verwarring – over vaccinaties. De media dringen er bij iedereen op aan zich te laten vaccineren en leggen de nadruk op uitbraken van “de zeer besmettelijke Delta-variant” in gebieden waar een groot deel van de bevolking niet is gevaccineerd. In internetvideo’s en interviews brengen medische specialisten alarmerende berichten naar buiten over gezondheidsaandoeningen die later zullen optreden bij mensen die wel gevaccineerd zijn.

Laten we eerst jullie bezorgdheid over deze berichten wegnemen. De wetenschappers hebben geen ongelijk met hun bevindingen, die gebaseerd zijn op hun kennis van de huidige medische wetenschap. De wetenschap dat er mensen zijn overleden nadat zij waren gevaccineerd en dat anderen reeds ernstige gezondheidsproblemen hebben ontwikkeld, sterkt de wetenschappers in hun overtuiging dat hun prognoses juist zijn.

Het is wat ze niet weten wat de belangrijkste game-changer is! Ze weten niet dat de aarde gestaag opstijgt in niveaus van intensiverend licht. Ze weten niet dat licht de koolstofcellen van lichamen die kwetsbaar zijn voor ziekten omzet in de kristallijne structuur die bestand is tegen gezondheidsafwijkingen. Ze kennen de lichamen van mensen die vriendelijk, medelevend, eervol en behulpzaam zijn niet gemakkelijk licht absorberen, dus ze weten niet dat cellulaire transformatie plaatsvindt bij de meerderheid van de mensen. Ze weten niet dat veel mensen, geboren in de afgelopen 30 jaar, ter wereld kwamen met kristallijne cellen, of dat na verloop van tijd, iedereen op de planeet deze zal hebben.

En die wetenschappers hebben geen idee dat de bestemming van de Aarde de Gouden Eeuw is, waarin de zelfgenezende mechanismen van lichamen zullen worden geholpen door natuurlijke remedies en technologieën met behulp van fluctuerende frequenties. God laat niets de vrije wil van Gaia belemmeren, en haar mensheid zal bloeien met een optimale gezondheid in lichaam, geest en gedachten gedurende een veel langere levensduur.

Laten we nu teruggaan naar jullie wereld van vandaag en gaten schieten in de voortdurende misleiding door de mainstream media. Opgeblazen statistieken maken er nog steeds deel van uit, en nu is de milde griep genaamd “Delta-variant” dat ook. Die term is bedacht door de duisteren, zodat het publiek zal geloven dat het virus muteert en dat zal blijven doen totdat iedereen is gevaccineerd. De mensen die dat pushen, moeten echt hun zaakjes op orde krijgen. Sommigen beweren dat mensen die zijn gevaccineerd tegen covid de variant die niet zullen krijgen, sommigen zeggen dat een extra dosis van dat vaccin nodig kan zijn, sommigen zeggen dat het zeker zal zijn, sommigen zeggen dat er een ander vaccin nodig zal zijn.

Dit is een goede plek voor ons om op deze e-mail te reageren:

“Is het overtuigend dat mensen die geen masker dragen de Delta-variant krijgen en verspreiden? De nieuwste CDC-richtlijnen zijn voor zelfs gevaccineerde mensen om maskers binnenshuis te dragen. Wat is er aan de hand??”

Wat er aan de hand is, maskers zijn de boosdoeners.Ze zijn niet beschermend – een microscopisch virus kan er gemakkelijk doorheen stromen – maar van veel groter belang is dat maskers het inademen van zuurstof en uitademen van gifstoffen in het lichaam voorkomen, en wanneer een ademhalingssysteem niet goed kan functioneren, is het immuunsysteem aanzienlijk verzwakt.

Daarom bevat de Rockefeller Lockstep 2010 coronavirus-19-agenda van de duistere leiders, leiders van gemeenschappen tot nationaal niveau om het dragen van maskers te verplichten – ze hebben een bevolking gecreëerd die zeer vatbaar is voor griep en andere ziekten. En vergeet de angstfactor niet – ze hebben angstenergie nodig om zichzelf te voeden en hun “pandemie” gaande te houden.

Als je die agenda op internet zoekt, zul je een ernstig gewijzigd rapport vinden dat fact-finder organisaties zeggen dat het een “samenzweringstheorie” is, een van de verzonnen termen van de duisteren. Ze hechten dat label aan alle waarheidsgetrouwe informatie die naar voren komt en hebben de samenleving geconditioneerd om samenzweringstheorieën te beschouwen als slechts ideeën die afkomstig zijn van verwarde mensen.

Een aantal van jullie heeft geschreven over het teken van het beest, Armageddon, apocalyps of eindtijd, en we zeggen, plaats de “pandemie” alsjeblieft niet in de context van Bijbelse profetieën. In deze context is de eindtijd echter wel gepast: de tijd van duisternis op aarde eindigt!   

Nu is een sterk immuunsysteem de basis van een gezonde gezondheid, dus het is natuurlijk dat je je afvraagt waarom iemand op medisch gebied zou pleiten voor het dragen van maskers. Als ze geen deel uitmaken van de Illuminati / Deep State, kunnen ze zwaar worden geïnvesteerd in bedrijven die fortuinen maken van alles wat met de “pandemie” te maken heeft – hebzucht is hier een belangrijk aspect. Sommige gezondheidswerkers zijn omgekocht, gechanteerd of bedreigd om samen te werken, en er is nog een andere belangrijke factor.

Dezelfde groep die deze wereldwijde plaag initieerde, die naast de mainstream media- en internetcensuur ook de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie controleert, controleert ook het medisch onderwijs. Studenten wordt geleerd dat vaccins en geneesmiddelen op recept de weg zijn naar “volksgezondheid”, en lang geleden was de samenleving geprogrammeerd om “autoriteiten” te respecteren en te gehoorzamen. Dat omvat ook leraren, dus generatie na generatie hebben studenten dezelfde valse informatie gekregen als hun leraren.

De meeste gevaccineerde mensen ondervinden geen slechte effecten, dus waarom weigeren andere mensen het te doen? Omdat zij hun intuïtie volgden na zich logischerwijs te hebben afgevraagd:

Waarom wordt de covid-griep plotseling als dodelijk beschouwd, net als hartproblemen, kanker, diabetes en hongersnood? Welk ander gezondheidsprobleem heeft al anderhalf jaar elke dag tv-uitzendingen gekregen? Waarom moeten gezonde mensen worden gevaccineerd omdat ze mogelijk ‘asymptomatische’ covid hebben? Waarom zeggen sommige medische mensen dat je je moet laten vaccineren, sommigen zeggen dat het een keuze is, en sommigen zeggen dat je het niet moet doen?

Ook wordt ons gevraagd wat lichtwerkers kunnen doen om de “pandemie” te helpen beëindigen. Je wordt overspoeld met informatie en we verwachten niet dat je alles uit onze berichten onthoudt – we herhalen graag wat we hebben aanbevolen. Visualisatie en meditatie zijn krachtig en groepsparticipatie vergroot hun effectiviteit exponentieel. Een van de visualisaties die we hebben voorgesteld, is het zien van de aarde ondergedompeld in briljant goudwit licht – dat licht in overvloed uitzendt op hetzelfde moment dat het je vult. De andere visualisatie is: mensen van alle leeftijden en rassen die glimlachen en lachen terwijl ze met elkaar dansen en met dieren spelen – ook dat is licht gevuld en dubbel dienstbaar.

Terwijl je die visioenen vasthoudt, adem je ritmisch om jezelf in balans te brengen – balans is belangrijk voor je welzijn. Lieve broeders en zusters, zorg alsjeblieft ijverig voor jezelf! Hou van jezelf zoals we van jullie houden!

We hebben ook gezegd dat de energie van alle gedachten en gevoelens in de universele soep terechtkomt, zich verbindt met bijpassende energie en dezelfde soorten situaties en omstandigheden terugbrengt – “het gelijke trekt het gelijke aan”, de wet van aantrekking die 24/7 actief is. Vervang je gedachten en gevoelens over de “pandemie” voor wat jou gelukkig, opgewonden en optimistisch laat voelen en breng meer van dat terug.

En wees onbevreesd! De energie van angst voor alles dimt je licht, verzwakt je immuniteit en laat duistere activiteiten doorgaan.

“Het lijkt erop dat overheden negeren wat er gebeurt als gevolg van klimaatverandering. Vraag Matthew wanneer ze iets gaan doen aan deze kritieke situatie.” 

Er zijn hier een aantal factoren. De afgelopen jaren zijn recordbrekende temperaturen, droogtes en overstromingen veroorzaakt door het misbruik van technologie door de Illuminati, en dat heeft een domino-effect. Wanneer iets in de natuurlijke orde van Moeder Aarde wordt onderbroken, is het resultaat ongewone verstoringen die weer tot andere leiden, enzovoort.

Klimaatverandering is een politiek voetbal dat heen en weer wordt getrokken tussen wetenschappers die voor multinationals werken die zeggen dat dit op natuurlijke wijze gebeurt en milieuwetenschappers die zeggen dat wat er gebeurt niet natuurlijk is. Er zijn voorspellingen van een mini-ijstijd en op hetzelfde moment dat er bewijs is van snel smeltende gletsjers. Bedrijven zien klimaatverandering als een economisch probleem en de aanbevolen stappen om “de CO2-voetafdruk te verkleinen” zijn te duur om te implementeren.

De belangrijkste factor is Gaia’s keuze dat haar planetaire lichaam terugkeert naar haar oorspronkelijke gematigde klimaat, waarin al haar levensvormen gedijen. Effecten van weermanipulatie en inactiviteit als gevolg van gekibbel belemmeren haar vooruitgang, maar God staat ook aan Gaia’s kant in deze kwestie. Terwijl energiepieken uit geëvolueerde bronnen de planeet door de hogere trillingen van de vierde dichtheid stuwen, openen de geesten zich in het bewustzijn dat fossiele brandstoffen moeten worden vervangen door methoden voor schone energie. Het zijn hogere niveaus van bewust en spiritueel bewustzijn die de mensheid motiveren om essentiële veranderingen teweeg te brengen.

Weerextremen zullen ophouden wanneer de waarheid over de “pandemie” naar buiten komt – dezelfde individuen zijn verantwoordelijk voor beide. De technologieën die ze hebben misbruikt en gecontroleerd, zullen worden vrijgegeven voor gunstige doeleinden, zoals het leveren van gratis energie, het bevrijden van de planeet van giftige verontreinigingen en het genezen van milieuschade. Je zult versteld staan hoe snel de aarde kan herstellen naar een robuuste gezondheid zodra die technologieën in gebruik zijn en het tijdperk van fossiele brandstoffen eindigt.

Onderschat het belang van voortdurende inspanningen op kleinere schaal niet. Sommige groepen ruimen plastic afval op stranden en in jullie wateren op en recyclen het tot nuttige items, en de productie van oplosbare kunststoffen wint terrein. Andere groepsinspanningen zijn het reinigen van beken, rivieren en oceaankusten van olie en andere vervuiling. Er worden stemmen gehoord van mensen die protesteren tegen giftige chemische verontreiniging van water, bodem en lucht. Samen met de voor de hand liggende voordelen van bergings- en restauratieprojecten, verhoogt de energie van de welwillende intentie de trillingen op de planeet.

“Zullen de kwetsbare bevolkingsgroepen op aarde de komende tijd verzorgd blijven worden, of zal het ‘ieder voor zich’ zijn in een tijd van onrust?” 

Niemand is ooit alleen. Een beschermengel, wezens uit andere engelenrijken, geestgidsen en geliefden in geestenwerelden zijn altijd bij elke persoon, in tijden van onrust en in tijden van kalmte.

Maar we weten dat de vraag betrekking heeft op tastbare hulp aan degenen die in zwaar weer verkeren door degenen die de middelen hebben om te helpen. Niet alleen zal de hulp blijven bestaan voor mensen in nood, het zal zich blijven uitbreiden totdat iedereen in jullie wereld bloeit, met comfortabele huisvesting, gewenst onderwijs, gezondheidszorg en voedzaam voedsel en zuiver water in overvloed.

Laten we jullie wat achtergrondinformatie geven om onze zekerheid uit te leggen. Alles wat bestaat is energie, die op de een of andere manier trilt, en gedurende de lange eeuwen dat de planeet vastzat in diepe derde dichtheid, hield de duisternis de trilsnelheden laag. De massale infusie van licht uit verre beschavingen stelde de aarde in staat om los te komen en te stijgen naar hogere trillingsniveaus, waar gedachten en harten zich konden beginnen te openen: planetaire en persoonlijke ascensie.

Het proces van de Aarde en haar bewoners die zich in hogere en hogere trillingen bewegen, verbindt bewustzijn met begeleiding en kennis op zielsniveau, waaronder de Eenheid van Allen. Deze vooruitgang in bewustzijn verandert scheiding in eenheid, apathie in empathie, hebzucht in vrijgevigheid en haat in liefde. De transformatie zal niet van de ene op de andere dag worden voltooid, maar het gaat gestaag vooruit.

Geliefde familie, we begrijpen dat in een wereld van onrust, het moeilijk is om te geloven dat je leeft in de meest opwindende tijd die dit universum al miljoenen jaren kent. Het leven is niet zonder uitdagingen, zeker niet, maar het houdt verjonging en vreugde vast voor iedereen die ernaar verlangt. Leef in je hartruimte – LIEFDE is de sleutel.

 

Alle lichtwezens in dit universum juichen jullie toe en ondersteunen jullie met de ongeëvenaarde kracht van onvoorwaardelijke liefde.

__________________

LIEFDE EN VREDE

Suzanne Ward

https://www.matthewbooks.com/

Vertaling: Rob