Matthew Ward,

Matthew Ward,

Gechanneld door: Suzy Ward – 3 september 2021

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Mainstream media melden dramatische gebeurtenissen in jullie wereld, en hoewel die van monumentaal belang zijn voor iedereen die direct wordt getroffen en voor alle zorgzame personen, is wat er achter de schermen gebeurt van betekenis voor de gehele bevolking.

Het is ons niet geoorloofd om te spreken over acties die de laatste strohalmen van de duisternis vernietigen – en die door geschikte personen bekend zullen worden gemaakt zodra de tijd, in hun denken, rijp is. Wat we jullie kunnen vertellen dat zo bemoedigend is, is wat we zien in het energieveld van potentieel op aarde, dat de collectieve gedachten, gevoelens en acties van de beschaving weerspiegelt, evenals de energie die wordt uitgezonden door alle andere levensvormen op de planeet.

Het intensiveren van het licht ontwortelde gestaag de activiteiten van de Illuminati totdat ze het coronavirus-19 uitbrachten. Harde beperkingen, bedrijfssluitingen, financiële ontberingen en enorm opgeblazen statistieken produceerden de massa angstenergie die de oprichters van het duister bijtankte, en het energieveld werd een verstrengeling van chaotische streamers met lichte en donkere gehechtheid die strijden om dominantie. Hoewel dat de ascentie-voortgang van de Aarde niet vertraagde, was er geen duidelijkheid in het tumultueuze veld over wanneer de streamers met licht weer kracht zouden krijgen om weer naar voren te komen en de bevolking op te vrolijken. In het continuüm is het volkomen duidelijk: het licht heeft gewonnen, de aarde is hersteld in haar oorspronkelijke gezondheid en schoonheid, en de vreedzame beschaving bloeit vreugdevol in gezondheid en welvaart.

Maar toen de strijd om die ideale wereld te manifesteren meer dan anderhalf jaar geleden weer in volle kracht op de planeet kwam, werden lichtwerkers, om zo te zeggen terug in de emotionele loopgraven gegooid en velen van jullie begonnen zich af te vragen of je echt een verschil hebt gemaakt. Worden de volkeren van de Aarde wakker, verbeteren de situaties, wordt de duisternis echt overwonnen? Beste familie, absoluut, jullie zijn en maken een wereld van verschil-letterlijk! Ja, de volkeren ontwaken, situaties bewegen zich in de richting van essentiële verandering, en de duisternis wordt zeker overwonnen! Verre van een overwinning voor hen, is de “pandemie” juist hun ondergang.

Nu dan, terugkerend naar het veld van potentieel, braken onlangs streamers glinsterend met met licht gevulde bijlagen uit de verstrengeling en winnen ze serieus aan kracht. Ze zigzaggen zich een weg naar onstuitbaar momentum terwijl streamers met donkere bijlagen snel afnemen in aantal en kracht. Hoe vasthoudend de Illuminati ook zijn, ze kunnen niet verborgen blijven omdat het licht dat hen blootstelt steeds helderder en helderder wordt. Zij — en hun wildgroei van leugens — kunnen niet standhouden zonder de naleving van een onbetwistbare, bange bevolking, en voor een tijdje is dat wat ze hadden. Wat ze nu hebben is een groeiend aantal onverschrokken, opstandige mensen die geen lockdowns meer in twijfel getrokken en afgesloten hebben, geen maskers meer, geen vaccinaties meer, geen controle meer over ons.

Hoe we zouden willen dat we jullie konden vertellen wanneer de waarheid over zogenaamde vaccins, de zogenaamde “Delta-variant” –alles wat verband houdt met de “pandemie”, naar voren komt. De greep van de Illuminati op de mainstream media en internetcensuur kraakt, maar nog niet genoeg, zodat feiten de valse “officiële” informatie kunnen vervangen. Maar zeker, dat zal komen. En tegen iedereen die is gevaccineerd, zeggen we: voel je alsjeblieft niet bang voor toekomstige gezondheidsproblemen. Het is waar dat dit potentieel bestaat, maar houd vooral in je gedachten dat licht de beste bondgenoot van je immuunsysteem is, en zoals God mijn moeder vertelde, is het absorberen van licht net zo eenvoudig als vriendelijk zijn.

De ogen van de wereld zijn gericht op de humanitaire crisis in Afghanistan, harten over de hele wereld zijn bij de mensen van dat land. Inderdaad, de situatie had heel anders kunnen worden aangepakt, met wijsheid, vooruitziendheid en mededogen. Wat er gebeurt is een groot verdriet voor ons omdat de mensen in dat land worden geconfronteerd met erbarmelijke levensomstandigheden onder strenge controle en voor sommigen executie. Nee, dit is geen kwestie van het voltooien van gekozen karmische lessen. Voor sommige individuen kan de flexibiliteit in zielcontracten worden toegepast, maar de meeste zijn en zullen blijvende ervaringen zijn die ze niet hebben gekozen, en geen van hen zal weten totdat ze in Nirvana zijn, dat dit hen een sprong voorwaarts gaf in zielontwikkeling.

Het is waar dat de corrupte regering verwijderd moest worden en bezettingstroepen moesten worden teruggetrokken, zodat Afghanen een koers kunnen uitzetten naar stabiliteit, samenwerking en welvaart in een vreedzame natie. Dat lijkt een kleine hoop op dit moment, en het zal niet snel komen, maar het zal komen. De kracht van de vibraties van het licht zal uiteindelijk wonden helen en de burgers verenigen in hun gemeenschappelijk belang, liefde voor familie en land.

Alle volkeren moeten weten dat wanneer een regering troepen naar een ander land stuurt om “vrijheid voor haar burgers te waarborgen” of vanwege “natievorming”, het altijd voor zelfbedieningsdoeleinden is. Nooit is het zonder bloedvergieten en uitbuiting, en wanneer troepen worden teruggetrokken, wordt het land in puin achtergelaten. Steeds stijgende trillingen verzekeren dat dit op aarde nooit meer zal gebeuren!

Het belang van bewijs over de frauduleuze Amerikaanse presidentsverkiezingen is tweeledig. De samenleving moet weten dat verkiezingen worden gemanipuleerd door de Illuminati, zodat ze regeringen kunnen controleren, en twee eeuwen lang zijn verkiezingen in dat land en tal van andere op de een of andere manier gestolen. Daarom is het leven op aarde in overeenstemming met het doel van de Illuminati om de wereld te domineren.

Ten tweede, en dit heeft ook wereldwijde impact, zal het de bestuursvorm van de Verenigde Staten veranderen. Kort nadat de kolonies verenigd waren, organiseerden Britse royalty’s en anderen in de Rothschild-factie van de Illuminati in het geheim die ontluikende natie in een bedrijf, dat ze bezitten. Nadat een republieksvorm van overheid overeenkomstig de grondwet van het land wordt gevestigd, kan de wetgeving oorspronkelijk gekend als NESARA, nu als G/NESARA of GESARA, worden uitgevoerd. Door een einde te maken aan de verarming van de massa en enorme fortuinen voor enkelen, is het de economische basis van wereldtransformatie.

In eerdere berichten hebben we gezegd dat we geen financieel adviseurs zijn, en dat is waar. Tot op zekere hoogte kunnen we echter jullie vragen beantwoorden over wat er zal gebeuren wanneer het wereldwijde economische systeem op basis van edelmetalen in werking wordt gesteld. We weten niet wanneer dat zal gebeuren, maar we weten wel dat de overgang van het huidige systeem naar het nieuwe zo soepel mogelijk zal verlopen om overlast en verwarring tot een minimum te beperken.

Geld op betaal- en spaarrekeningen bij banken en kredietunies zal veilig zijn omdat ze zich, om zo te zeggen in “fysieke” instellingen bevinden. Hoewel het grote banksysteem in handen is van Illuminati, zou het beëindigen van talloze rekeningen meer tijd vergen dan ze hebben. Het is waarschijnlijk dat deze instellingen kort zullen sluiten tijdens de implementatie van het nieuwe systeem.

Er zullen regelingen worden getroffen om de inkomsten van werknemers die op de pensioenrekeningen van de overheid worden gestort, te waarborgen en betalingen aan rechthebbenden te verrichten, en er zullen middelen beschikbaar zijn voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen en sociale voorzieningen. Een korte vertraging bij de verwerking van al deze betalingen is waarschijnlijk.

We weten niet precies hoe beleggingen en pensioenfondsen die verbonden zijn aan de aandelenmarkten zullen worden beïnvloed, omdat ze voortdurend strategisch op en neer worden gemanipuleerd door de Illuminati. Een onderbreking van de betalingen is waarschijnlijk omdat de markten uit hun macht worden gehaald en zullen worden gestabiliseerd.

Creditcards met woekerrentes zijn een ander instrument van de Illuminati, bedoeld om uitgaven buiten je eigen middelen te motiveren en een bevolking te creëren die wordt onderdrukt door zware schulden. We weten niet of kaarten een aankoopmethode blijven – maar zeker, opladen is een gemak wanneer dit verstandig wordt gebruikt – of vervangen door een andere manier.

Cryptogeld is ook bedacht door de Illuminati en staat onder hun controle. Met een paar computergegevensvermeldingen kunnen alle vormen van die valuta worden verwijderd – niet afhankelijk van “gegarandeerde anonimiteit” om die accounts op te slaan. Het zou verstandig zijn om te overwegen om die fondsen te gebruiken, maar ze zullen jullie het beste van dienst zijn in plaats van ervan afhankelijk te zijn dat ze lange tijd beschikbaar zijn.

Nog een opmerking over GESARA. Het doel is om een eerlijk, eervol mondiaal economisch systeem in te stellen en welvaart te brengen in jullie hele wereld. Het is niet ontworpen om elk individu op de planeet een grote som geld te geven, zoals sommige verkeerde informatie over deze wetgeving stelt. [Bericht van 26 augustus 2017 heeft een uitgebreide uitleg van de economische bepalingen van de wetgeving.]

“Helpen biologische voedingsmiddelen en vegetarische of veganistische diëten bij persoonlijke ascentie?”

Persoonlijke ascentie, de vooruitgang in spiritueel en bewust bewustzijn, komt met absorberend licht, dus laten we praten over hoe voeding dat beïnvloedt. Voedingsmiddelen die worden geteeld zonder chemicaliën in meststoffen en insecticiden zijn inderdaad gezonder, maar het gevoel gestrest te zijn door de kosten van die voedingsmiddelen doet hun voordelen teniet. Stress brengt de gezondheid in gedachten, lichaam en geest uit balans – dat dimt licht in het lichaam en verzwakt de immuniteit.

Verse groenten en fruit zijn het meest voedzaam omdat ze het meeste licht bevatten, en als granen worden gemalen en peulvruchten worden behandeld zonder giftige chemicaliën, bevatten die ook veel licht. Wanneer het gewenste dieet en de portemonnee onverenigbaar zijn, bedank dan voor wat je eet en affirmeer dat het je hoogste goed dient.

Sommige mensen hebben het gevoel dat hun lichaam vlees, vis en zuivelproducten nodig heeft om de gezondheid te behouden en anderen vinden dat hun lichaam gezonder is zonder die voedingsmiddelen, maar veel verder dan dieet gaat, is hoe dieren worden behandeld. Dieren in de voedselketen hebben een overeenkomst op zielniveau met de mensheid om voeding te bieden in ruil voor dankbaarheid, respect en zorgzame behandeling tijdens hun leven en om met zachtheid en waardigheid te sterven. Niet alleen heeft de “bio-industrie” het deel van die overeenkomst van de mens, door de eeuwen heen, op brute wijze geschonden, ook andere dieren, gedomesticeerd en in het wild, zijn op brute wijze behandeld. Het was de meedogenloze onmenselijkheid van de volkeren tegenover elkaar en de dieren die ervoor zorgden dat de planeet Aarde van hoge vijfde dichtheid naar diepe derde dichtheid spiraalde en daar millennia lang werd vastgehouden.

Zielen die als dieren belichamen, hebben een breed scala aan intelligentie en emoties, en hun families houden van elkaar net zoals jij van de jouwe houdt. Wanneer ze trauma’s ervaren in leef- en sterven-omstandigheden, blijft die energie in hun lichaam en psyche achter, en wanneer ze Nirvana binnenkomen, vereisen en krijgen ze dezelfde aangepaste genezing die getraumatiseerde personen nodig hebben en ontvangen.

Als integraal onderdeel van de onvoorwaardelijke liefdesenergie van de Schepper, is elk leven in jullie dieren- en plantenrijken een ziel met verschillende mate van bewustzijn. Over de soorten gemeten zijn de walvisachtigen de meest bewuste en spiritueel geëvolueerde zielen op aarde – ze boden zich aan om daar in grote vormen te incarneren om het licht dat van verre beschavingen werd gestraald in de oceaandiepte te verankeren. En denk aan het plantenrijk. Elk zaadje weet wanneer het moet gaan groeien en wat het moet worden – gras, boom, bloem, fruit, graan of groente – en elk zaadje voegt onmetelijke kwaliteit toe aan je leven en aan alle andere zielen daar.

Misschien vooral in verontrustende tijden zoals nu, kan het gemakkelijk zijn om te vergeten dat je invloed hebt op en beïnvloed wordt door elk ander leven op aarde. Leven in consonantie met dit bewustzijn draagt bij aan de versteviging van alle levens met wie je de planeet deelt- dit is persoonlijke ascentie en evolutie van de beschaving!   

Geliefde zusters en broeders, jullie standvastigheid in je missie is van onschatbare waarde geweest om de volkeren van de Aarde te helpen “het licht te zien” zodat ze de wereld die ze willen kunnen manifesteren, waar het leven vredig, harmonieus en liefdevol is.

Alle lichtwezens in dit universum eren jullie en ondersteunen je met de kracht van onvoorwaardelijke liefde.

______________________

LIEFDE EN VREDE

Suzanne Ward

Nu ik alleen als Matthew spreek, voeg ik deze persoonlijke opmerking toe:

Vorige week zond de “Coast to Coast” radioshow het interview van onderzoeksjournalist Cheryll Jones met mijn moeder uit. Ik dank Cheryll voor haar uitstekende inspanningen om de belangrijkste informatie uit mijn boodschappen en boeken te benadrukken: Liefde is de sleutel tot wereldtransformatie; het belang van onbevreesd zijn; hoe leden van vele machtige beschavingen, waaronder reptielen binnen de lichtkrachten, de Aarde bijstaan; en het levendige, diverse leven in Nirvana, de wonderlijke geestenwereld van de aarde.

Alle zielen op dit station zijn iedereen dankbaar die de trillingen van de Aarde verhoogt door informatie te delen die boodschappers van het licht overbrengen naar hun ontvanger-kanalen.

Vertaling: Rob