Het Einde Van Het Lijden

 

Het Einde Van Het Lijden

Door: Mashubi Shekiniah –27 april 2023

Dierbare Heilige Geliefden,

In deze tijd op Aarde kan het lijken alsof er een eindeloze stroom van uitdagingen en moeilijkheden is die zich rond en misschien in jullie manifesteert.

Vanwege de versnelling kan het lijken alsof dit alles is wat er is, of het kan ook lijken alsof het een eindeloze stroom is.

Deze waarnemingen maken deel uit van de energie zelf die op de Aarde wordt getransformeerd. De kracht van afscheiding en negativiteit presenteert zich als sterk en eeuwig, maar dat is niet het geval en het is niet de goddelijke bedoeling.

Het is belangrijk te begrijpen lieve heilige mensen, dat er een einde komt aan het lijden, dat het een tijdelijke toestand is die een groter herstel van het evenwicht mogelijk maakt.

Dit was een noodzakelijk deel van het leerproces op de heilige Aarde. Voor degenen die het rijk van afscheiding en dualiteit zijn binnengegaan, is er en zal er de mogelijkheid zijn dat er op de heilige Aarde geleerd kan worden zonder de noodzaak van lijden.

Dat is een deel van de toekomst van de heilige Aarde, maar op dit moment, vanwege hoe ver het leven is afgeweken van de natuurlijke orde van liefde en eenheid, houdt het proces van herstel van het evenwicht in, het proces bij tijden van lijden.

En dus, lieve heiligen, wat nodig is, is het vertrouwen en het geloof in de goddelijke goedheid, en in de aard van jullie eigen wezen, dat liefde is.

De kracht van je ziel en van je liefde is eeuwig en heeft een kracht die veel meer is dan wat je misschien bewust gelooft over jezelf.

Kijk of je dit deel van jezelf kunt vinden dat de kracht van je eeuwige liefde draagt, en dat het vermogen heeft om zelfs in de processen van lijden en moeilijkheden te schijnen.

Geliefde heiligen, er zijn helpers geïncarneerd op de heilige Aarde. Sommigen zijn geïncarneerd in menselijke vorm en anderen zijn geïncarneerd in het dierenrijk, met als kern de onschuld en goedheid van het leven.

Deze goddelijke helpers zijn gekomen om troost, steun en liefde te brengen in tijden van groot lijden.

Kijk of jullie in deze tijd gebruik kunnen maken van deze troost, liefste Geliefden, zodat jullie door de uitdagingen heen kunnen gaan naar de grotere werkelijkheid van wie je bent, die voorbij het tijdelijke proces van zuivering is.  

Met alle liefde en zegeningen en diepste dankbaarheid, Amen.

Mashubi Shekiniah

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org