De Tansformatie van Fysieke Materie

De Tansformatie van Fysieke Materie

Ontvangen door: Mashubi Shekiniah – 19 juni 2022

Dierbare Heilige Geliefden,

Neem troost temidden van het lijden, want er vindt een grote en belangrijke verandering plaats op de heilige Aarde.

Alles wat afgescheiden is geweest van het goddelijke komt in heelheid, en in een enorm versneld tempo.

Er zijn velen die in dienst staan van deze transformatie, sommigen van hen worden opgerekt om een groter licht vast te houden en ook een meer significante aanwezigheid van transformatie en transmutatie te zijn.

In de Ene die Alles is, zijn jullie prachtige heilige individualiteit en unieke ervaring kostbaar en bekend bij allen die jullie begeleiden. Je bent niet alleen in je ervaring, noch ben je zonder hulpbronnen, zelfs wanneer je je het meest hulpeloos voelt.

Geliefden, op dit moment is het nodig om samen te werken met anderen in meer creatieve en vervullende partnerschappen die jullie het vermogen zullen geven tot een grotere manifestatie van dienstbaarheid.

Vraag en bid dat deze partnerschappen aan jullie bekend mogen worden gemaakt. Sommigen van jullie zijn al goed gesitueerd binnen deze heilige relaties van dienstbaarheid, en anderen van jullie wachten misschien nog of worden naar nieuwe wegen en nieuwe verbindingen geleid.

Er vindt een grote herconfiguratie plaats op alle niveaus van de heilige Aarde, die noodzakelijkerwijs elke Geliefde op de planeet zal omvatten.

Wij zegenen jullie en wensen dat alle heilige wezens van de heilige Aarde zich mogen herinneren en mogen baden in het heilige licht van de Ene, alle troost, zegening en vervulling brengend aan alle wezens. Amen.

Kanaal: Mashubi Shekiniah

Vertaling: wakkeremensen.org