Een noodzakelijk onderdeel van evolutie / 25 oktober 2020 / Door Marilyn Raffaele

Een noodzakelijk onderdeel van evolutie 
25 oktober 2020 / Door Marilyn Raffaele 

We zien jullie lijdende dierbaren, en we zijn getuige van de strijd van zovelen om objectief te blijven te midden van een wereld die gek lijkt te zijn geworden van mensen die handelen op manieren die nog nooit eerder zijn gezien of ervaren.

Geliefden, vertrouw erop dat er zich inderdaad een Goddelijk Plan ontvouwt dat niet kan worden gestopt door degenen die niet willen dat de wereld ontwaakt.

Alles verloopt volgens plan, maar voor driedimensionaal denken is er geen plan. De meesten zijn nog niet in staat om te zien of te begrijpen dat er een goddelijk plan ten grondslag ligt aan uiterlijke verschijnselen. Menselijke geesten die doordrenkt zijn van overtuigingen van dualiteit en gescheidenheid zijn niet in staat om iets buiten het beperkende geloofssysteem waarin ze leven te vatten en zo te handelen op de enige manieren die ze kennen.

Je weet wat er aan de hand is en daarom is het jouw taak om het Licht als waarnemer vast te houden, te doen wat gedaan moet worden, maar op een manier die spiritueel bewustzijn weerspiegelt. Het is tijd om echt te omarmen dat je ‘in de wereld, maar niet van haar’ bent en omdat de derde dimensie functioneert in tijd en ruimte, moet het goddelijke plan zich ontvouwen als een proces.

Meer lezen >>>